Не съм гледала снощната серия, ще я гледам преведена на български. Но от това, което видях в предходната, у мен възниква въпроса - защо Санджар носи вина за убийството на Кахраман и Акън. А видях: 1) Санджар рани Кахраман някъде в раменната област, което не би трябвало да предизвика смърт; 2) Акън беше закаран на скалата, за да отговори кой му е помагал в конака за случката с Мелек и ... за да преживее ужаса на Наре; 3) Акън хвана Наре и имаше намерение да скочи с нея в пропастта, или поне с това заплашваше появилия се Санджар; 4) на финала Санджар издърпа Наре със сила от Акън и полетя с него в пропастта, което чисто формално по юридически би трябвало да включва и самоубийство. Да не говорим, че при това действие Санджар спасяваше Наре от Акън. Това са фактите така, както са подредени в сценария и ... аз не виждам тук убиеца Санджар. Може би щеше да го убие, но при обстоятелствата, които показаха, не можем да сме сигурни в това. А що се отнася до Гедиз, честността изисква да издаде на полицията и сестра си, която щеше да умори Акън от глад и жажда...
Да не говорим, че Акън отнесе бая юмруци и от самия него. А и когато става дума за Наре и Мелек, и той губи контрол. Здраве и спокойствие ви желая, момичета
ПП И още нещо. Когато става дума за легендарна любовна история, човек се сеща за Парис и Елена, Тристан и Изолда, Антоний и Клеопатра, Ромео и Жулиета... И никой не търси практичност и реалистичност в тях. Напротив, всичко в тези истории е някак си извънредно, необичайно... Това исках да кажа, макар че ми се струва, че героите на този сериал започнаха леекинко да се надсмиват над легендата.
Сега нямаше да се занимават с Акън... Други също знаеха за действията й, те защо не я издадоха? А сетих се - не са предатели. И щом ни разказват легенда, да не търсим логика... Добра стратегия, може и да сработи.

, радвам се заради Несли , тя няма неуспешен сериал