Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 468
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Рени, то така и стана Sunglasses
Но няма проблем, Акън е заровен, всичко е заметено под хасъра,  птичките са доволни.
Чакала е виновен, предател долен Grinning

Джули, беше питала за новата. Ако ще е някое кукуригу, да стои далеч от Гедиз. Той има нужда вече от нормални хора около себе си. Ако ще е леко изтрещяла, с временна заблуда, да се мята на нашето момче Joy

# 586
  • Кърджали
И тогава пак ще го обвиняват, че искал да вземе милионите на Акън. Затова сега със сестрата.
Макар че ще ме изкефи и такова нещо. Честно казано каквото и да направи Гедиз, ще го подкрепям. Ей тъй, вече на инат... Ама най ще се зарадвам вече ако се окаже, че Наре има нужда от помощ някой ден и този път ѝ откаже. Знам, че няма да го направи, ама искам...

# 587
  • Яко в Матрицата...
Еве, каквото и да направи Гедиз, все ще е виновен. Но аз се улавям, че все повече симпатизирам на Ефето и все по-малко на Наре. Направо не знам как стана това Joy

Дами, постнах коментара, за да се види друго мнение. Това на Наре го чухме и видяхме стойността му.

# 588
В последната серия Наре изглеждаше като луда, точно както изглеждаше и Санджар, преди да скочи.
Но вече били квит, според него, каквото и да означава това Grinning

# 589
  • Яко в Матрицата...
В последната серия изглеждаше като луда, точно както изглеждаше и Санджар, преди да скочи.
Но вече били квит, според него, каквото и да означава това Grinning
Цялата серия е имала една цел: да докаже на дело две тези. Едната, че ще закопаеш трупа, който е донесъл любимия, без да питаш. И втората, че предал приятеля си, ще предаде и любовта си. Но са избрали доста неудачен начин да го направят.

# 590
Рени, мда... ноу комент Grinning

Ох, красота Heart Eyes

# 591
Поздрав и от мен , мили дружки Heart , обожавам Несли в тази рокля !  Страхотни са и 3-мата

# 592
Ми аз не съм съгласна относно Черна любов, този сериал въпреки високия рейтинг никога не ме грабна. Не можах да приема Неслихан и Бурак като двойка. Изкуствени ми бяха! А и като четох там за жената на Бурак, Фахрие как го ревнувала ми стана цялата ситуация още по - натоварваща. Харесвам Фахрие , но за тази работа трябва са подкрепяш половинката си. Неслихан Атагюл до ден днешен изпитва неловко и лошо чувство, коментирайки този етап от кариерата и живота си, не знам защо и се радвате. Аз самата преди да се разбере за проблемите на снимачната площадка ,усещах някакво напрежение и неприязън между главните. И сега много важно може ли да ме светнете защо и след като братът на Нихан умря , Нихан беше още с Емир? Сериозно питам не го следях към тези епизоди вече. Мое мнение е , че в Двете лица на Истанбул и в Дъщерята на посланика и Несли ми изпъква повече, и с актьорите имаше и има повече химия. Е, да нормално Кадир и стана мъж, химията си е била действителна.

# 593
Ел, сигурно се шегуваш Grinning

Нейсе, както е популярно да се казва напоследък, трябва да се гледа с разбиране Sunglasses

Химия съфър в двойката НарСан, има добра игра.

# 594
Ми аз не съм съгласна относно Черна любов, този сериал въпреки високия рейтинг никога не ме грабна. Не можах да приема Неслихан и Бурак като двойка. Изкуствени ми бяха! А и като четох там за жената на Бурак, Фахрие как го ревнувала ми стана цялата ситуация още по - натоварваща. Харесвам Фахрие , но за тази работа трябва са подкрепяш половинката си. Неслихан Атагюл до ден днешен изпитва неловко и лошо чувство, коментирайки този етап от кариерата и живота си, не знам защо и се радвате. Аз самата преди да се разбере за проблемите на снимачната площадка ,усещах някакво напрежение и неприязън между главните. И сега много важно може ли да ме светнете защо и след като братът на Нихан умря , Нихан беше още с Емир? Сериозно питам не го следях към тези епизоди вече. Мое мнение е , че в Двете лица на Истанбул и в Дъщерята на посланика и Несли ми изпъква повече, и с актьорите имаше и има повече химия. Е, да нормално Кадир и стана мъж, химията си е била действителна.
Според мен, Неслихан играе в Дъщерята на посланика много по-добре, отколкото в  Черна любов. Много трудна, драматична и добре изиграна е последната й роля. Много силна е любовта между Наре и Санджар и двамата актьори я показват чудесно. Може би защото Енгин е най-големият професионалист и най-големият талант сред партньорите й мъже, затова и играта им заедно, като двойка, върви идеално. Simple Smile

# 595
Ел, сигурно се шегуваш Grinning

Нейсе, както е популярно да се казва напоследък, трябва да се гледа с разбиране Sunglasses

Химия съфър в двойката НарСан, има добра игра.

Всеки с право на мнение, на мен наистина ми е интересно може ли някой да ми каже защо Нихан остана с Емир след като брат й вече умря?

# 596
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Coffee Grinning

Не е задължително всички да харесват едно и също нещо. Това си е индивидуално. Аз виждам химия в двойката Енгин-Туба, Енгин-Бергюзар, но не и с Неслихан, или Берен. Този толкова харесван сериал за Фатмагюл, изобщо не ме грабна, Кара Пара Ашк, обаче, ми е един от любимите. Високият рейтинг на един сериал няма как да е мерило за качество и не означава, че автоматично на теб лично ще ти хареса.

Несли и Бурак си бяха достатъчно химични, за мен. Играеха си прекрасно ролите, а и самите роли бяха страхотни Heart Eyes

Защо Нихан остана с Емир? В първа серия на втори сезон Емир похити Дениз и заплаши Нихан, че ще я даде за осиновяване и тя ще я търси с години. Та доста основателна причина да се върне... Нихан имаше и план да унищожи Емир, после стана общ план с Кемал. Няма как да се разбере, ако се изпусне цял един сезон. А дали Фахрие е ревнувала или не, това е без значение. И не видях Несли нещо да се притеснява, когато даваше интервю за латино канал за Кара Севда. Даже доста комфортно си говореше за сериала и се кефеше.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 06:26 от Reni - BG

# 597
Здравейте, девойки Kissing Heart

Снощи не се включих адекватно, но бях разбита при Хюнкяр Яман Broken Heart
Сбогувахме се с нея и с голямата Вахиде Перчин Heart
Снимка зад кадър, след последната обща сцена на Вахиде и Мурат

Кралете Wear Crown

Извинете ме за спама, още съм под емоции Cry

Heart Eyes

# 598
  • Яко в Матрицата...
Еве, не гледам сериала, но дори и аз се разчувствах от снимката на двамата актьори и посвещението на Мурат. Страшно мило ми стана Heart

# 599
Аз също се сетих за интервюто на испански , а го гледах много внимателно , защото ви го превеждах .Тя и в други интервюта за Карата съм забелязала ,че не се притеснява , не са и приятни въпросите за изкуствените вражди и ревности .Бурак е също много талантлив актьор , но Несли и сама да играе ,пак ще бъде номер 1 , защото талантът си е талант

Общи условия

Активация на акаунт