Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 473
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Яко в Матрицата...
Наре е следващият, така е. Заради това казвам, че инанът й да не заведе Ефето в нормална болница е изключително нелогичен. Дали Кахраман ще оттегли обвинението не е важно, по-важното е, че Санджар си изцапа ръцете. Заради нея и Мелек го направи, но както е казал един писател, "пътят към ада е покрит с добри намерения". Включвам и Гедиз в това, ако си е мислил, че така помага на Наре.

ПП Катя, само с едно не бих се съгласила, че е действала смислено в ситуацията Hands V

Ще ми се смеете, но се зачудих, защо Посланикът не е убил досега Акън Joy Щом е знаел за наследството, какво му е пречило? Той си е доказан сребролюбец и комарджия. Това си е наркомания и под нейния ефект спокойно е можел да го очисти. Наре я беше изкарал психично болна, така слага ръка на парите...

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 17:14 от Reni - BG

# 571
Снощи си прекъснах удоволствието да гледам Керем Бюрсин и негов сериал, и прегледах набързо серията на Seferin kızı след като я качиха в YouTube. ...........
..........
И продължавам да твърдя, че Гедиз спаси живота и здравето на Санджар издавайки ги на полицията. И да, Наре трябва да бъде пазена от самата себе си, в това съм съгласна с него.
..........
Александра , човек като преглежда набързо и отгоре-отгоре сериите, и гений да е, няма как да разбере изцяло сценария, още по-малко да вникне в характерите на героите и подбудите им. Според мен, вземи ги изгледай по-ненабързо  всичките тия серии (без първата, щото от нея момента с трагичната нощ в бараката така си го вдълбала в съзнанието си, че никога няма да ти излезе оттам). Как Гедиз е искал да спаси здравето и живота на Санджар в последната серия аз обаче не видях и не разбрах.  Преди да вдигне телефона  и да звъни на полицията аз видях да ни показват следните три мисли, които се въртяха в главата му: че ако Акън умре, Наре ще остане със 100 милиона долара от него (почти никой  не го е очаквал от Гедиз, ама мяза на алчност, сребролюбие и нездрава амбиция) , как Наре му каза в лицето, че дори да трябва цял живот да бяга и да се крие, пак няма никога да се раздели  със Санджар (яд и безсилие пред голямата им любов), че той ще я защити от Акън,  Кахраман и дори от Санджар (това пък вече почва да мяза на Акъновата маниакалност).

# 572
До тук Гедиз беше влюбен и я защитаваше от всички, и това всеки път водеше Наре при него. При новите условия я губи окончателно. Надеждата губи. Грешката му е, че и той (подобно на Санджар от предходните епизоди) се вживя прекалено в ролята на обичащия защитник на Наре. (По подобен начин се опитваше да я защити и Санджар и извърши маса глупости) А тя, както се видя, няма нужда от такъв. Действа хладнокръвно и смислено в една ужасно рискова ситуация.

Най- големите глупости на Санджар не дойдоха от опитите му да я защити за съжаление. А от невъзможността да се пребори с егото си, като не веднъж го постави на първо място пред любовта. Нито изхвърлянето и след ПБН, нито опитите му да я прокуди от Мугла, нито унизителното и "разголване" в съда са следствие от опитите му да я защити от някого.
Гедиз винаги е бил до нея, дори когато не знаеше какво да прави с чувствата си. Той и даде много повече от финансова подкрепа, даде и рамо, даде и разбиране и съчувствие, което до този момент не беше получила от никой друг. Съветваше я да мисли първо за себе си, а след това за другите, да бъде самостоятелна, да не позволява да я мачкат. Спомням си как се гледаха двамата в съда, докато Наре принудително четеше душата си публично. От всички в залата тя избра да потърси неговия поглед, единственото и убежище в онзи момент.
Може би, заради моменти като този Гедиз все още вярва, че Санджар е пагубен за нея. А може и високомерието му наистина да надделява. Предстои да видим.

# 573
# 574
  • Плевен / София

Ще ми се смеете, но се зачудих, защо Посланикът не е убил досега Акън Joy Щом е знаел за наследството, какво му е пречило? Той си е доказан сребролюбец и комарджия. Това си е наркомания и под нейния ефект спокойно е можел да го очисти. Наре я беше изкарал психично болна, така слага ръка на парите...
да....защо ли....

# 575
Те и СЦ не знаят Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

# 576
# 577
  • Яко в Матрицата...
И сега какво, Сахра е повикана от Кахраман, за да отмъщава на Санджар Thinking

# 578
Рени, тя се представи на Кахраман. Според мен, той не знаеше.

# 579
Абе нищо не разбирам, но нахакана мацка изглежда Sunglasses Още ли я искате за наш Гидьо Grinning

# 580
  • Яко в Матрицата...
Рени, тя се представи на Кахраман. Според мен, той не знаеше.
Дано логично вкарат мацката.

Сега легендарните как ще се справят с двама врагове? Grinning

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 11:52 от Reni - BG

# 581
Rolling Eyes Била сестра на Акън.

# 582
  • Яко в Матрицата...
Добър ден! Simple Smile

Малко усмивки извън дизито Grinning

Днес в официалния акаунт на сериала в ЮТ са публикували това:

Интересно защо точно днес и точно тази сцена. Един от коментарите:
dün boğazını sıkıp kaşar damgasıyla seni kapı dışarı eden adam yarın öldürür o zaman narecik
Тогава, мила Наре, мъжът, който вчера те стискаше за гърлото и те изрита навън с печата на мръсница, утре ще убие.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 14:54 от Reni - BG

# 583
Добър ден! Simple Smile

......

...........
Един от коментарите:
dün boğazını sıkıp kaşar damgasıyla seni kapı dışarı eden adam yarın öldürür o zaman narecik
Тогава, мила Наре, мъжът, който вчера те стискаше за гърлото и те изрита навън с печата на мръсница, утре ще убие.

Продължение на коментара: "А пък мъжът, който уж беше влюбен в теб, ще стане толкова голям мръсник, че ще предаде и приятеля си, и тебе. Ще се вманиачи като Акън и ще тръгне да те преследва с налудничавата мисъл, че е единственият ти спасител...."

# 584
Добър ден! Simple Smile

......

...........
Един от коментарите:

Продължение на коментара: "А пък мъжът, който уж беше влюбен в теб, ще стане толкова голям мръсник, че ще предаде и приятеля си, и тебе. Ще се вманиачи като Акън и ще тръгне да те преследва с налудничавата мисъл, че е единственият ти спасител...."
и ще поддържа насилниката като раздава справедливост затова, че я е изнасилил. Любов мечта от Гедиз. Аз мисля, че той е скрит психо. А и до финала ще направи още гадории... на финала  нищо чудно да умре и да го намерят в някоя канавка. Или ще изгние в затвор, или пък моето любимо развитие ще си умре в някоя психиатрична клиника.😉😂

Общи условия

Активация на акаунт