Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 450
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Момичета, привет  

Искам да кажа нещо по повод Кара Севда. Според мен този сериал, засега е върха в кариерата и на Неслихан и на Бурак. Дано занапред да имат още по-големи успехи. До този момент, няма друг турски сериал, който да е грабнал "ЕМИ". А това е голям показател за качествата и на сериала и на артистите в него. Отделен въпрос е дали на всички им е бил интересен. То няма и как на 100% да се хареса от всеки.

Определено обаче мен много ме учудват разните "жълтурковци", които вече 4 години не спират да провокират Несли и Бурак, като ги питат за отношенията им. Ама какви отношения могат да имат двамата. Несли тогава имаше вече сериозна връзка с Кадир. Бурак също с Фахрие. И двамата после се събраха с любимите си хора и създадоха семейства. И слава Богу до този момент са щастливо оженени и омъжени. Това, че тяхната игра накара много хора да се съмняват в някаква връзка помежду им, също е показателно, за това колко талантливи са и двамата. Невероятна химия имаше между тях. Дали и доколко са се харесвали, можем само да гадаем. Дали и доколко е имало ревност от техните половинки също не знаем. Защо продължават да дълбаят в един "сух кладенец", просто се чудя.
Как да очакваме да реагира Несли на такива глупави въпроси. И аз да съм също ще се ядосам да ме питат 4 години едно и също. Видяхме как отреагира Кадир, просто се засмя и ги подмина. Питаха и Бурак, той също ги игнорира с "приятна вечер".  Тези журналисти явно нямат капацитета на такива или просто искат да създават някакви интриги.

# 601
27

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 15:47 от Еванджелин

# 602
  • Кърджали
Ето преяод

Първо преминали пред изпитанието пред смъртта, а след това и на затворничеството, Наре и Санджар се срещат с предателството на Гедиз, но нямат време да страдат от тази болка, защото ги чака ново изпитание.
Счупването в гръбнака на Санджар го поставя пред заплахата да не може да ходи никога. Сега двамата влюбени трябва да се държат още по-здраво в тази нова битка.

Ще успеят ли двамата влюбени да вървят заедно по този път? Ще може ли сина на арендатора да се изправи на крака, преди да застане на колене пред своята пъстра птичка.

Гедиз продължава да мачка всичко по пътя по който е приел за правилен. Но от една страна докато се опитва да унищожи бившият си приятел, от друга чака пред операционната (в очакване на новини)
 Сахра, сестрата на Акън е дошла в Муула по други причини, но се сблъсква с новината, че брат ѝ може би е мъртъв. Но нали преди малко е получила съобщение с координати от неговия телефон. Ако брат ѝ наистина е мъртъв, кой тогава е изпратил това съобщение?

# 603
  • Яко в Матрицата...
Въй, какъв изненадващ озет Joy

Алекс ме изпревари Flowers Hibiscus

Значи все пак може Кахраман да е извикал сестричката... Кога пък си станаха толкова близки с Акън, че му е доверил такова нещо? Rolling Eyes Според мен, нито Наре, нито Посланика знаят за нея, защото...

# 604
Голема изненада , няма що Stuck Out Tongue Winking Eye

# 605
  • Яко в Матрицата...
Голема изненада , няма що Stuck Out Tongue Winking Eye
Нали Joy Като гледам снимките на Наре на плажа, Санджар ще припне да ходи още в тази серия.
Друго си е да те лекуват в Турция, тия в Швейцария нищо не разбират. Цяла година са я събирали Наре, а Ефето припна за 2 дни JoyJoyJoyJoyJoy

# 606
  • Кърджали
Рени, защо търсиш логика?
Посланика отгледа Акън но не знае, че той има полусестра... Но Кахраман за нула време чак ѝ начин да се свърже с нея...

# 607
  • Яко в Матрицата...
Рени, защо търсиш логика?
Посланика отгледа Акън но не знае, че той има полусестра... Но Кахраман за нула време чак ѝ начин да се свърже с нея...
Мда, права си, къде съм тръгнала и аз...

# 608
Чудото на любовта си казва думата Bowtie
И сега какво? Нашия щял да мачка всичко пред себе си ThinkingGrinning

Линде, за Несли да кажа, че явно не само ние сме усетили химия, щом след близо 4 години продължават да ги подпитват. Доколкото знам, в това дизи никой не ги сватосва.

Само блеем ние, нищо не забелязваме, Рени.

# 609
Чудото на любовта си казва думата Bowtie
И сега какво? Нашия щял да мачка всичко пред себе си ThinkingGrinning

Линде, за Несли да кажа, че явно не само ние сме усетили химия, щом след близо 4 години продължават да ги подпитват. Доколкото знам, в това дизи никой не ги сватосва.

Само блеем ние, нищо не забелязваме, Рени.
Няма как да ги сватосвате, защото Енгин има връзка с Тюлин( Менекше) или така твърдят турските медии.

# 610
  • Яко в Матрицата...
Ел, по-скоро Несли си има мъж Wink

# 611
Рени, сефте не съм съгласна с теб Stuck Out Tongue Winking Eye Несли си имаше мъж и по време на Карата Grinning

Ел, викаш, Енгин е зает, така ли? И какво казват турските медии?
Отделно да сватосвам Несли с Енгин ще е най-последната ми мисъл, повярвай.

# 612
  • Яко в Матрицата...
Еве, идеята ми е, че са вече отдавна женени. По време на Карата, първия сезон не бяха, и имаше мегдан за сватосване. Тук няма как, а и явно повечето са като нас, не виждат химия в двойката.

ПП И като говорим за сватби и женитби, та нали Санджар се закле най-драматично в джамията, че ще стои далеч от легендата? За падане на колене пред птичката се говори в озета? Или като падна та се преби и вече не важат клетвите? За един приятел питам...

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 15:57 от Reni - BG

# 613
Не мисля, че защото вие сте видели химията и затова са ги сватосвали.😂 Бурак и Кадир бяха приятели, не знам колко близки, но бяха и колеги. В Малки тайни имаше конкуренция определено. Кадир в свое интервю сам каза, че едва ли не , не иска приятел като Бурак, защото били различни.И в Неслихан и при Бурак скандала си е скандал. Конкуренция, показност на връзките си не с кой да е , а с известни персони каквито са и Кадир и Фахрие . Имало е драма , може би медиите са искали да си правят новини , но не и защото между Б и Н имало химия.Медиите в съседката ни казват, че Енгин и Тюлин били няколко пъти видяни в Нишанташъ ако не се лъжа и били доста близки помежду си.

# 614
  • Яко в Матрицата...
Ел, за Бурак и Неслихан няма да споря, всеки е видял каквото иска. Но за Тюлин и Енгин ми е интересно. Видели ги, ама никой не ги снимал? В днешно време... Ако имаше нещо, да са ги изловили досега. Жълтурите в Турция са доста добри и хващат тези неща бързо. Дано са щастливи, ако да заедно. Любов да има Grinning

Общи условия

Активация на акаунт