Искам да кажа нещо по повод Кара Севда. Според мен този сериал, засега е върха в кариерата и на Неслихан и на Бурак. Дано занапред да имат още по-големи успехи. До този момент, няма друг турски сериал, който да е грабнал "ЕМИ". А това е голям показател за качествата и на сериала и на артистите в него. Отделен въпрос е дали на всички им е бил интересен. То няма и как на 100% да се хареса от всеки.
Определено обаче мен много ме учудват разните "жълтурковци", които вече 4 години не спират да провокират Несли и Бурак, като ги питат за отношенията им. Ама какви отношения могат да имат двамата. Несли тогава имаше вече сериозна връзка с Кадир. Бурак също с Фахрие. И двамата после се събраха с любимите си хора и създадоха семейства. И слава Богу до този момент са щастливо оженени и омъжени. Това, че тяхната игра накара много хора да се съмняват в някаква връзка помежду им, също е показателно, за това колко талантливи са и двамата. Невероятна химия имаше между тях. Дали и доколко са се харесвали, можем само да гадаем. Дали и доколко е имало ревност от техните половинки също не знаем. Защо продължават да дълбаят в един "сух кладенец", просто се чудя.
Как да очакваме да реагира Несли на такива глупави въпроси. И аз да съм също ще се ядосам да ме питат 4 години едно и също. Видяхме как отреагира Кадир, просто се засмя и ги подмина. Питаха и Бурак, той също ги игнорира с "приятна вечер". Тези журналисти явно нямат капацитета на такива или просто искат да създават някакви интриги.

Според мен, нито Наре, нито Посланика знаят за нея, защото...