Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 444
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Ел, за Бурак и Неслихан няма да споря, всеки е видял каквото иска. Но за Тюлин и Енгин ми е интересно. Видели ги, ама никой не ги снимал? В днешно време... Ако имаше нещо, да са ги изловили досега. Жълтурите в Турция са доста добри и хващат тези неща бързо. Дано са щастливи, ако да заедно. Любов да има Grinning
Не знам, но доста усилено се пишеше за тях. И честно казано мога да повярвам , че са двойка. И двамата са необвързани , а и ще е трудно да ги хванат заедно . Енгин много умело си пази личния живот.

# 616
  • Яко в Матрицата...
Така трябва, дано го опази.

# 617
Мен пък изобщо не ме вълнува с коя излиза Енгин Smirk

По темата.

Сахра, сестрата на Акън е дошла в Муула по други причини, но се сблъсква с новината, че брат ѝ може би е мъртъв. Но нали преди малко е получила съобщение с координати от неговия телефон. Ако брат ѝ наистина е мъртъв, кой тогава е изпратил това съобщение?

Това е интересно!
Малко диви спекулации Stuck Out Tongue Closed Eyes
Мисля, че Кахраман няма общо със това съобщение. По- скоро клоня към Гедиз Satisfied  Може да е взел телефона на Акън, когато го доведе на Санджар. Да е ровил в него, да е разбрал, че има контакт "сестра ми" и да е решил да и сигнализира, така ще осуети наследството на Наре Smirk

# 618
  • Яко в Матрицата...
Джули, ставаш за сценарист Wink Joy
Дано да е така, за да е по-интересно.
Това наследство някак си не ми се вписва във всичко това, ама да не търся логика, дет вика Алекс.

# 619
Ами наш Гидьо може да е лош, но действията му не са несправедливи Stuck Out Tongue
Убит ли е Акън? Убит е. Скриха ли трупа? Скриха го. Той просто информира правосъдието за това Smirk
Санджо беше ли готов да влезе в затвора? Беше. Негова болка, негово право! Нали така беше. Желанието му е на път да се изпълни благодарение на бившия приятел. Сега пък го наричат предател!
Бива ли от наследството на Акън да се облагодетелства посланика? Защото той ще е като пиявица върху Наре, ако тя получи тези пари Smirk Не бива. Надявам се Гидьо да въведе ред и тук Smile

Ако ще играем, да играем Sunglasses

# 620
  • Яко в Матрицата...
Като ще е гарга, да е рошава Stuck Out Tongue Winking Eye Права си, Джули Heart

Това ме разсмя, но е и тъжно от друга страна...

# 621

Това ме разсмя, но е и тъжно от друга страна...

JoyJoyJoy

Рени, може да скочат във времето малко- месец, два поне, за по- достоверно Smirk

# 622
Може пък да има някакъв таймскип?

# 623
  • Кърджали
Juliya07, абсолютно съм съгласна с всяка твоя дума. Ама на, предател е човека. Те и сценаристите вече така го водят...

# 624
Да, недоверието е грях, изнасилването и преследването е любов за тях.
Да, при това, забележи - недоверие, напълно разбираемо, такова, каквото  в първия момент биха изпитали 99% от мъжете(особено в Турция) на мястото на Санджар. Недоверие, добре подхранено след това от мръснишките номера на психопата-изнасилвач, чието поведение в тази тема не само не се обсъжда и осъжда, ами и се леят крокодилски сълзи за смъртта му и се ръкопляска на Любимеца за това, че е тръгнал да го рови от гроба, за да го погребат нормално и най-вече - за да вкарат в затвора този, който го е наказал заслужено и при опит да защити любимата си (т.е. в позиция на самоотбрана).  Но Любимеца е друго нещо, той е недосегаем, каквито и гадории да натвори Wink

# 625
Юх бре, много ще се накефя Гиздавия да убие Ефето, с кеф ще си го излежи.

# 626
Юх бре, много ще се накефя Гиздавия да убие Ефето, с кеф ще си го излежи.
Във въображението ти това ще се случи, в сериалът ще си гладате милувки и целувки между Наре и красавецът Санждар😋♥️ И ще слушате плачът на Гедизджим.😂

# 627
Ел, харесвай си Санджар, никой не те спира. Лично аз ти пиша това за втори път Grinning
Не съм сигурна, дали съм лелка Sunglasses, но със сигурност предпочитам  Гедиз пред праволинейния сухар Санжар. Твоят мъжкар ми е ужасно скучен. Не ме интригува с нищо.
Иронията  ми е насочена към СЦ, които пропиляха най- добрия мъжки образ в сериала, и ако Гедиз ще гледа с насмешка как срива целия свят, то аз с удоволствие ще  му правя компания Smile Sunglasses

# 628
  • Яко в Матрицата...
Ел, тук сме не да обиждаме другите, а да коментираме сериала и актьорите. Ти непрекъснато минаваш към коментари на личностна основа. Лелки ли сме, баби ли сме, няма значение. Моля те, успокой малко тона си.

Първата серия сме я нищили многократно. Коментирали сме неадекватното поведение на Наре. Това, че една изнасилена жена, особено на такава крехка възраст, няма три дни след изнасилването да се държи по начина, по който се държа Наре. То не бяха усмивки, то не беше радост, че ще се омъжи за любимия си. Разбирам и реакцията на Санджар, невярата му, подозрението, но не и начинът, по който го показаха. С това душене и мятане на Наре като парцал. Ми да я беше убил там, щеше да си я излежи и да забрави... За мен неадекватно е и връщането й точно на сватбата. Ще се хвърлям, няма да се хвърлям. На си ти щерката, дай си ми я и заминавам. Висеше на рамото на Гедиз и искаше някой да я разбере, а после излезе, че не е искала точно това. Но за това всичкото недоразумение е виновен сценарият, тези които са го списвали и може би режисьорските решения, който ни показаха доста нелицеприятно персонажа на Санджар.

Това, че някой идва по-късно и не е прочел тези наши размисли, не му дава право да преминава границата и да обижда списващите. Ако имате някакви коментари по сериала, с интерес ще ги прочета. Но кой, кого и защо харесва, си е негова работа.

Ох, плачели сме за Акън Rolling Eyes Акън е престъпник, който трябва да си излежи приъдата, която трябва да му постанови съдът. Санджар не е този, който да раздава правосъдие. По същия начин се разпореди със съдбата на брат си и неговия брак. Разбирам, че иска да подкрепи Елван, която е пострадалата от изневярата, но това можеше да стане по много по-интелигентен начин. А не пак с ултиматумите напред...

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 19:54 от Reni - BG

# 629
  • Кърджали
Аз имам погдобре идея. Тъй и тъй е лош вече, да вземе да си вземе обратно конака. После да вземе и сестрата на Акън с милионите наследство. Ей тъй бе, просто щото е лош.

Burkina, направеното от Акън се е обсъждало многократно. Не помня някой тук да го съжали,оправдава или каквото и да е. Мястото на такива зверове е в затвора, за много години. Не вярвам да има човек на света (освен ако не е някакъв психопат), който да търси оправдателна причини за този изрод...
Аз лично не одобрих и когато Гедиз преби Акън в мелницата. Просто защото не е това начина..
Но не одобрихи начина по който за една нощ Санджар се превърна в ангел небесен, а Гедиз още малко и Сатаната ще конкурира. Нещата трябва да се правят с мярка.
Аз съм писала и преди, никога няма да оправдаят Санджар за отношението му към Наре. Не знам,може би защото в началото приех преживяното от Наре твърде лично... Нищо мъжко няма в него за мен. Нищо
Толкова ли им е трудно на турските сценаристи да създадат главен герой, който знае как да се държи с една жена? Добре, драма е, нека има проблеми, нека има трудности, но нека като е мъж да е мъж. За толкова малко такива примери се сещам, че сякаш турските сценаристи са някакви садисти...

Ели, даз аз написах това за домашното насилие. Но хайде да преговорим, казах че заради такова мислене и намиране на такова отношение за героично и мило има такъв сериозен проблем с домашното насилие. Няма да се отрека от думите си. Не го твърдя от вчера, писала съм същото и преди ти да се появиш в темата. Нямаше нужда да го приемаш толкова лично. Но ако си се обидила - съжалявам. Не за мнението, а за това че явно съм те обидила.
Да, докато има жени, които оправдават такова отношение, което всеки здраво ютъпил на земята човек (за психолози да не говорим) би го  определил без съмнение за психологическо насилие (което понякога е по-жестоко иот физическото, защото външно не се забелязва, няма видими травми, но невидимите не минават) ще има и мъже, които смятат, че имат оправдание да се държат така. Затова и аз лично силно се надявам да успея да науча дъщеря си, че това е нетърпимост, а сина си - че отношението му към едно момиче показва що за човек е той самия... Надявам се като станат големи хора, да са научили тези уроци. Това ще ми е по-важно и от успеха в училище и от положението им в общество и от всичко друго..

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 20:35 от Aлекcандрa

Общи условия

Активация на акаунт