Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 437
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Кемал е може би най-добре създадения мъжки образ в сериал. Според моето скромно мнение.

# 631
  • Яко в Матрицата...
Ако за теб е лично, няма да те разубеждавам, живей си в твоя си свят. Око за око... Санджар и Наре си простиха, ти не можеш да си надвиеш егото Rolling Eyes

Гедиз ли не изпита жал към състоянието на Санджар?! Май нещо ти се губят моменти от серията... Наре го държа в тази хижа при немислими за 21 век условия и лекува счупения му гръбнак с билки и отвари. За мен тя беше жестоката. Да подложи здравето му на такъв риск, си беше направо садистично. Хайде да сме честни. Това, че тя е инат и си мисли, че е Ефе и раздава заповеди, не я прави по-голяма от живота.

# 632
Ел, то цял сериал трябва да съжаляваме Санджар. Искам да ти кажа, че в момента лежи на това, на което си е постлал. Заслужава си съдбата, защото си я предизвика. Грешките му не са случайни, а последици от неговия кофти нрав. Такъв човек винаги ще разбива главата си в стени и ще бъде съжаляван и ще се налага някой да му прощава винаги.
Нещо, което забравих да напиша след като изгледах епизода...
Дори неговото преобразяване в един различен добър и разбиращ Санджар излезе лъжовно.
Единствената причина да даде попечителството на Наре и да я пусне да отлети заедно с Мелек, е защото вече имаше план в главата си да си разчисти сметките с Акън и Кахраман и да влезе в затвора.
От тази страна на нещата решението на Наре да прости и да не отлети изглежда, като поредната глупава жертва от нена страна.

# 633
Ел, то цял сериал трябва да съжаляваме Санджар. Искам да ти кажа, че в момента лежи на това, на което си е постлал. Заслужава си съдбата, защото си я предизвика. Грешките му не са случайни, а последици от неговия кофти нрав. Такъв човек винаги ще разбива главата си в стени и ще бъде съжаляван и ще се налага някой да му прощава винаги.
Дори неговото преобразяване в един различен добър и разбиращ Санджар излезе лъжовно.
Единствената причина да даде попечителството на Наре и да я пусне да отлети заедно с Мелек, е защото вече имаше план в главата си да си разчисти сметките с Акън и Кахраман и да влезе в затвора.
От тази страна на нещата решението на Наре да прости и да не отлети изглежда, като поредната глупава жертва от нена страна.
Единственото, което искаше Санджар е Наре и ДЪЩЕРЯ МУ , написах с голям шрифт, защото все я забравяте малката Мелек. Та не знам имате ли деца, но аз нямам , млада съм не разбирам какво е да си родител, но нашите са ми казвали, че за детето убиваш и умираш. Е това, което направи Санджар е да обезопаси животът не само на Наре, а и на детето му. Както казах, той и от затвора никога нямаше да ги остави . След смъртта си води сестра си, за да им пречи. Същества като Акън и Гедиз не изпитват любов, а мании.Защо предаде Санджар, изпита жал към Акън, но не и към преживяното от Наре и Мелек ли? Това, че хвърли Акън от скалата ,защото опита ДА УБИЕ ДЕТЕТО МУ, БЕШЕ ХВАНАЛ НАРЕ В КАПАНА СИ ТАМ ГОРЕ, не е за упрекване според мен.Ако си родител и опитат да убият детето ти и хванат любимият ви и  ви заплашват там ,че може и да я хвърли или да избяга с нея и да я насилва отново... вие как бихте постъпили, интересно ми е?

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 20:34 от Ell___

# 634
  • Кърджали
Кемал е може би най-добре създадения мъжки образ в сериал. Според моето скромно мнение.
Ще ме накарате накрая да седна да изгледам този сериал, въпреки че нещо никога не успя да привлече вниманието ми.
Иначе ако става дума за любим герой, който нали е мъж като мъж, аз си имам един огромен любимец - Седат Ялчън. Пфу и като правеше неща, които не ми харесват, ги правеше по начин да не му се сърди човек. Заради този герой и Мехмет Асланту вече 20 години стои на върха на моята класация за любим актьор.

# 635
Ако си родител и опитат да убият детето ти и хванат любимият ви и  ви заплашват там ,че може и да я хвърли или да избяга с нея и да я насилва отново... вие как бихте постъпили, интересно ми е?

Нямаше да допусна да се стигне дотук. Акън отдавна щеше да търка наровете в затвора. Но точно маняшките наклонности на Санджар да се саморазправя с всички ги докара до това дередже.
Я пак, кой е маняка? Sweat Smile

# 636
  • Яко в Матрицата...
Алекс, от кой сериал е този герой? С твоя любимец съм гледала само “Истанбулска приказка”, но не помня името на героя. Хареса ми сериалчето.

# 637
Ако си родител и опитат да убият детето ти и хванат любимият ви и  ви заплашват там ,че може и да я хвърли или да избяга с нея и да я насилва отново... вие как бихте постъпили, интересно ми е?

Нямаше да допусна да се стигне дотук. Акън отдавна щеше да търка наровете в затвора. Но точно маняшките наклонности на Санджар да се саморазправя с всички ги докара до това дередже.
Я пак, кой е маняка? Sweat Smile
ОМГ!!!!!!! Ти наистина вярваш, че ще ги остави намира, пък и полицията не го ли издирваше и въпреки това той и Менекшето натровиха Мелек??????

# 638
  • Плевен / София
Алекс, от кой сериал е този герой? С твоя любимец съм гледала само “Истанбулска приказка”, но не помня името на героя. Хареса ми сериалчето.
Позволявам си да отговоря.Героят се казваше Селим.Аху Тюркпенче съм я гледала след това в още един сериал и я изгубих от поглед...не знам дали се снима още....

# 639
  • Яко в Матрицата...
Благодаря, Гости Flowers Hibiscus

# 640
  • Кърджали
Рени, сериала е много стар вече, от 1997 ли беше 1998 ли, ще излъжа вече, ма то след толкова минали години една година повече или по-малко какво значение има. . Казва с е Sıcak Saatler (Горещи часове). Там играе с Арзум Онан, която набързо набързо си прибра за съпруга. Самият сериал се разказва за екип журналисти, които правят предаване за разследваща журналистика. Страшно готин характер имаше героя му - възпитан, интелигентен, упорит, твърдоглав и жестоко влюбен 🙃 И беше мъж на място.
В Турция беше много популярен сериал, дори години след приключването му (кажи речи на канала му беше станало навик почти всяка година да му пуска повторенията и си правеха стабилен рейтинг като за повторения и то на стар сериал. От сегашна гледна точка изглежда леко наивен може би, но си заслужава гледането.

Героят му в Истанбулска приказка се казваше Селим. И там ми хареса, беше много популярен сериал, когато го излъчваха, дето се вика - улиците се изразваха. Макар че самият Аслнту да казва, че точно този не мй възлиза в класацията мй с предпочитаните от него негови сериали.

# 641
Съжалявам, Джулия07, но приказвате наизуст. Санджар НЕ буди съжаление и никой не ви кара цял сериал да го съжалявате. Това изобщо не е част от замисъла на сценаристките.  Мнозина (преобладаващата част от зрителите) го харесват, защото независимо от буйния си нрав и независимо от грешките, които прави, Санджар е Човек с голямо, добро и смело сърце, честен спрямо хората околко себе си - и когато обича, и когато мрази! За разлика от Гедиз, който се оказа подъл и лицемерен, оказа се, че дори чувствата му към Наре не са били никаква любов. Ако обичаш някоя истински, а виждаш, че тя обича друг (при това приятеля ти, в когото би трябвало да си намирал много достойнства) , ще й пожелаеш щастие и ще се оттеглиш. Нещо повече - ще им помогнеш, защото обичаш и нея, и него. Ама очевидно Гедиз нито е обичал истински Наре, нито е бил искрен приятел на Санджар. Така че, той, завалията, е за съжаление през целия сериал досега. Не Санджар.
А това, че имал вече план в главата си да си разчиства сметките с АКън и Кахраман и  затова пуснал Наре и Мелек, е просто нелепост - ще ме прощавте, но показва тоталното ви нежелание да проумеете каквото и да било в този сериал.  Санджар се закле да ги пусне и да се оттегли от легендата, когато Мелек беше с опасност за живота. И преди това, и след това, най-голямата му грижа беше да бъде сигурен, че Наре и Мелек са в пълна безопасност, което при жив маниакален злодей Акън, дори и в затвор, никак не е гарантирано .
Айде се замислете - за какво всъщност полицията преследваше Акън? Единствено и само за някаква финансова злоупотреба с почти минала давност, за която се дават няколко години най-много . За другите му престъпления дори няма още повдигнати обвинения. При това положение (като добавим и корумпираната полиция) единственият начин да ги предпази, поне за Санджар, е той самият да го отстрани завинаги (а не да го прати за няколко години в затвора), нещо, което той реши да предприеме, след като загуби вяра, че Наре някога ще му прости. Тоест, той жертва свободата си, за да живеят Наре и Мелек на спокойствие в Швейцария, макар и без него.
Уважавам всякакви мнения, но когато се основават на фактите от сериала, който гледаме, а не на измишльотини...

# 642
ОМГ!!!!!!! Ти наистина вярваш, че ще ги остави намира, пък и полицията не го ли издирваше и въпреки това той и Менекшето натровиха Мелек??????
[/quote]

Ел, въртим се в кръг Smiley
Пиша последно по въпроса, че трябва да излизам.
Санджар може да се саморазправя с всеки, който се опитва да навреди на любимата и дъщеря му. Може да стреля по когото му хрумне, да надвесва хора над пропасти, да се прави на големия мъж, но дали е правилно всичко това е друг въпрос.
Ако трябваше да действа по този начин срещу всеки, който вреди на любимите му хора, трябваше да направи същото и с майка си, брат си, Менекше, братът на Менекше, посланика... и накрая да приключи и със себе си, защото най- голяма болка им причинява той самия. С други думи трябваше да очисти целия каст Sweat Smile
Акън беше два пъти в ръцете му, единият път го изпусна жив, вторият мъртъв Smirk Имаше два златни шанса да постъпи правилно и той ги пропиля. Сега не му остава друго освен да лежи и да се радва, че Наре е изцапала ръцете си, заради него и се е вкарала в положение на съучастник прикривайки труп. Важното е, че Ефето си е свършил работата Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes
Мерси за такава защита.

# 643
Васе, а така, изкарай някоя красота от архива, че аман бе Grinning

Тези ботуши направо ми вадят очите, валла Head Band

Сега гледам снимките и се чудя, щом не са в затвора Санджар и Наре, дали не са преместили трупа и да не го намерят полицаите? Няма да се учудя, ако супер Наре е прозряла злите намерения на Гедиз и са се организирали с Каврук и Недим. Но се въргаляше един на земята, не беше и разложен... Много интересно, чудесата не свършват Sunglasses

# 644
Васе, а така, изкарай някоя красота от архива, че аман бе Grinning

Изкарах, ама.... айде пак Grinning

Тези ботуши направо ми вадят очите, валла Head Band

И на мен...как можа, бе...

Общи условия

Активация на акаунт