Знаете ли кого видях - тема 38

• 117 346
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Биляна Йотовска в бистро Румик в кв Орландовци

# 196
# 197
  • София
Кристина Димитрова с някакво момче, предполагам сина ѝ. В лице не ми хареса, с ярко розово червило. Иначе в тяло е много добре.

# 198
  • София
Деси Цонева вчера в Южния парк с малката принцеса, много сладко детенце.

# 199
Вчера дир.бг ни заливаше със снимки от Малдивитe, дет госпожа Пеперончино се чекне на мост.

# 200
  • София
Ха, ами да съм се припознала ли? 😃 Ама много ми заприлича на нея.

# 201
Вероятно се е върнала.

# 202
  • Велико Търново
Току-що мина анонс - утре ще е в "На кафе". Само не разбрах в студиото ли, ама и не ме интересува твърде, де Grinning

# 203
  • София
А, добре, явно наистина е била тя. 😀

# 204
На колко години е Даниела?

Даниела Серданова е набор 73-ти. 47 години. Бяхме в един клас до 7 клас. По онова време никой от випуск 9 паралелки не я смяташе за красавица. После се разви.
В същия клас беше и първата жена на доктора Енчев, Милена. Виж нея я смятаха за красива в 7 клас и беше популярна сред съучениците ни.
Значи след 7 ми е дошла при нас Simple Smile , защото не помня никаква Милена красавица, щях да помня,имахме Мариана красавица ние. Simple Smile
Обаче малко се задържа в у-ще като че ли Даниелчето.Дали не се хвана и с Пенев отрано и да зачезна нанякъде.Не помня.Може да е поела към 3 та сменна.
П.п.А, обръщаха се всички като дойде.Забелязваше се!

В кое училище сте учили? Помня я като голяма красавица

# 205
Че то не пречи да пуска снимки от Малдивите месец след като се е прибрала в София.
Като Венета - снимки от морето, снимки, а тук една потребителка пише "преди половин час Венета беше зад мен на топлата витрина в магазина, преди 20 минути гледам пак пуснала снимка от морето."

# 206
ЯЯЯЯ, Венета се позагуби. Пореден роман или детска книжка пише?

# 207
Роман.✌🏼

# 208
Кой купува венетината литературна посредственост, чудя се.

# 209
  • пустинята Гоби
Който друго не е чел през живота си - купува, че и му харесва.

Общи условия

Активация на акаунт