Знаете ли кого видях - тема 38

• 117 629
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Тото и приятелката му на Витошка също днес. И те на живо изглеждат в пъти по-добре от на екран, приятелката му е като кукла Барби, а той е доста добре сложен.

# 526
той не е ли кинта и двайсе, извинете?

# 527
Аз на екран го виждам тутурутник и трътльо Тото.

# 528
  • Пловдив
Бившата половинка на Сашо Кадиев и детето му на главната в Пловдив.

# 529
  • София
той не е ли кинта и двайсе, извинете?
Ако въпросът е за Тото, не съм го гонила с ролетка 😁 Но "на око" около 175-180 ми се видя. Да, в последно време на екран изглежда доста напълнял, но на живо не изглеждо дебел в никакъв случай. Приятелката му е като струна, на екран и на снимки не се виждо цялата й красота и най-вече излъчването й. Харесаха ми, мисля, че хейта в нета, поне за външния им вид, е пресилен.

# 530
Нора Недкова пробваше обувки в един магазин.

Лео Бианки в Ринг мол.

# 531
malina_smile за Тото питах, да. То не беше въпросът за гонене с рулетка, а доколко е "добре сложен" един "мъж" (под)1,70 -  колкото си мисля, че е този. Щом не е дребосък, ок.

# 532
Михаил Дюзев до "Дарик радио" на кафе с няколко мъже, предполагам колеги.Отслабнал ми изглеждаше.

# 533
То и на екран му личи колко "сух" вид е придобил.

# 534
Как е Лео на живо?

А Нора хубава ли ?

# 535
malina_smile за Тото питах, да. То не беше въпросът за гонене с рулетка, а доколко е "добре сложен" един "мъж" (под)1,70 -  колкото си мисля, че е този. Щом не е дребосък, ок.

Няма начин да е 1.75, да не говорим за повече. Аз съм го виждала, чувствително по-нисък е от мен.

# 536
  • София
Богдански доколкото знам е 183 и тук сигурно е с токчета, така че... 1,75 трябва да има, че и повече.

# 537
Ами, съмнявам се, сигурно е нещо в позицията на снимката. Тук са седнали на дивана и на Александра рамената са по-високо от неговите. А от двамата единият е очебийно късокрак, а другият е видимо дългокрак. https://images.app.goo.gl/omJStjyBEZxiB8Ba8

# 538
Тук се вижда колко е висок и не е много. Александа е 1,64 и е на токове.
https://secret.bg/wp-content/uploads/2017/09/132443gf-78.png

# 539
  • София
Скрит текст:

Няма начин да е 1.75, да не говорим за повече. Аз съм го виждала, чувствително по-нисък е от мен.
Аз съм 1.70 м., видя ми се по-висок от мен.
Но не разберам защо спорите за височината му. Видях го (разминахме се на улицата), споделих впечатлението си и както казах - не съм го гонила с ролетката. Смятам, че това е смисълът на темата или съм се объркала?

Edit: Двете публикувани снимки потвърждават думите ми, ако Александа Сърчаджиева е 1.64 м, на снимката е с поне 10-11 см ток, а Тото е малко по-висок от нея, което го прави между 1.75 и 1.80 м. На снимката с Алекс  Петкатова също изглежда около 1.80, предвид нейният ръст и обувки.

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 22:33 от malina_smile

Общи условия

Активация на акаунт