Знаете ли кого видях - тема 38

• 117 221
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Пищова отдавна е така по лична карта, защото се води прозвище, с което е известен. Охрана никога не е имал, но винаги се навърта покрай него някой, който му е момче за всичко.

# 676
На Раковска днес Парушев от Ол инклузив.
Някаква мома се хилеше и се въртеше около него като пумпал, а той нещо й честитеше.

# 677
А аз на Раковска днес видях Нети

# 678
  • софия
На Раковски днес Николай Василев.

# 679
Кирил Ефремов в Хепи на Раковска. Небрежен и естествен. С приятели, смееха се много непринудено и определено се забавляваха.

# 680
На Раковски днес Николай Василев.

Там му е офисът.

# 681
  • пустинята Гоби
Министърът на икономиката пресече пешеходната пътека на Раковски над министерството, говорейки по телефона на спикър, в компанията на две дами.

# 682
Пищова отдавна е така по лична карта, защото се води прозвище, с което е известен. Охрана никога не е имал, но винаги се навърта покрай него някой, който му е момче за всичко.
Добре де, момче за всичко. Все там, лакеите му.

Мариус Куркински видях веднъж, да не каже едва не го блъснах, понеже хвърках да хвана трамвая. Скромен човек ми се стори, обикновен.

# 683
  • София
Скрит текст:
Добре де, момче за всичко. Все там, лакеите му.
Мариус Куркински видях веднъж, да не каже едва не го блъснах, понеже хвърках да хвана трамвая. Скромен човек ми се стори, обикновен.
И страхотен талант. Един от любимите ми творци.

# 684
....Мариус Куркински видях веднъж, да не каже едва не го блъснах, понеже хвърках да хвана трамвая. Скромен човек ми се стори, обикновен.

Точно такива са и моите наблюдения. Много хора не го харесват, защото е странен, различен от масовката. Но точно скромен, да, така го видях и аз. В търговски обект, избираше си бели градинарски ръкавици, едни тънки, от памучен плат, ако се сещате. Предположих, че ще ги ползва за някое представление. Това беше доста отдавна. Никой известен не съм виждала от много време насам.

# 685
Мира Радева и бившата министърка Ангелкова на празника на зелника в с.Бели Искър. И двете много мили.

# 686
  • пустинята Гоби
Министър председателя, Георги Кадиев и Йорданка Христова на празника на лавандулата в едно село до Чирпан. Първият изглежда супер интелигентен и представителен на фона на този, който беше преди него.

# 687
Жени Живкова. Много нисичка, но не е киборг в лицето, както съм я виждала по ТВ

# 688
  • пустинята Гоби
Тити Папазов вчера, с голям черен джип по тесните улички под Витошка. Ако можеше да мине отгоре ни, щеше да го направи. Вярно бил "голям" шофьор.

# 689
  • София
Кирил Ефремов в парка в неделя. Влезе в парка с едно моторче, не ми направи добро впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт