Знаете ли кого видях - тема 38

• 117 219
  • 743
  •   1
Отговори
# 690
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Кирил Ефремов в парка в неделя. Влезе в парка с едно моторче, не ми направи добро впечатление.
Преди две, три години, се носеше между платната по околовръстното, под Бояна и Драгалевци. Също не бях очарована.

# 691
  • София
Петя Буюклиева и мъжът и в Южния. Той определено изглежда по-добре от нея. Обсъждаха някаква диета и му даваше наставления тя. 🤣

# 692
  • пустинята Гоби
Волен Сидеров в био магазин без маска. След направена забележка да си сложи маска, човекът каза, че няма и продължи най-спокойно да си пълни кошницата. Толкоз то...

# 693
Вчера 2 пъти, днес пак видях Ваня Щерева с неприемливо къси панталони според моите представи и вкус.

# 694
Илия Луков на предизборен концерт. Мислех го за едричък.
Изключително грозна агитация направи и ми падна в очите, ама то сиренето е с пари..

# 695
Илия Луков на предизборен концерт. Мислех го за едричък.
Изключително грозна агитация направи и ми падна в очите, ама то сиренето е с пари..
Лично го познавам,неблагодарник е!

# 696
Вчера зад мен на сергията за домати и дини Илиян, мъжът на Джулиана Гани. Ми същият льольо като от снимките си е.

# 697
Калин Врачански, с велосипед на Площад Славейков. Готин Simple Smile.

# 698
  • софия
Женята Минчев с тупиран алаброс по домашному си поливаше мушкатата на балкона.

# 699
  • ☀️София / London🌂
Деян Топалски тичаше тази сутрин в парка.

# 700
  • София-Младост
Борис Бонев, спортен с колело.

# 701
  • софия
Валерия Велева по Солунска в петък.

# 702
Днес по обед на Солунска и Графа почти един след друг видях Корнелия Нинова и един позабравен журналист от миналото - Емо Розов. Всъщност не знам дали беше Розов или Розев.

# 703
Розов е, ама как го позна?! Той не се е вясвал по телевизиите от години и може да е всеки средно статистически чичо, възрастен е вече, предполагам.

# 704
  • софия
Корнелия ходи там (на Славейков) на фризьор.

Общи условия

Активация на акаунт