Знаете ли кого видях - тема 38

• 117 654
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Еееее, значи, завиждам! И аз го видя ама по телевизията.

# 286
  • Sofia
Пак Вергов, е много е секси!

Последно като съм го гледала по телевизията ми прилича по-скоро на застаряващ алкохолик.

# 287
Мноооого ми беше секси преди. Скоро наживо не съм го виждала, но по ТВ ми се струва доста остарял и сбръчкан. Преди около 5 години бях на снимки на филм с него и разбрах, че като поведение го предпочитам от разстояние, на екран. В предаванията много ме кефи колко е цапнат и ироничен, но да не си ти отсреща. 😁 Все пак с нетърпение очаквам новия сериал.

# 288
Стефан Щерев от 100% будни по БНТ. Много ми е антипатичен.

# 289
  • София
Китаецът на Азис, че не му помня името, вчера във Фантастико купуваше суши. Висок, едър, с татуировки и слънчеви очила в магазина. Grinning

# 290
Даниела от Биг Брадър 4 в Лидъл Варна, ако някой си спомня толкова назад 😁 същата, само че по-налята в задника. Беше с руса жена, но не мисля, че беше Иванина-знам, че дълго след като сезона свърши, поддържаха връзка приятелски. С тях бяха още момче на около 10 и мъж.

# 291
  • София
Вчера в Лозенец Теодора Духовникова с по-възрасна жена. Много красива и магнетична, но доста слаба ми се стори. Дънките и висяха като торба. И говореше доста високо.
По-късно на "Славйков" Яна Титова с двете си дечица. Много сладка - дребничка, супер усмихната и спокойна.

# 292
  • софия
Вчера Деян Донков, Радина, дете и куче , влизаха в Народния театър.
Днес Кристина Димитрова без капка грим.

# 293
  • София-Младост
Мила Михова с майка си Дарина Такова.

# 294
Вчера в Лозенец Теодора Духовникова
Тя живее в квартала
Днес, до ЛИДЛ на Раковска видях М. Нордел. Доста наляла ханша

# 295
Днес във Фантастико - Наум Шопов. Сърдит и доста по-нисък отколкото си мислех.

# 296
Току що Магомед Геланиевич-Мага. Много приятен на вид. По-дребен от представата, която съм добила по ТВ. Някак му личи харизмата, с която порази не една и две певици 😃

# 297
  • пустинята Гоби
Насо Русков в Лидъл. Доста атрактивно облечен, реално по дрехите и бомбето го познах. Потанцува си човека, докато чакаше да му дойде реда.

# 298
Кевин Бейкън в зуум. Поговорихме си десетина минути.

# 299
Тодор Славков в студентски град-караше колело. Тони Стораро с жена си в турския ресторант на бъкстон.

Общи условия

Активация на акаунт