Знаете ли кого видях - тема 38

• 117 608
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
  • софия
Цветан Цветанов пред хотел в София с двама мъже.

# 541
Странно, виждала съм Алекс на живо, много нежна и много красива, дори без капка грим дори.
Но не е по-ниска/дребна от мен, а аз съм 167 и под 50 кг.

# 542
За седнал на дивана не можем да говорим, тъй като единият може да  седи по-изправен, другият по-отпуснат. Особено пък седнали, няма никакво значение с колко сантиметрови токчета е Богданска. Гледах въпросният Тото във ВИП Брадър и моето впечатление също е, че не е много над 1.70 м.
Сега видях, че съм писала, без да прочета последната страница и повтарям мнението на останалите, но не мога да го изтрия.

# 543
Ами и аз не я измерих Александра Сърчаджиева като стоеше пред мен на 30 см. ама тук така пише
Скрит текст:

# 544
В Пловдив новата фолк звезда Дани /или Даниела от Запознай се с малките при Слави/. Беше с по-възрастна жена /вероятно майка ѝ/ и малки деца. Беше с къси панталони, от които се виждаше половината з. Бюстие, сандали с каишки до колената много грим и се кълчаше провокативно. Адски нелепо. Девойката май няма 18 годкни. Действието се развива на паркинга на голям магазин за техника в Тракия.

https://instagram.com/dani_sing1?utm_medium=copy_link

Последна редакция: нд, 23 май 2021, 23:02 от advice

# 545
Сърчаджиева е доста дребна. Засичахме се в парка преди, няколко см да е по-висока от мен (аз 1.58). Мислех, че е няколко години по-голяма.

# 546
Как е Лео на живо?

А Нора хубава ли ?

Лео е симпатяга. Преди доста го засичах и в магазина до нас - свежарка си ми изглежда. Grinning

Нора аз поне не я намирам за красива. Със сигурност е по-добре от снимките, но не ми е красива. Винаги изглежда недоволна като съм я засичала. И понеже говорим за ръст - със сигурност е миньон. Joy

# 547
Г-жа Джаферович шофираше, но ми се стори, че дъщерята не беше седнала в столче

# 548
Владислава Тричкова от Нова ТВ с приятели в квартално заведение. Обясняваше им нещо разпалено. Не ги огледах дали има и друго лице от екрана. Simple Smile

# 549
Иво Инджев в Лидл с неподходящо за възрастта му облекло. Сменил е панталоните, които оформяха "копито" с тесни и къси, разкриващи гол глезен в боти Cold Sweat

Карамазов ми създаде настроение след това. С хубава, свежа риза, но доста прошарена коса вече

# 550
  • софия
Иво Инджев в Лидл с неподходящо за възрастта му облекло. Сменил е панталоните, които оформяха "копито" с тесни и къси, разкриващи гол глезен в боти Cold Sweat
Не може да бъде! Аз винаги така ще го помня.
Ще се оглеждам да видя новия му аутфит. Дано го позная Laughing

Последна редакция: ср, 26 май 2021, 17:14 от zvаnchе

# 551
  • София

Карамазов ми създаде настроение след това. С хубава, свежа риза, но доста прошарена коса вече

Карамазов ми се стори и на мен, че го видях преди половин час в едно от заведенията срещу БНТ, но не съм сигурна. И на мен доста прошарен ми се стори, но определено привличащ погледа.

# 552
Аз до НДК го видях и инстинктивно се усмихнах, защото наистина беше свеж. А той заби поглед в земята. Не иска да привлича внимание ми е мисълта.

И да не е спам, защото трият, видях Георги Христов да шофира на малките кьошета

# 553
  • софия
Днес сутринта Стефан Вълдобрев с кафе до Заимов, по-късно Владо Пенев и Дарин Ангелов до Народния театър, поотделно.

# 554
  • София
Вчера сутринта Ути по Шейново. Намусен беше, неприветлив....

Общи условия

Активация на акаунт