Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 488
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 035
Ние и Тончето си мислихме, че ще бъде размазана от Милена, но то стана друго. Пешо Шкафа и Калоян Селския не се представят кой знае колко впечатляващо на състезанията, силни са единствено в употребата на грозни думи. Ако Асен избере някой от тях двамата и хипотетично го победи, то напусналия ще посочи другата алфа за фермер и ще бъде избран. Няма край от това тоталитарно управление. Еманация на българските политици от 75 години насам са.
Аз за това искам да избере Ангел. Да има малко раздвижване.

# 1 036
Данчо, защото много харесва Даяна, не й знае името, голям резил.
Той я нарича " хубавичка", " добричка"...Дали му се иска, но не му стиска ...или просто гледа камерите да го следят и затова поддържа фалшив флирт?
Даяна е хубава, но някак преднамерена, не мога да я харесам. Късокрачка ми се видя ( не ме нападайте, знам, че е ген и тя не е виновна).

# 1 037
  • London
И аз харесвам излъчването на Даяна- има някакво усещане за финес и разкош в нея. За мен тя е красива жена. Умна и красива.

Колкото и красив да е флиртът между нея и Данчо обаче, той не би бил подходящ партньор за нея в реалния живот. Най-малкото е 13 години по-стар.

Хайде пак се почна колко бил стар.... да почнем да си искаме личните карти преди да можем да се харесаме освен. Аз имам 10 години разлика с мъжа ми, милиони успешни двойки имат и по-голяма разлика. Това с годините е нелепо било за Йордан, било за Ванчето....Astonished

Красотата е в очите на гледащия...😉
Абсолютно. Друг е въпросът, че и двете са прекалено хубави и млади за него. Само му вдигат реномето, а той не заслужава.

Кажи го на Майкъл Дъглас или На Тръмп или на другите милиони мъже с по-млади жени. Тук дори не говорим за сериозна разлика в годините.  Като хората се привличат, харесват никой не гледа години. Ние дали харесваме или не Йордан също не е важно, на тях може да си им харесва.
Аа, Тръмп и Дъглъс имат с какво явно да хванат по-младите. Не е сериозно това сравнение. Данчо макар и общински съветник, едва ли разполага с тяхното имане. 🤣

Значи искаш да кажеш, че жените им са с тях само заради парите? За Мелания не знам, но Катрин съм убедена, че е луда по мъж си. Пък и тя имаше пари като се хванаха, можеше да има всеки по-млад богат актьор нали така? Ама се е хванала точно с него.  Ако ти харесваш само твои набори това не значи, че това е общовалидно правило  за всеки.

Антония е доста добра на пилона. Имаше снимки и как вдига щанги. Според мен ще се окаже скрита лимонка. Не съм убедена, че сме видели все още най-доброто от нея на арената.
https://www.instagram.com/p/BQL92Zpgaw7/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

# 1 038
Аз от известно време си мисля, че Данчо прави театър. Готов е на всичко за 100- те хиляди, готов е на всичко за детето си. Една вечер край огъня, когато споделяха, защо са във Фермата, той директно заяви, че е заради парите, защото трябват големи суми за дъщеричката му.

# 1 039
  • London
Какво му е точно на детето? Имам предвид само с едната ръка проблем ли има или е по-сериозно? 

# 1 040
  • Другата България
Ние и Тончето си мислихме, че ще бъде размазана от Милена, но то стана друго. Пешо Шкафа и Калоян Селския не се представят кой знае колко впечатляващо на състезанията, силни са единствено в употребата на грозни думи. Ако Асен избере някой от тях двамата и хипотетично го победи, то напусналия ще посочи другата алфа за фермер и ще бъде избран. Няма край от това тоталитарно управление. Еманация на българските политици от 75 години насам са.

7 минути се хиля, фен съм ти, официално да си го знаеш.

# 1 041
  • Sunshine state
Катрала, да, мисля, че е с него заради парите. Не съм убедена за Катрин и аз, ама да сравняваш Майкъл Дъглъс с Данчо е смешно. Данчо не е световноизвестен актьор, да не забравяме. Той всъщност на колко години е?

# 1 042
  • London
Както казах и аз съм с по-възрастен мъж и определено основната ми мотивация не са били пари. И едва ли съм единствената..... как може изобщо да се говори кой защо е с някой?

# 1 043
  • Варна/Амстердам
Благодаря, Merri_An🤗
Темата е страхотна и ме забавлява много повече, отколкото самото предаване 😁
Да видим как ще протече този епизод и най-вече кой ще е вторият дуелист. 😎

# 1 044
Така или иначе са минали около два месеца и 9, 10 дни от началото на фермата. Предполага се, че повечето са навън вече.
Само един месец е тази година. Снимките са започнали на 06.08, а на 05.09 беше първи епизод

На 06.08 Даяна имаше рожден ден. Беше няколко дни след влизането им. Би трябвало да са започнали на 01.08.

# 1 045

Skrekkelig, хиляди хора живеят със скръбно достойнство в нещастни бракове от страх и не познават щастието! Не им завиждам. Само че много често този, който от страх не напуска, бива напуснат в крайна сметка. Аз съм на мнение, че човек има право да бъде щастлив, а не да живее полуживот с някой, който не е за него. И не става въпрос да не го понася, а просто да не иска да е с него. Това е честно и за двете страни. И за децата, ако ги има, също.

Не знам кой и защо седи в брака си. Знам за себе си и предполагам че много хора са като мен. Аз не седя от достойнство, а защото на тоя етап това ми е най-изгодно на мен и на всички останали. Аз сама с тия откачени тийнове не мога да се боря. И със сигурност съм по-щастлива отколкото ще бъда като остана сама. Изпитвам празнота и изпадам в паника когато съм сама с всички проблеми. Освен това колкото и невероятно да звучи си обичам мъжа какъвто и да е.

Скрит текст:
Не е самопрецакване, а запазване на достойнство. Аз не бих стояла от удобство. Защо ми е до мен човек, на когото знам, че не мога да разчитам, няма чувства и всичко е фиктивно? Къде точно е удобството в това? За мен само негативи има, нищо положително не мога да намеря. Не си усложняваш живота с тръгването, а с оставането в такава връзка. Ама всеки си има различни възприятия и мислене

Седят заради децата и да си помагат като приятели и съквартиранти. Не виждам нищо недостойно в това. А да пожертваш семейство и деца заради едното ти криворазбрано достойнство е егоистично и напълно безсмислено себедоказване, за което на никой друг не му дреме освен на теб самата. Но и ти не знаеш защо - просто щото си чула, че достойнството е добродетел и трябва да се запазва като си тръгнеш щото първоначалната тръпка в отношенията е изчезнала. Повтарям - не говоря за мъчителен брак, в който някой истински страда и е нещастен, а за брак с нормални проблеми, с които все още можеш да живееш и които са по-малкото зло от раздяла.
Седят, защото на някого от двамата не се появил човек, с когото могат да създадат пълноценна връзка. Когато за някого се появи, живота по задължение с някого, заради битовизми или като със съквартирант, губи всякакъв смисъл и удобство. И за никого не е добре да е в такава връзка от тримата, та даже и за децата. И да, страхливец без топки е (независимо от пола), ако запази статуквото, вместо да го промени
[/spoiler]

Точно - не се е появил. Какъв е проблемът да изчакаш да се появи и после да късаш?

# 1 046
  • Варна
Какво му е точно на детето? Имам предвид само с едната ръка проблем ли има или е по-сериозно? 
Тези проблеми с ръката вървят в комплкет с някакви ментални увреждания. Затова Данчо казваше на Шестака да не си пожелава внук с 6 пръста, защото обикновено тези аномалии не са само на крайниците.

# 1 047
Той каза така на Шестака, защото често има и ментални проблеми наред с малформациите. Но неговата дъщеричка няма ментални проблеми. Владеела 3 езика и свирела на цигулка. Проблемите са били по-скоро двигателни и козметични. Има клипчета с нея от други благотворителни предавания.

# 1 048
  • Варна
Той каза така на Шестака, защото често има и ментални проблеми наред с малформациите. Но неговата дъщеричка няма ментални проблеми. Владеела 3 езика и свирела на цигулка. Проблемите са били по-скоро двигателни и козметични. Има клипчета с нея от други благотворителни предавания.
Аз останах с впечатлението, че има проблеми въпреки 3 езика и цигулката. Както и да е, не искам да ровя чак толкова за детето.

# 1 049
Скрит текст:
Потресена съм от поведението на Даяна. Тази жена е дявол. Така безсрамно да флиртува с женен мъж в ефир към който дори няма сексуални мераци. Значи разбирате ли, тя не иска да бъде с него, но му се сваля за да се влюби той в нея. И защо да се влюби като тя не го иска. За да си зареже жената, а после и Даяна да го отреже и да му съсипе живота. Уж и бил приятел моля ви се. Ако някой ми е приятел няма да му развалям връзката - ще се държа приятелски и няма да се хиля като пача, да му държа ръката и т.н. женски номерца. За мен Даяна може да си е хубава и умна колкото си иска, но не само че не е свестен човек - направо бих я нарекла лош човек. А Данчо кво му е - обикновен мъж - нормално като му се натисне такава убавица да поддаде. В представите му вече са гаджета и обмисля как да скъса с жена си. Мани, голема кучка тази Даяна. Най-голямата от цялата ферма ще излезе. Даже и Тонката ще бие точки. Дана и Ванче са невинни влюбени душици на фона на тази егоистична, жадна за мъжко внимание и наслаждаваща се как ще съсипе едно семейство. И после Данчо ще имал проблеми, които тя целенасочено му създава. Лицемерка, ни моа я дишам, отвратена съм.

Ужасно гнусен коментар. Жалко, че 2020 все още им толкова хора, мислещи по този абсолютно глупав начин.

Що рече ? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт