Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 298
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 320
  • SF
На мене ми харесваше добрата стара неелектронна игра с писането на дъската и забиването на ножовете.
И двамата играчи имат равно време да си напишат отговора.
След като първият играч каже някоя глупост, за втория остават само 3 варианта.

# 1 321
Общо взето за дуела
Иван: Петър започна много бързооо!!!!
*10 секунди по-късно*
Иван: Асен ЗАПОЧНААА

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 1 322
  • София
Въпросите не са за историци, а за хора, чели историята. А той, ако е бил редови студент в СУ, за да влезе трябва да е изял няколко тома колкото Алманаха наизуст. Разбира се, че се забравят нещата, ама едно е, ако си го учил и си чел в подробности по дадени теми.
Въпросите вече не са за история, но за ратайството са и там не ги знае дори базовите неща.

# 1 323
Ами не е интересно за гледане. Явно превъзходство. Прекалено явно.

# 1 324
  • Sunshine state
Очаквах повече съпротива от Асен. Жив кахър.

# 1 325
Нали на всички ни е ясно че Асен ще изгуби яко. Що се възмущавате. Явно Пешо бие и Ваня вече тотално запленен от тази сила и мощ пада на колене пред Херкулес Шуменски

# 1 326
Дано на хората, които подкрепят Асен въз основата на една крива реплика на Петър от преди седмица, да им е много неудобно.
Даваш ЕДИН верен отговор, макар че си имал много шансове и казваш... той беше по-бърз!
Бият те за минути на тегава битка, в която опонентът ти е рязал все едно с електрически трион (заради хъс), а ти - с пила за нокти и ти... ами просто ми заяде триона!
Класически льольо.

# 1 327
  • Sunshine state
Джоли, очаквано беше, ама то неговото чак те дразни. 🤣 И не, не ми е неудобно. От какво?

# 1 328
Вече се чудя как са успели да запълнят епизода...

# 1 329
  • SF
Чудя се наистина, какъв адвокат е. Като ги знам как помнят наизуст и са се научили да правят някакви връзки в главите си. Как може втори път да се явява и да не знае Алманаха буквално наизуст. Идва ми на мене да го изчета този Алманах да видя какво пише в него. А и да науча нещо.

# 1 330
Дано на хората, които подкрепят Асен въз основата на една крива реплика на Петър от преди седмица, да им е много неудобно.
Даваш ЕДИН верен отговор, макар че си имал много шансове и казваш... той беше по-бърз!
Бият те за минути на тегава битка, в която опонентът ти е рязал все едно с електрически трион (заради хъс), а ти - с пила за нокти и ти... ами просто ми заяде триона!
Класически льольо.
Изобщо не ни е неудобно. Ние подкрепяме Асен само защото не харесваме Пешо. И знаем много добре че Асен ще падне от този.

# 1 331
  • София
Петър ги изяде тези греди!

# 1 332
Калоян май е по - влюбен в Петър и от Ванчето.  Само дето на шията не му е увиснал.
Забелязахте ли с каква агресия Петър метна триона накрая? Много агресия и злоба в него.

# 1 333
Ще бие на третата игра Асен, иначе не виждам как ще запълнят един час и 15 мин само с две игри.

# 1 334
Петър чак се дразни на абитуриента. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт