Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 237
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 180
Има ли нужда да казвам колко съм възмутена и шокирана от избора на нов фермер на седмицата? С какво ги впечатли тази Антония, аз не разбирам!? Очаквам седмица на мързела и креватна гимнастика в  къщата на фермера. Според мен няма да се справи на 100 %. Ще се доверява на Калоян в повечето случай, но накрая тя ще си взима решенията на своя глава. Ще стават по обяд, сигурно. Очаквам да прати Даяна на дуел. Оф..... какви са тези ХОРА там?

# 181
Айде ТонитУ фермер. С винце Калоян. Да има изненадани?
Сега остава Тони да не шашне като фермер.
ще ни шашне... С тъпота.

# 182
С това, че отстрани Милена ги впечатли Антония. Иначе сигурно не могат да я дишат.
И аз очаквам да прати Даяна.

# 183
Айде ТонитУ фермер. С винце Калоян. Да има изненадани?
Сега остава Тони да не шашне като фермер.
ще ни шашне... С тъпота.
😂😂😊

# 184
Ох, то даже не може да опише задачите им за седмицата Тончето Rolling Eyes

# 185
Айде, Надка си намери нова жертва.

# 186
Антония ще има задача да впечатлява Калоян с други работи.

# 187
Надя няма да миряса, ако ще Милена още един път да излезе от Фермата. На такъв тип хора винаги някой друг им е виновен и никога не са доволни!

# 188
Имам усещането за женски дуел...
Ще мине според мен добре седмица, но благодарение на Калоян. Стига Антония да не се вземе твърде на сериозно и да шефства.

# 189
О, Надка не закъсня. Дано я видят всички и с нейните камъни по нейната глава. Пожелавам й отношение към нея същото както към Милена.
Ама много посредствени хора има там, не знам ще се светнат ли, ако няма кой да ги напътства кого да мразят.

# 190
  • USA
Айде, Надка си намери нова жертва.
Kой?
Фермата е изключително слаба тази година.Най-най-мързеливата и грозна.Такава я направиха Калоян,Петър и мързеливите софийски бръмчалки.Аз загубих всякакъв интерес и не знам дали ми се гледа.

# 191
Айде, бийте се за Петър сега.

# 192
  • София
Ей тази Антония е мега тъпо парче.

# 193
Ще повърна с любовните истории в тая Ферма. Къде леля Ваня е тръгнала да яде ярешко. Ако са в бар отвън, Петър даже не би се доближил до нея да я поздрави.

# 194
  • Mediterraneo
такааа. На Даяна много й рязко й припари под петичките и ги събра на женско парти! Ох, колко е смешна и жалка Даяна!

Общи условия

Активация на акаунт