Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 63 154
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 405
Аз се върнах няколко пъти, ама пак не можах да позная, защото те не дават кой е, само глас се чува. Мария със сигурност не беше, нея щях да позная. :Д
То излезе, че кучетата май фиктивно ги разхождат, защото черно-бялото редовно е пуснато, така или иначе. Ама това кафевичкото като че ли не съм го видяла свободно да се движи. Да не го дискриминират?
Не знаем и как се казват... Толкова са хубави, аз ако бях там по цял ден щях с тях да се занимавам.

# 406
Според мен Антония каза - "Петре, ти - не!"

# 407
Антония каза "Айде, бе, Петре", а друг веднага я контрира "Петре - не!"
Може би някой ще го разгадае ))

# 408
  • София
Скучен епизод. Без изненади за мен в избора за ратаи. Поли (явно избор на Калоян) и Асен (повсеместен избор и на двамцата). Жалко, че Милена не изхвърли това злобно и мързеливо същество Антония. Толкова прост човек отдавна не съм наблюдавал в ефир. Много ми се иска в най-скоро време някой да я изхвърли от Фермата.
Дано Асен си изпълни заканите и да саботира. Искам да я накажат Тони, защото отношението и е ужасно.
Калоян все по-голямо дъно копа и сам се обрича рано, рано във формата, защото настройва и публика и част от фермерите срещу себе си. Много голям глупак ще излезе. Те някои може да си траят ама всичко се вижда...
Ванчето съвсем изперка, става ми неудобно вече като я дават как се лигави като 18 годишна. Явно не се усеща тази жена. Не шкафче, а цяла секция и направи Петър... Чудо невиждано.
Даяна с ограничения репертоар от думи много ме натоварва, особено като почне да говори като 'пич' и пак добре, че все още не се е обърнала към някой с ей, ''копеле.''
Ачо ще поразбуни духовете днес. Давай, Геле! Simple Smile Как само ги пуска по пързалката всичките, а те не се усещат. И човека е много точен. Наблюдава всички и много добре ги преценява до един. И знае кога и кой да понатисне по мазолчето. И само си дялка нещо, шляе се насам-натам и никой не му държи сметка (не че не работи, той майстори доста неща и се пуска в седмичните заявки от продукцията). Тони нали имаше задачи за него, ама не смее да отиде да му каже. То и никой друг явно не смее или хайде не че не смеят, ама го виждат, че не могат да го контролират по никакъв начин.

# 409
Teзи последните 2-3 изречения са пълен булшит.
Не смеели да възлагат задачи на Ангел,защото не можели да го контролират. Satisfied
Ангел единствено се мотаеше със задачите си докато Милена беше фермер.Каквото друго са му възложили,всичко е правил.Предпочита да се изолира и оставам с впечатлението,че е разочарован от повечето хора там.В изсказванията му личи,че не са неговите хора,освен Надя и Мария.
Простак е,селяк е,обаче не е лош човек.Така поне ми се струва.
Калоян така хубавичко се излага,че и да се вижда като победител,зрителите няма да гласуват за него.Антония го постави в толкова смешна роля,че не е жалък,а смехотворно жалък.

# 410
И аз не разбрах кой забрани на Пешко за лука,ама не ми се връщаше да слушам.
За кучетата също се чудех,защо едното е вързано,другото не.

Ванчето забрани на Петър за лука.

# 411
  • Велико Търново
То пък коя друга да е? Даже и както съм го пропуснала този момент, така не можех и да си помисля, че не е Ваня.

За разхождането на кучеТАТА и аз все гледам, че само едното разхождат и само него показват вързано. Дали защото е женско? Grinning Другото си е свободен електрон. И наистина, толкова ли си нямат имена, че досега не сме ги чували.

Преди малко, докато пътувах, попаднах на ето това, от оня ден е материалът. Не че ми е странно, ако се е случило наистина, но тъй като не съм го видяла, пък и да се коментира не съм видяла, просто се чудя как се "интерпретира".

# 412
  • Вестерос
Не съм го видяла и аз

# 413
Видях го аз, но не мисля, че е било нещо повече от опипване от страна на Калоян. Мисля в петъка, преди двубоя го излъчиха, Калоян (все още фермер) отиде при Антония да й пожелае добро утро, легна зад нея и си пухна ръката под нейната завивка. Максимум да я е опипвал.

# 414
  • Велико Търново
Именно. Това и аз го видях, но да се интерпретира опипването като секс... каква ли представа трябва да има човек за секса Joy

# 415
Все пак трябва да си изкарат надникна

# 416
Това беше в общата "спалня".

# 417
Аз лично за себе си в моят букмейкърски план промених залога на бай Анго. Свалих стойността два или три пъти. Примерно от 1-50 до 1-15.
Има супер много неща в него, които не харесвам. Това няма да се промени. Но за мен той си играе играта, и то добре за момента. Влязъл е за парите, не да се претрепе от работа Simple Smile Има доста точна преценка за събитията вътре.

И без Милена Фермата стана много по-сива.

# 418
И на мен Ванчето ми идва в повече, с Пешо пък изобщо не ги виждам, даже и само за предаването, много са ми странни, защо е всичко това. Ясно е , че Пешо не си пада наистин по нея, явно смята че с някоя афера ще остане повечко, нали излезна Жанетчето.
Даяна също ме дразни, били само приятели, а нд спира да му се натиска и прави намеци. Той пък как може така да излага годеницата си, ужас.
Много ми е странно как след 2-3 седмици и то в предаване пред камери се гаджосаха, почнаха да се целуват и прегръщат, изобщоо стана Биг Брадър.
Нямам фаворит от жените, от мъжете Митака, Стоян и Ангел поне не се забъркват в любовни афери и интриги.

# 419
Даяна има различни виждания за приятелството между мъж и жена в сравнение с повечето хора.
Има тя...Ако си види гаджето в същата ситуация, изведнъж ще придобие вижданията на повечето хора.

Тонка защо така е настроена против Асен? Някаква лична вражда ли има?

Няма лична вражда, просто голяма част от хората, като видях човек, като него - “слаб”, “некадърен” и не толкова алфа мъжкар, не изпускат възможност да се почувстват силни като показват такова поведение. Ако някой от другите мъже беше ратай, едва ли Антония щеше да реаргира така за яйцата. Крайно отблъскващо е това поведение.

Общи условия

Активация на акаунт