Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 214
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 750
  • Другата България
Скрит текст:
Хепито е лудо Ленче прилепчиво, от които няма отърване. Всички разбраха за симпатията и към Пешо, а човека просто е внимателен с нея да не нарани чувствата и, а тя още повече се окуражи . Grinning
Такива като Ангел уважават образовани хора ако се държат човешки с тях. Милена го подразни с чувството си за превъзходство. Никой прост човек не се смята за отрепка.
Ей това е. Същото мисля. И за мен и според мен Анго не смее да се опълчи на мъжете открито и пряко, не знам от страх, или от мъжка солидарност, или от нещо друго е, но не смее. Може по някакъв начин да покаже чувствата си, но открито - не. Докато при жените някак му идва отвътре, и аз не знам защо. Но със сигурност има общо с многото му провалени бракове и връзки, явно нещо в отношенията му към и с женския пол куца. И понеже наистина е простоват, когато образованите хора се държат равностойно с него, той е кротък. Но ако се осмелят да покажат някакво превъзходство - става грозно. Точно както с Милена, това го има и към Асен, но именно защото е мъж, не е открито и явно. Абсолютен селски тарикат и хитрец е Анго, но има стратегия и засега работи. Само дето именно мъжете няма да го оставят много да си развява байряка така безнаказано, защото работата все някога ще намалее, а той не може вечно да е индивидуален електрон. Тогава ще трябва да се доказва на арената. А там може и да му е трудничко, щото слабаците като Стоян и евентуално Митко вече ще са отстранени, с останалите ще се поозори доста.
Добре че е хепи шкафчето, да живне темата, не мож ви изчете човек. Joy
Имам чувството, че тази жена няма никаква представа за реалността, не мога да повярвам, че жена на тези години, с толкова - /5 ли бяха/ чужди езика, обиколила света, сблъскала се с всякакви богати, бедни, умни, глупави и всякакви дуги хора може да е с една мозъчна клетка именно когато става дума за МЪЖ. Да няма реална самооценка - за себе си и за НЕГО - като години, външност, манталитет и ей такива, "дребни" нещица.
Най-вече възрастова разлика. Толкова изсмукано на мен ми е това с манекенчето, толкова неистинско и неискрено, че мога да ѝ "простя" само ако това е сценарий на И и А, както всъщност мисля, че е. Видно е и за кьоравци, че Петър и Антония са по-скоро двойка, или искат да бъдат, отколкото Антония-Калоян и Петър-Ваня, и двете "двойки" са толкова смешни и изкуствени, че си е жива разкрива да будят само смях, вместо някакво вълнение и трепети на въздишащите пред ТВ-то.....

# 751
  • при късмета
Аз ни на Ваня, ни на Дана мога изобщо да разбера напъните за мъж. Айде, Ваня на години с които трябва да се съобразява, особено, ако в плановете освен мъж влизат и деца. И според мен, пак не е основание да правиш всякакви компромиси и де се весиш на врата на всеки срещнат и евентуален.
А Дана от 20 годишна това да ѝ е цел, че и в риалитита да влиза да си търси мъж и да ѝ е все едно за кого ще се закачи, стига да има  някакъв фасон, не го разбирам
Аз залагам на мъжки дуел за днес. Колкото и Антония да се заканва на Ангел, Асен я дразни повече по някаква причина. И да я питаш няма да може да посочи конкретна, но никой няма има нищо против да го прати на дуел. На Поли може да ѝ дадат шанс да се поразмърда. Всички ги дразни нищоправенето ѝ, но и половината мозък другата седмица ще прави същото, като няма да е фермер. Най-много вода на Калоян да занесе. Така, че ще са 2 които ще дразнят с едно и също

# 752
  • София
При Хепи шкафче става дума просто за комплекси. Не може да повярва, че "пич" като Пепчо ѝ обръща внимание и изпада в един много унизителен конформизъм по отношение на него.

# 753
  • Варна
При Хепи шкафче става дума просто за комплекси. Не може да повярва, че "пич" като Пепчо ѝ обръща внимание и изпада в един много унизителен конформизъм по отношение на него.
На мен ми се струва, че жената си има доволно самочувствие. Какви комплекси?
Ако е останала без мъж е защото тя е имала твърде много претенции  и висока летва, не се съмнявам.

# 754
  • Sofia
Ако се замислите, бай Анго изобщо не е такъв простак, какъвто го изкарвате тук, а има много тънко чувство за хумор всъщност.

За мен е точно обратното- пример за дебелашки хумор, характерен за първични хора.

# 755
  • София
Според мен пък при Ваня го няма това, тя дори не отчита разликата в годините им, толкова се е фиксирала в идеята за мъж и идеализира идеята за това, че изпада в комични ситуации.
Кустев, ако й беше обърнал внимание и я беше посвалял малко и по него щеше да въздиша.
Да, по-лесно е, когато някой като Петър й обръща внимание, но съм сигурна, че и другите нямаше да ги върне.

# 756
Карен, защото си го нарочила за агресор по дифолт.

ХВ нарече Петър "тъпак" в очите вчера и то няколко пъти

# 757
  • София
На мен ми се струва, че жената си има доволно самочувствие. Какви комплекси?
Ако е останала без мъж е защото тя е имала твърде много претенции  и висока летва, не се съмнявам.

Ми не си представям жена с достатъчно самочувствие и добра самооценка да се държи по този начин, но явно имаме различни представи за жени със самочувствие, тя за мен определено не е такава, направо ми е жалко да я гледам. Simple Smile

# 758
  • Sofia
Май ме бъркаш с някого , не участвах в диалога за агресията.

# 759
Ванче ще се окаже истеричка сигурно. Самочувствието й е добро според мен ,и това , че е сама й се струва несправедливо.

# 760
Според мен ХВ я води страха от самотата. Това прибавено към тиктакащия и биологичен часовник до голяма степен обяснява леко инфантилното и поведение на моменти.

# 761
Аз мислех, че е вятърничава, но приятна женица, easygoing .
Но може и да е поза заради професията й.

# 762
  • София
Или пък инфантилното и леко неадекватно ѝ поведение на моменти обяснява защо толкова време не може да си намери/задържи мъж. Simple Smile Значи, тя не ме дразни чак толкова де, въпреки че така звучи Grinning Просто познавам подобен типаж жени, на които им идва така самочувствието някой като им обърне внимание, а иначе са схлупени (па макар и нахилени)

# 763
  • London
Ужас много кифла го раздава Дана в това предаване, а този Петър фермера е голям симпатяга? Какво е станало между тях? Защо не се е получило?
Той не я хареса, държа я докрая, защото тя имаше огромно желание и натягаше постоянно повече от Ваня сега. Там 4 жени се бореха за един мъж. Той не я хареса визуално. Мен също тогава въобще не ми хареса с тези зъби, а и отчаяно поведение на 21 години. Ама не ѝ се изпускаше някой с пари, макар и фермер.

Въпросният Петър избра друго момиче, с което нищо не стана впоследствие.
Тази беше другата

Ясно.... мерси.

То в това предаване има ли изобщо успешни двойки? Като цяло ми се вижда много унизително 4 жени да се борят за 1 мъж.....

# 764
  • София
ХВ се чувства отпаднала от състезанието. Връстниците й са с кариери и, или женени с деца, а тя стюардеса с празни спомени. Не зная какво е учила, но със сигурност не е висше за стюардеса. 6 езика?  Ама на какво ниво? Обслужващ персонал?

Общи условия

Активация на акаунт