Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 274
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 165
  • Другата България
Даяна си е ок без грим.
На една възраст са.

# 166
Дана ми напомня на Дара ( певица) по нещо в погледа.
С Даяна са на една възраст , а артистката бая по голяма изглежда.

# 167
Джабуланито прочетох статия за него че е правено от групичка младежи които никога не са се занимавали с музика,(само поли имала малко хабер тогава) и е пародийно парче (осмива чалгата.)  бюджета му бил 7 лв за два вувузела .
Погледнато така , се преглъща иначе и аз бях втрещена първия път.
Дана мис скрит текст Sweat Smile . Поне е добра с фотошопа

# 168
  • London
Даяна е симпатична, но и на мен по-голяма от Дана ми се струва. А Антония.....забелязали ли сте как се сбръчква около очите при леко засмиване и тн. Направо плашещо? Тя на колко е?

# 169
Даяна е симпатична, но и на мен по-голяма от Дана ми се струва. А Антония.....забелязали ли сте как се сбръчква около очите при леко засмиване и тн. Направо плашещо? Тя на колко е?
ми те всички бавноразвиващи се младеят JoyJoyJoy

# 170
  • при късмета
Ванчето според мен не е завъртяла мъж заради професията си. Колко стюардеси се оплакват, че не могат да създадат семейство. Ако работи това дълго време и яхтата пътува често, е обяснимо. И да не е често, е достатъчно да е надалеч. Зълвата само 2 години работеше на круизни кораби и се е прибрала 3 пъти за по няколко дни за това време. Не мисля, че е без мъж заради нейна черта или характера. Но пък и мен ме дразни това говорене в трето лице, децата правят така докъм 2-3 години, не повече. Абе малко вятър я вее на бял кон, ама ще порасне. Иначе не намирам отрицателни черти у нея, които да отблъскват

# 171
ми те всички бавноразвиващи се младеят JoyJoyJoy
Оф, ни моа...Joy
И аз забелязах на Антония бръчкането.

А въобще виждали ли сме Поли без грим?

# 172
Всъщност проблемът на Дана не са грозни черти на лицето. Поведението и гримасите, изражението й - това я прави антипатична.

# 173
Тя и Антония Сандова към трийсетака се е засилила, ама не на акъл.
Тука ми се смяхте, че ги наричам "жени на средна възрст",  но не са ли?
Вятър ги вее...точно.

# 174
Айде ТонитУ фермер. С винце Калоян. Да има изненадани?
Сега остава Тони да не шашне като фермер.

# 175
Ох, тая седмица ще е "Фермер си търси съпруга..."😒

# 176
Пиша, трия, пиша, трия
... Абе много дребни душици са се събрали там.

# 177
Мда, избраха я само, защото Даяна е предложение на Милена. Глупаци.

# 178
Ангел обаче ми става все по интересен като играч. Не се кара с никой, обижда Милена, но пък застава на нейна страна на дуела и я подкрепя, надъхва и съветва. Първа дружка с Жана, ни застава на дуела на страната на Дана.
Не можеш да разбереш що за характер е.Но си играе много добре играта за сега. Май ще излезе най добрият стратег.

# 179
Ооох хахаха ,предвкусвам  нов джумбиш

Общи условия

Активация на акаунт