Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 256
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 210
Ванчето какво се впечатлява - Диджей Дончо, ще речеш, че дошъл David Guetta...

# 211
Нещо Даяна ми става все по-фалшива Confused
Намери да изкоментира Надя на кокошата седянка, докато втората все пак работеше в градината, а не пиеше кафенце с тях. Като държи да е принципна защо не й каза каквото имаше направо в очите?
Пък и историите с Йордан говорят за една принципност... Чак не ми се коментира Rolling Eyes

А Дана как веднъж не спря да дудне като свекърва. Не Дана, а леля Данче Unamused

# 212
Вицето най-официален, като за сватба!😆

# 213
Ужасен Ужасон !

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 22:26 от Dorina_10

# 214
  • Mediterraneo
Намери да изкоментира Надя на кокошата седянка, докато втората все пак работеше в градината, а не пиеше кафенце с тях. Като държи да е принципна защо не й каза каквото имаше направо в очите?
Пък и историите с Йордан говорят за една принципност... Чак не ми се коментира Rolling Eyes

Абсолютно! ама на! Хората други неща виждат- Даяна най- принципна от принцпните! А че злослови зад гърба на хората? Че няма сили да се изправи и да си заяви ясно позицията?

# 215
Ох, на Калоян светещата папийонка! Joy
Залагам 5 лева, че това е костюмът от бала

# 216
На мен ми идва в повече това афиширане, че си търси мъж. Обреди ли не правеха, при всеки повод й го пожелават и тя с това се определя постоянно. Много странно, на мен лично щеше да ми стане неудобно след стотния път. И то тя си го прави това, не го разбирам.И като имам предвид, че според мен във фермата не е човекът за нея следователно тя малко или много си се предлага в ефир, а пък като излезе ще "жъне".

# 217
  • Другата България
"Имах си една мечта....."  само вчера.
Антония фермер.
Ей на, сбъдна се.
Имах и една прогноза - Даяна ратай и дуелист. И тя ще се сбъдне според мен.
Сега зареждам пуканките.

Все повече наблюдавам Ангел.
Май ще излезе най-големият стратег там.
Даяна продължава да ми е фаворит.

# 218

Как театрално се направи на срамежлива преди да награди Данчо , докато танцуваха. Айде не на нас тия!
Шестака къса ризи, мята се ама все ми е един дървен. Много по-стар изглежда, отколкото е
Хепи Ванчето мисля, че само себе си залъгва, че е Хепи

# 219

Отношенията им с Йордан не са едностранни от нейна страна. Тя е свободна, за разлика от него. Не си личи той да се дистанцира и съобразява с този факт. Със сигурност са ми по-симпатични от Хепи Куку и Пешко и Калоян и Тонка.

# 220
Анимационната героиня Хепи Ванче ми хареса за първи път, когато каза на масата какво мисли и стана, защото се натовари 👏
Намирам, обаче, цялото това реване за мъж и семейство за срамно, а ритуалът, който спретнаха - направо обиден.

Мисля, че Петър харесва Антония, но заради Калоян не го показва.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 06:09 от djovana2

# 221
Все едно Петър й предлага брак.Joy

# 222
Намирам, обаче, цялото това реване за мъж и семейство за срамно, а ритуалът, който спретнаха - направо обиден.
Абсолютно! Това е много, много лично!

# 223
Голям криндж са ми тези сцени.

# 224

Отношенията им с Йордан не са едностранни от нейна страна. Тя е свободна, за разлика от него. Не си личи той да се дистанцира и съобразява с този факт. Със сигурност са ми по-симпатични от Хепи Куку и Пешко и Калоян и Тонка.

Не е свободна, няколко пъти го каза.

Общи условия

Активация на акаунт