Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 221
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 255
На мене пък ми е жал за Ваня, тя сякаш истински се увлича по Петър и сигурно се надява да и се отвори парашутът. Дано не я доразвиват тази сюжетна линия, защото тя е симпатяга, но не мисля, че пилотът е подходящ за нея. Имам чувството, че той я използва, колкото да не го забравим. Долавям и една мазна усмивка на моменти  от него, която не му върши услуга.

# 256
  • Sofia
Според мен Петър се разтревожи да не остане на заден план покрай другите "две двойки". И ще го играе влюбен от немай къде....
На мен ми е режисирана тази игра,явно по сценарий го кара Петър   малко вероятно е да харесва Ваня.

# 257
А бе, ревнувате ли го тоА Пешко, че гледам - през пост се самонавивате,  че нямало как да харесва Хепито? Joy
Бе, кат се обичат младите, да се 'земат, бе, що така с лошо - не, не може да я харесва и точка. Joy
Пък не е кой знае какво тоя Петър, на мене изобщо не ми харесва, не е мой тип, точно както казва Мери - манекен на ИДИЛ. Въпрос на вкус, де.

Най-впечатляващото в днешния епизод беше облеклото на Калоян на партито - като селски младоженец. Не че съм виждала някъде на живо селски младоженец, от видяното по разни филми - едно към едно.
А Чичо Митко само по ризи ли ходи? Кой му ги глади у фермата?

Нема 'а коментирам новата фермерка, която дава думата на вицето, щото не знае за кво е там, освен да си развява г*за, разбира се.

Надка... тежко ѝ е без Милена, то се вижда. Joy липсва ѝ. Дали в на края на управлението на безмозъчното Надка няма да избухне отново, както се случи след мандата на Милена. И тогава Надка си беше права, между другото.
Да видим как ще ще се справи с управлението Калоян без Пешко. Joy

Ангел май ми става любимец! Joy Ако някой има стратегия, това е той. И може и победител да стане, моята интуиция рядко ме подвежда (Дана) Joy

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 01:43 от Ензим

# 258
  • Sunshine state
Ах, колко е лицемерен Асен, нямам думи!
Все по-отвратителни са ми Петър, Калоян и трио злобарка. 😆
На Надка храната не й достигала??? На това хрантутене имат наглоста да се оплакват..

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 02:09 от Pupitka

# 259
  • София
Само една Шушана липсваше на този ужасен ужасон днес.
Изключвам рождения ден разбира се. Радвам се за Ванчето, явно всички вътре я харесват. Ние доста малко неща виждаме от нея, не я дават много, но си личеше, че е искрено (поне от повечето фермери) и едва ли за всеки биха спретнали чак такова парти. Не знам дали Петър се заиграва нарочно по своя инициатива, за да предизвиква интерес или пък И/А го натискат, но дано Ванчето не хлътне прекалено сериозно, защото ще страда. Не ги виждам двамата, по нищо не си тичат един за друг.
Значи стана това което най-малко исках. Антония за фермер е наистина обида за всички вътре, толкова ли не го усещат? Това е шамар изобщо за целия сезон и за самото име на шоуто - ''Фермата.'' Ами мне, това не е Ферма, а един фермерски Биг Брадър. Щом един чекнещ се и непотребен мързел ще им е шеф. Как ли се чувстват Боби, Стоян, Данчо, дето от ден 1 не са застанали? Едва ли и на Петър му е много приятно, но като се е хванал на хорото ще го играе. И Калоян се оплете яко в тази схема всместо да си играе играта и ще видим докъде ще го изведе всичко това. Имаше някакви заложби това момче, но много лесно поддаде. Е, опита се да и каже някои истини на Тони, но тя проспа първия си ден като фермер. Ще видим от утре как ще е... И кога го е било това, фермера да се крие зад вицето на масата когато се обявяват седмичните задължения? Все пак би трябвало да има някаква обща култура, нали все пак родителите и се занимават с такъв бизнес. Ако не се лъжа имаха верига железарии или нещо подобно. А на нея сигурно и се вижда квантова физика всичко това.
Но аз го писах това и онзи ден. Всичко зависеше от избора на Милена. Първо има клика около Петър и Калоян и второ, всеки кандидат предложен от Милена тръгва с минусов хендикап. Ето защо ''големия стратег'' Милена трябваше да избере умно. Но тя не го направи. Отново ме разочарова. Данчо според мен нямаше как да загуби гласуване срещу Антония. Но тя избра Даяна. Може и да я харесват и да работи, но просто няма този авторитет и тежест вътре. В смисъл няма как да пребори тези два фактора за които писах. Иначе е ясно, че при други условия и друг ден Даяна би спечелила гласуване срещу Антония.
Много зависи утре при тестовете, които ще вземат имунитет. За ратайство най-застрашени са Ангел и Асен от мъжете и Даяна и Поли от жените. Калоян не харесва Поли и може да и повлияе на Антония по това направление, а пък самата тя на своя глава може да избере Даяна, само защото бе на страната на Милена на дуела. Ако това стане, ще стане скандал според мен по оста Данчо - Калоян/Петър. Имам и леки опасения за Дана, ако Тони мисли на дребно да отмъщава, защото именно Дана и изтърга от главата половината от половината мозък. Grinning
Ангел всички знаят, че сам иска да е ратай и знаят, че имат един избор, който няма да разсърди никого. Така че според мен всеки фермер би избрал лесното и очевидното, което няма да засегне никой и това е изборът на Ачо за ратай. Но пък Антония има непоносимист към Асен, та може пак да го изпрати за трети път като ратай
Според мен дуелът тази седмица ще е женски. Ако Калоян успее да се наложи на Тони... Мисля, че ще успее. Но може и да има изненада и Тони да тръгне да си отмъщава на Ангел както му обеща и да го прати на дуел. Може и Асен. Да видим кое ще надделее. Обидата и заканата към Ачо, непоносимостта към Асен или нейната наивност и тъпота слушайки вицето си и избирайки жена дуелист, за да не страда видиш ли работата по строежите.
Седянката на която Даяна се опита да повлияе на жените и по-точно на Антония бе хитър начин да опита да се спаси, защото усеща, че е застрашена. Но Ванчето и Мария веднага си защитиха Надето. Според мен Даяна не постъпва правилно. Ок, хубаво, възползвай се, това е игра. Влияй на хората щом искаш и мислиш, че можеш. Но ако правиш само това значи си същия манипулатор и лицемер. Един път не отиде при Надя на четири очи да и каже всичко това. А сега се опита да я напада зад гърба и. И да настройва останалите, точно както тя самата смята, че Надя е постъпвала. Не виждам разликата. Надя я няма на масата. А я подковава. Както Надя правеше в кухнята по адрес на Милена. Надя поне на няколко пъти каза пред всички това което мислеше на масата и в присъствието на Милена, докато Даяна такова нещо не съм видял да прави. Не ми хареса това. Разбира се Поли веднага и влезе в тона, защото и тя знае, че е застрашена. Поне Ванчето си каза директно, че този разговор не и харесва, стана и си тръгна, което ми хареса.
Утре ще е интересно. Не толкова за мъжът ратай, а за жената. Аз лично не искам да е Даяна. Дано Хубавенска да я пратят да се погримира малко при овцете.

# 260
  • Sunshine state
Някой във фейса беше писал , че предаването се е превърнало в Биг Брадър с етно мотиви и съм напълно съгласна - ядене и спане до обяд?! Удобства до безкрай. Иван и Андрей, спите! Тук и интрига не става вече, защото всеки го мързи да гледа, камо ли да е мотивиран да играе. То не са имунитети, то не е чудо. Ратаите си бъркат в носовете по цял ден, живот си живеят - няма доене, няма готвене. Ако хванем сезон 1 и го съпоставим с този, ще кажеш, че е друго предаване. Много мрънкам, знам, ама наистина ми е гадно. Жал ми е за предаванвто. Не пропусках минута от предишните 3 (4 с условие) сезона, а тия последните 2 само превъртам. И прекаляват с посещенията - та ансамбли, та готвачи и не знам си още кой...Храна в изобилие. Скука отвсякъде.

# 261
Дана как така е останала извън фен клуба на Пешко?
Обаче Калоян с този костюм и папийонка изби рибата.
Тя полягаше върху него, той я галеше по гърба ...И Тя е фен. Не помня кой епизод беше и каква беше драмата, че тя увисна с морна снага на коленцата му.

Да не се окаже обвързан Петър и да останат фенките с пръст в уста.
Ей, верно, сетих се. Седяха нещо двамата на пънове ли, на пейка ли, тя му се жалваше колко са лоши другите и от отчаяние се захлупи в скута му, докато той я успокояваше. Ц-ц-ц...

Да, имаше такава ситуация, но това да се жалваш на някого не значи, че си от "фен" клуба му. Много странна представа имате за нещата. Някой да си говори с друг и веднага свалка. Simple Smile

# 262
Да сигурно съм странна Simple Smile , като си говоря с някой не полягвам в скута му да ме гали по гръбчето.

# 263
И аз съм старомодна и не мога да приема за нормално как Даяна все виси на Данчо, преиграва и с речите си за доброта и разбирателство. Малко ми идва " прекаления светец....". И това ли е модерно, артистична личност да не можа да се изкаже, да изрази мнение и емоция нормално и все завършва с " пфффф, уаууу и т.н.

# 264
  • USA
Нещо не мога да й се доверя на Даяна и това е.Дали защото е играла в сериал,дали защото звучи като "прекален светец"..нямам й доверие.Хем знам,че тр да имам едно на ум,хем от друга страна ми харесва всичко,което казва.

Кои ще са ратаи,според вас?
Тони не харесва Кустев,може би ще е той?

# 265
  • Другата България
Ачо и Даяна.

# 266
  • при късмета
Кои ще са ратаи,според вас?
Тони не харесва Кустев,може би ще е той?
Да да, и да стои гладна
Продължавам да смятам (то не, че е имало нещо различно от вчерашния епизод, че да си променя мнението), че Даяна лично за себе си, беше убедена, че това с/у Милена е режисирано или предизвикано от Надежда. Както и тук в темата. Вчерашния разговор м/у жените обаче я отрезви и ѝ просветна, че може да е изпуснала нещо наистина  всички са настроени заради лично мнение. Първо директния отговор, че Милена сама си го е направила, второ, когато Поли попита дали, ако не е била Надка, това изобщо е щяло да се случи, Ваня (мисля) каза, че пак е щяло да се случи, но е можело да е по-нататък. Затова и беше толкова изненадана от развоя на събитията. Защити Милена по собствено виждане, а вчера до някъде съзна, че е имала грешна представа и на тази грешна представа е взела решение. А Надка изобщо нямаше смисъл да е на масата, защото нейното мнение се разнася непрекъснато из двора, за никого не е тайна. И да я питат директно защо го прави, ще каже това, което винаги казва, че не харесва такива хора
Половината мозък ще отмъщава на дребно според мен и ще прати Ачо ратай. Ачо, ако е ратай и дуелист, си тръгва Асен, все я устройва. Ѝто май всички ги устройва.От жените не знам. Вчера пак си мълчеше на масата при въпросния разговор и беше пак единствената, която и дума не каза. Ако някой от участниците е в пълна неспособност да изрази и подкрепи мнението си, то това е тя.

# 267
  • Варна
Винаги трябва да се помни , че все пак е шоу - има си сценарии , режиьор ............

# 268
Профилите във ФБ на Жанета и Илиян са активирани веднага след излизането им,а на Ф-то не е. СлучаЕноС? Не мислА!
Мъжът ѝ е писал в страницата на предаването във ФБ, но нищо съществено.

# 269
Мда, избраха я само, защото Даяна е предложение на Милена. Глупаци.
На пръв поглед изглежда така. Но...тя каза и нещо за "експериментиране" и после като не я избраха поясни, че ще дава на хората задачи, в които не са особено добри. Това предполагам, че не се е харесало на доста хора като алтернатива и затова предпочетоха Дана  ( не защото много я харесват).
За мен 30-годишен човек е сравнително млад и не очаквам жена на тази възраст да е с психика на лелка. Но Тони просто си я мързи, това е.
За Ванчето ми стана криво - май наистина много се е фиксирала върху въпроса със самотата и намирането на мъж. Голямо опяване за това. Непрестанно... И Пешо сякаш нарочно й го пробутват - грозно ми стана направо. Сега ще вземе да хлътне Ванюша и после иди обяснявай, че човека е просто един фигурант, за да става купона. Чак до него да легне я издействаха...тъпо.
Знаех си, че Надя пак няма да е доволна. Хихи...

Общи условия

Активация на акаунт