Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 214
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 240
  • София

Фермата - Сезон 6 - Епизод 26 (05.10.2020)

# 241
Да, ама листчетата прераснаха в семинар по женска солидарност, защото Даяна се уплаши. В очите й се видя колко е уплашена. И Габи какво ги била посъветвала! Ще речеш, че Габи е Индира Ганди минимум.
😁😁😁

# 242
  • London
Всъщност проблемът на Дана не са грозни черти на лицето. Поведението и гримасите, изражението й - това я прави антипатична.
На мен Дана като се гримира ми допада.... Прилича ми на Роналдо на жена му Джордина. Наистина по-скоро биткаджийското поведение и пазарски маниери са основен проблем при нея.

# 243
Този Пешо е страшна работа, то Жанета му се натискаше, Антония го харесва, сега и Ванчето.
Не вярвам, Ванчето точно да го привлича. Той колко ли стюардеси е оправил. Мисля, че осъзнава, че да оцелее във формата, му трябва любовна история. Те продуцентите затова примират.

# 244
  • при късмета
Наистина мислех, че няма да изберат половината мозък за фермер. Дори при положение, че всички знаят, че няма да е фермер реално. Калоян както обясняваше какво дразни фермерите, че това е мотаенето и излежаването, заспа посред бял ден. Можеше от кумова срама да поработи с момчетата. На Даяна идеята ми хареса, трябва малко да им размести някой задачите, защото, ако продължават по същия начин, едните ще изнесат всичко на гърба си, а другите ще лежат. И ще са едни и същи всяка седмица.
А за листчетата, не мисля, че Даяна се уплаши. По-скоро не очакваше първия отговор да е, че Милена сама си го е направила. Нея никой не я вкарва в интриги и тя си беше втълпила, че е преувеличено или стадно държание това към Милена. Според мен не беше уплашена, а изненадана, като ѝ го казаха в прав текст, на масата, без никой да се притеснява да си каже мнението. Само не знам защо очакваше Милена да ѝ каже, като я пита и прие, че и тя не знае защо се случва. Не ми се вижда толкова глупава в никакъв случай.
Ангел си играе играта от самото начало и хич не му пука кой какво ще мисли.
Лично аз не виждам нищо м/у Петър и половината мозък. Съвсем ясно се вижда, че е безразличен към Ваня, просто театралничи, поне виждам да подава каквито и да е сигнали относно Антония. А ако са от нейна страна, просто не я гледам. Колкото и пъти да е в кадър или да се чува, все по-надолу отива. И тя ще потвърди поговрката дай на селянина власт, пък стой му гледай сеира. Нищо, че е уж гражданка, със скъпи дрешки и мислеща се за нещо друго. Поне хубава да беше

# 245
  • London
Ох, на Калоян светещата папийонка! Joy
Залагам 5 лева, че това е костюмът от бала
Аз не успях да го гледам, че на бебо му се приспа.... Я дайте снимка на абитуриента. Joy Може ли чак пък такъв мухльо да е.

# 246
  • Варна
Този Пешо е страшна работа, то Жанета му се натискаше, Антония го харесва, сега и Ванчето.
Не вярвам, Ванчето точно да го привлича. Той колко ли стюардеси е оправил. Мисля, че осъзнава, че да оцелее във формата, му трябва любовна история. Те продуцентите затова примират.
Мне, Петър по-скоро се чуди как да се отърве от любовна история. Той само да подаде пръстче и Антония ще уволни Калоян, а Хепито направо ще му пристане...
Ама като го слушах как четеше на Ванчето... такъв тембър.. хахах верно че сякаш от някой любовен роман излязъл..

# 247
  • Другата България
Ама каква любовна история, това е мираж, смях се с глас на гласЪТ зад кадър - "Любимият й Петър."
Какъв любим, той е по-малкият й брат, от тази трънка зайчето няма да изскочи.
Единственият й вариант е Кустев.
Но пък той е грозен и прост. И злобил.
Драма като ви казвам.....драматична.
Няма мъж за Ванчето и това е.
Освен Ачо да се жертва...

# 248
Дана как така е останала извън фен клуба на Пешко?
Обаче Калоян с този костюм и папийонка изби рибата.

# 249
Тя полягаше върху него, той я галеше по гърба ...И Тя е фен. Не помня кой епизод беше и каква беше драмата, че тя увисна с морна снага на коленцата му.

Да не се окаже обвързан Петър и да останат фенките с пръст в уста.

# 250
  • London
Според мен Петър се разтревожи да не остане на заден план покрай другите "две двойки". И ще го играе влюбен от немай къде....

# 251
Ох, Надя може ли да в толкова негативна? Има нещо мъжко в нея. Много ме товари, много!

# 252
Аз не успях да го гледам, че на бебо му се приспа.... Я дайте снимка на абитуриента. Joy Може ли чак пък такъв мухльо да е.
Enjoy Grinning

Скрит текст:

# 253
  • London
Нелепо:joy:

# 254
Тя полягаше върху него, той я галеше по гърба ...И Тя е фен. Не помня кой епизод беше и каква беше драмата, че тя увисна с морна снага на коленцата му.

Да не се окаже обвързан Петър и да останат фенките с пръст в уста.
Ей, верно, сетих се. Седяха нещо двамата на пънове ли, на пейка ли, тя му се жалваше колко са лоши другите и от отчаяние се захлупи в скута му, докато той я успокояваше. Ц-ц-ц...

Общи условия

Активация на акаунт