Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 260
  • 1 692
  •   2
Отговори
# 195
Ванчето е като латерна на леки наркотици - дрънчи без спир и дразни.
Антония не е глупава, тя направо е тъпа. От друга страна защо да не лежи, тя основно това прави.
Лав сторитата са жалки.

# 196
Айде, Надка си намери нова жертва.
Kой?
Фермата е изключително слаба тази година.Най-най-мързеливата и грозна.Такава я направиха Калоян,Петър и мързеливите софийски бръмчалки.Аз загубих всякакъв интерес и не знам дали ми се гледа.
Антония.
Подозирам, че Надка не може да приеме жена да й е шефка. Която и да е изберат, тя все ще плюе по нея.

# 197
Айде, почнА се любовта.

# 198
  • I want it all and I want it now.
Е то без любоФ не може😂 Сега ще видим дали ще има развитие.

# 199
Обаче Тонка колко правилно се ориентира да си придърпа Калоян, сега всичко ще прави вместо нея. Щеше й се Пешко, ама той нямаше да я дондурка. Пък и ще обърка сюжетните линии...

# 200
такааа. На Даяна много й рязко й припари под петичките и ги събра на женско парти! Ох, колко е смешна и жалка Даяна!

Не ги ли събра Антония да играят на листче Simple Smile?
На фермерката й беше скучно и обяви свободен следобед за жените.

# 201
БоШкей, Хепито била на 37 години...???

# 202
такааа. На Даяна много й рязко й припари под петичките и ги събра на женско парти! Ох, колко е смешна и жалка Даяна!
Глупости на търкала, първо Антония ги събра на парти, и след речта на Даяна , дори май Поли се посъбуди. Единствено тъпото Ванче, пак се разкодкудяка за пастите . Лакомия .
А колко е подличък Ангел , как хвърли репликата , що повишаваш тон и кокошките само това чакаха Joy

# 203
  • Mediterraneo
Да, ама листчетата прераснаха в семинар по женска солидарност, защото Даяна се уплаши. В очите й се видя колко е уплашена. И Габи какво ги била посъветвала! Ще речеш, че Габи е Индира Ганди минимум.

# 204
Обаче Тонка колко правилно се ориентира да си придърпа Калоян, сега всичко ще прави вместо нея. Щеше й се Пешко, ама той нямаше да я дондурка. Пък и ще обърка сюжетните линии...

Ауу, с Пешо и Ванчето щеше да стане интересно - и двете го харесват, щяха да се сдърпат със сигурност.

Ванчето може и да е пътувала и сто езика да знае, но е толкова фиксирана в това да има мъж, че направо е отчаяна. Освен това не мисля, че е особено умна, а по-скоро енергична и повърхностна.

# 205
  • Mediterraneo
Глупости на търкала, първо Антония ги събра на парти, и след речта на Даяна , дори май Поли се посъбуди. Единствено тъпото Ванче, пак се разкодкудяка за пастите . Лакомия .
А колко е подличък Ангел , как хвърли репликата , що повишаваш тон и кокошките само това чакаха Joy

Глупости на търкала са това, което ти виждаш. Чудно ми е как еднакво гледаме и различно виждаме. А Поли никой не може да я събуди, мързи я да съществува.

# 206
Аз нещо не мога да я харесам Ваня. А като чуя сама да се нарича Хепи Ванче направо.....
Жена на 37 години с прякор на анимационен герой. Така ми звучи.

# 207
  • Велико Търново
Имало ли е случай, в който да са вкарали нов играч по средата на предаването?
Не вкараха ли нов участник в трети сезон? Когато Иван Ласкин (лека му пръст!) напусна още в първата седмица и на втората май беше влезе мъжът на Альона от първи сезон - Михаил. Да, не беше по средата, но все пак беше участник, който не беше включен в първоначалния каст.

Искам да изкажа възмущението си от 5-тата битка, която беше решаваща за една от двете диелистки.
Скрит текст:
Милена не ми е любимка...да се знае! Та....какъв е смисълът от останалите компоненти от 5-тата битка, когато е решаващо броя на бутнатите трупчета накрая. При това положение времето не е от значение. Всеки дуелист може да си мине спокойно за половин час трасето и да си запази сили за хвърлянето накрая. И какви бяха тези топки от дунапрен! Поне да бяха сложили обикновени тенис топки, а не такива за обучение на деца тенисисти. Иска ми се да видя И и А да видя колко трупчета ще бутнат, но от двойно по далечно разстояние, тъй като все пак един мъж хвърля два пъти по силно. Много ми се иска да го видя и после да им чуя мнението за тези топки и дали е справедливо едно трупче да реши победителя. Когато обяви, че Антония е победителка направо онемях. Времето нямало значение! Нямам думи! Кой го измисли това, поне да бяха нормални тенис топки! В кой сезон ще гледаме справедливи и честни битки? Сега дори и да върнат Милена обратно,  ще си имаме пак едно наум, че всеки може да бие всеки заради недомислени правила на игрите или просто късмет. Целта не е ли да видим кой е по-бърз, по-ловък, по-съобразителен и т.н.? И и А, направете ни това удоволствие и ни покажете как се бутат тези трупчета от двойно разстояние с тези топки! И споделете дали има смисъл и логика от останалите компоненти от играта и дали времето има изобщо значение! Вземете също един кантар и изчислете колко пъти една такава топка е по-лека от една средна ябълка! Изложихте се яко с тази 5-та битка!
Аз пък искам да изкажа възмущението си от този пост. При положение, че в предната тема има сборно поне 5 страници, посветени само и единствено на нея, той е напълно излишен.

Не знам защо си мисля, че на участниците им правят някакъв подбор и по това доколко се кефят на фолклора, доколко играят хора итн. Прави ми впечатление, че няма човек, който да не може да играе някои от дори сложните хора.
Те нали всеки понеделник имат уроци. Научили са се. Някои хора́ не бяха толкова широкоизвестни, че чак всички да са можели да ги играят.

Полито не ме кефи, дано я направят ратай и да излезе.
Тя и без да е ратай може да излезе. Винаги може да бъде посочена или за първи, или за втори дуелист.

От поддръжниците на Милена единствено Данчо щеше да спечели срещу Антония. Като нищо Даяна ще е ратай сега. Въпросът е дали мъжът ратай кой ще е. За Дая най-добре ще е да е Данчо, но пък за работата във Фермата той би бил много по-полезен и Антония едва ли ще си позволи да се лиши от такъв работник.

# 208
Честита да им е на фермерите Антония, сами си я избраха.  Ще си полежи една седмица девойката, без да има кой да я тормози.
Опита се Калоян деликатно да и намекне да не дразни останалите с мързела си, ама то не вдява.
И колко грозно се получи, на мъжете им прилошава от работа, жените се събрали на лаф мохабет в кухнята. С право се разсърди Асен, той се опитва да помогне, те го гонят, че им разваля седянката.
Даяна трябва да престане да рови в това разделение, няма я Милена, няма кой да ги дразни, в момента е някакво примирие, чак и Надя се е ухилила и не може човек да я познае такава блага, блага.
Подразни ме фасонът, с който Хепи Ванче напусна седянката, но всъщност беше права, че не може всички да се съобразяват с вижданията на Габи за играта.

# 209
  • София
Надя, Дана и Ваня са дълбоко нехармонични, емоционално и в живота си жени. Да не кажа нещо по-силно.

За Пешо от Шумен и гвардееца от село нямам думи. Големи ергени, голямо нещо.

Общи условия

Активация на акаунт