Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 328
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Отговорността си е на ангажирания човек, в случая Данчо. Хората се събират и разделят, но е добре да го правят достойно.

# 286
  • София
Всичко зиграващи се на либоф си гонят бонуса, който им е част от договора. Така са си ги избирали на кастинга. А и&а през 5 минути ни предлагат нещо ново в търговската мрежа. И Лидъл им продава яденето. Всичко дружно на тезгяха. Дори ББ не беше толкова сергийно. Криза, жалка работа.

# 287
Има нещо изкуствено в поведението на Даяна. Даже и усмивката й е една такава - замръзнала. Думите на Габи не знам защо ги приема като закон. Хората не трябва да изпростяват от чисто човешка гледна точка, а не защо жените трябвало да се подкрепяме. Аз също не бих била ОК с това да поддържам някаква коалиция само на полов принцип. Някой като не ме кефи, няма значение мъж ли е, жена ли е.
Плюс това ако не са мъжете там да им строят, абсурд да си изпълнят седмичните задачи. То се видя, че и мъжете започнаха да окапват физически, а кифлите си играят на листчета. Честно казано даже не би участвала в подобна игра, организирана от Тони.
Асен точно в този момент беше прав - Боби припада, на онези сплетните се оказват по-важни от това да му се налее вода.
Иначе се доказа като пълно безгръбначно той.
Надя според мен ще има проблеми със всеки, който взема отношение за храната във фермата, с изключение на Кустев. Тя е със самочувствието, че това е неин прерогатив и всеки, който малко навлезе в тази територия, я дразни ужасно.
Не ми хареса й как дава акъли на Ванчето да ражда пред всички. Това са деликатни теми. Ако иска все пак да й даде съвет, можеше и на четири очи да й го каже. А Ванчето не реве толкова, че няма деца, а основно за мъж. Има една тънка разлика Wink И не всяка жена е готова да бъде "самотна" майка доброволно. Може би Надя е права за себе си и в края на краищата се оказва, че децата са по-важни от другото, но това обикновено го осъзнава човек, когато вече са се появили.
Вчера Кустев и Асен дадоха отговор на въпроса ми за народните танци - явно не всички ги умеят.

# 288
какво/кой е шушана?

# 289
Е нали Даяна тъкмо се била разделила с гаджето, аз така разбрах...

ама май каза, че точно преди да влезе във формата пак се били събрали

# 290
  • София
Гласувах за Даяна. Само тя ми е симпатична от жените.

Хепи Ванче е много глупава да тръби, че си търси мъж за семейство. В повечето случаи мъжете не подхождат към една връзка с мисълта за вечна любов, брак и деца. И когато една жена натиска за това преждевременно, просто гледат да се спасят.

# 291
На мене, честно казано, все по-досадно ми става с тоя "Завет на Габи" , ай, стига вече. Излезе Габи с високопарни приказки от фермата, дай цял сезон да слушам тези страшни "мъдрости" да се повтарят като мантра.
Мъжете се били подкрепяли - докога? Докато имат строителни работи, после ще започнат да се гонят един друг.

# 292
Петър-Ванче - аз мисля, че той гледа по друг начин на нея, а не че има някакви интимни сериозни мераци.

Опосумите според мен са гласили Ванчето за Кустев (каза, че е щастливо разведен), но май няма да изскочи заек от този храст.

# 293
Извинявам се ама коя е Габи, какъв е чак толкова нейният принос, че чак "завети" оставя. Просто един играч, който по стечение на обстоятелствата отпадна и който не се знае дали нямаше да се о***ре като повечето ако беше останала.

# 294
Извинявам се ама коя е Габи, какъв е чак толкова нейният принос, че чак "завети" оставя. Просто един играч, който по стечение на обстоятелствата отпадна и който не се знае дали нямаше да се о***ре като повечето ако беше останала.

Абсолютно! А образът ѝ продължава да се идеализира - както във фермата, така и тук.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 11:07 от Ензим

# 295
Има нещо изкуствено в поведението на Даяна. Даже и усмивката й е една такава - замръзнала. Думите на Габи не знам защо ги приема като закон. Хората не трябва да изпростяват от чисто човешка гледна точка, а не защо жените трябвало да се подкрепяме. Аз също не бих била ОК с това да поддържам някаква коалиция само на полов принцип. Някой като не ме кефи, няма значение мъж ли е, жена ли е.
Плюс това ако не са мъжете там да им строят, абсурд да си изпълнят седмичните задачи. То се видя, че и мъжете започнаха да окапват физически, а кифлите си играят на листчета. Честно казано даже не би участвала в подобна игра, организирана от Тони.
Асен точно в този момент беше прав - Боби припада, на онези сплетните се оказват по-важни от това да му се налее вода.
Иначе се доказа като пълно безгръбначно той.
Надя според мен ще има проблеми със всеки, който взема отношение за храната във фермата, с изключение на Кустев. Тя е със самочувствието, че това е неин прерогатив и всеки, който малко навлезе в тази територия, я дразни ужасно.
Не ми хареса й как дава акъли на Ванчето да ражда пред всички. Това са деликатни теми. Ако иска все пак да й даде съвет, можеше и на четири очи да й го каже. А Ванчето не реве толкова, че няма деца, а основно за мъж. Има една тънка разлика Wink И не всяка жена е готова да бъде "самотна" майка доброволно. Може би Надя е права за себе си и в края на краищата се оказва, че децата са по-важни от другото, но това обикновено го осъзнава човек, когато вече са се появили.
Вчера Кустев и Асен дадоха отговор на въпроса ми за народните танци - явно не всички ги умеят.

Топ! Абсолютно цялото мнение подкрепям на 100%, снощи със съпруга ми точно същото си говорех. Просто...
Ако трябва да съм честна от 2-3 години ми е мечта да опитам тази Ферма като преживяване, усещане. Но бях бременна, след това с новородено бебе и тогава записах свекърва ми аз, обадиха и се , но не мина кастинга. Следа края на миналата ферма се записах аз за кастинг и ми се обадиха, но всичко се провеждаше точно, когато затвориха всичко, плашеха ни с вируса и пр. и пр. И прецених да не отида, защото мъжът ми изпитва доста страх от всичко случващо се с тъпия вирус, аз съм с особено мнение. Отделно от това цяло лято семейството ни имаше много, много работа и наистина нямаше да се справят без мен, факт.
 Емииии ще си изям ушите от яд, горчи ми още и то много! Защото съм човек, местил се  още от дете от малък град със селско мислене в голям град, изживяала съм и изживявам всеки ден деленето ми на двете места и вярвам, че имах много какво да кажа и покажа по темата... Абеее шанс, майната му Sad Мрън, споделих си..

# 296
Little Miss Ratatouille - може би е за добро. Няма как да газиш в екскременти без да полепнат и по теб.

# 297
Bengun , вероятно е така. Поне такава маскима проповядвам в живота си- щом  е станало така, значи това не е било твоето време. Но си ме ровичка, факт. Защото наистина е нещо, което ужасно много исках, защото в интерес на истината до някаква степен, ужасно много наистина имах нужда от подобно изживяване точно в момента...

# 298
  • Пловдив
А как минава кастингът?

# 299
Първият е интервю, нататък не знам, защото свекърва ми не я извикаха (тя им беше казала, че аз съм я записала, а моите "нейни" отговори са различни по темперамент, много сме различни с нея) , а аз не отидох изобщо заради това, което обясних.

Общи условия

Активация на акаунт