Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 380
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 225
  • I Love You 3000
Мннне край! "Много съм обидена, че не пусна Шушана" - Мария

# 226
Е нали Даяна тъкмо се била разделила с гаджето, аз така разбрах...

# 227
Мннне край! "Много съм обидена, че не пусна Шушана" - Мария
То си ѝ лии от километри, че с Шушана ляга и става..

# 228
  • Другата България
"Интересът" към епизода е виден по броя на постовете.
Такъв ББ .....направо припад.
Калоян с този костюм начело до Антония...и тази фиксация на хепито в мъж, мъж, мъж... и скалъпената история с манекена, дето учил в Германия....оххх.
Скука.

# 229
Ох, много се смях Ванчето как се настани до Пешко, хорааа...JoyHeart Eyes Верно 8 клас на лагера. Кой знае колко развълнувана е заспала, може да са си държали ръцете...

# 230
Йеее, Хепито се навря при Пешо. И каквато е навита на пружина, ще му скочи в съня и ще ги ожени набърже.

# 231
  • Вестерос
Mного слаб епизод, много. Антония- фермер! Майкоуу....
Петър най-сетне отвръща, ама леко пресилено на Ванчето, а тя като говори за него и припада..

# 232
Е нали Даяна тъкмо се била разделила с гаджето, аз така разбрах...

Каза, че са се събрали преди да влезе.

# 233
  • Вестерос
Днеска било 26 август. Тогава имала рд Хепито.

# 234
  • на село
Този сезон нещо не ме грабва, щом пропускам моменти,  та то не остана нищо фермерско, няма грижи за животни, няма доене, всичко на готово, като на лагер са.
След миналогодишния не очаквах, че може по тъп сезон да направят, е успяха,  дори игри няма толкова, само един дуел и една за имунитет.
Стана почти месец са там и какво, една мандра направиха, още спят в чували те..
Стига съм мрънкала и дори никой не си харесвам като играч.

# 235
Днеска било 26 август. Тогава имала рд Хепито.

Ясно. Обсебваща Дева.

# 236
  • На морето!
Нямам търпение да видя фермерите как се справят.
Миналата седмица Калоян се прояви като военен, подчинен на пилота. Призът не беше негов. Тази е дясна ръка на жената, по която здраво е хлътнал- чудо!

Петър е магнетичен мъж, на фона на останалите е нормално Ванчето, Тони и Осипова да се чувстват привлечени. То хормони, изострена чувствителност, то чудо.
Тази седмица мисля, че Ангел ще е дуелист и ще дръпне Асен.

Надежда е в активно търсене на нов враг, около когото да обедини фермерите.

# 237
Йеее, Хепито се навря при Пешо. И каквато е навита на пружина, ще му скочи в съня и ще ги ожени набърже.
И във Фермата тъкмо ще разиграят обичая "приставане на мома".

# 238
  • Другата България
Аз пропуснах да отбележа друго.
На фона на всичкото буквално плюскане като количества Надежда иска още храна! WTF? "НякоИ хора, включително и АЗ имаме нужда от още храна"..... защото са се вталили!
Ей на това му казвам наглост.
Не знам как да го кажа по друг начин.
Ами да беше произвела нещо, вместо да се фукаш как можеш всичко, пък сиренето на цвик.

# 239
Джамбулани е скандалната официална топка за СП по футбол в ЮАР през 2010 г. Най-критикуваната топка в историята.
Не знам за самата песен, не ме вълнува и не съм я пускал, но сигурно от там нещо се е вдъхновила Поли. Нямам си на идея дали е свързано с футбола и топката или не.

ДжаБулани (без М). Имах приятел от Зимбабве точно с това име.
Ама сте ужасни - Поли е толкова кротичка и добричка, а вие тук я разпарчетосахте. Пее си момичето много добре освен това.

Общи условия

Активация на акаунт