Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 468
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 300
  • Разпиляна във въображението
Милена май се опитваше да бъде Миглена Ангелова във Фермата. Всички срещу нея, все номинирана, все на арената и накрая победител. Ами не стана. Изхвърча от Фермата от уж слаб играч. Много ми хареса с визитката си, но започна пътя надолу по време на фермерската си седмица, а след това и с прелитането от цвят на цвят, за да събере гласове отново да я издигнат за Фермер заради завета на Габи. Че последната не е казала тя да е на върха, а да се подкрепят жените. Асен също го награди незаслужено, а мрънка за Антония. Отряза порциите на жените за пасти Simple Smile, а направи мини скандал, че не им отрязали точно като на другите, което не й пречеше да вземе бирата и да се хили доволно. Целенасочено дразнеше останалите, но не й се получиха схемите.

Даяна ми фалшивее. Хем я харесвам, хем ме дразни. Има едно такова менторско говорене, което не ми допада. С него сякаш кара останалите да се чувстват виновни за това, което мислят. Ето обърна магьосника да не застава на страната на Тони, а на Милена. Мисля, че донякъде е стратегия да се присламчи към мъж. Тези винаги стигат напред.

И за двубоя - не беше честно да се оставя агитката при Милена и да й подсказват, а при Тони - не. Можеха да оставят един да й дава кураж без да й казва за броя нужни тухли. Оставиха я да сече онова дърво безкрай, а ако имаше агитка да й викнат къде да сече. Тъпо бе. Трябваше и Милена да е сама.

# 301
  • София
Отговорността си е на ангажирания човек, в случая Данчо. Хората се събират и разделят, но е добре да го правят достойно.

Това е вярно, но няма нищо общо с първото ти твърдение, че щом нямат брак, значи да не им се търси сметка.

Иначе и на мен ми е байгън от тая Габи и "завета" ѝ, на кого му пука 😁

# 302
Абсолютно! Голямо величаене на тази Габи! Не знам Даяна защо приема думите й като закон. Какво айде сега купум всички да играят играта според разбиранията на Габриела. Дая като толкова много иска всички жени да са задружни, да ги беше събрала и да им го каже, а не само да повтаря Габи така каза. Тази май е силна само в любовните афери. Гледах я в няколко предавания и само за гаджетата си говори. Беше при "На кафе" един час само истории за бившите си гаджета говореше, единия в Америка, другият пък оператор в сериала в който се снимаше, третият пък го намерила на плажа, аман!

# 303
Снощи забелязах, че Антония проявява нещо, като ревност към Ваня.
И нямаше, или не ни показаха нищо от отношенията между Тона и Калоян по време на рожденият ден.

# 304
На мен лично Даяна ми е доста антипатична... В началото се опита да започне с едно добро лице, обаче, е толкова слаба актриса и поведение на тийнеджърка на 16... не е моят човек просто

# 305
Не знам защо Йордан напоследък ми се струва малко лукав във поведението си към нея. Хем с вечно залитане към цуни-гуни, хем като опрат нещата до сериозни разговори, един такъв дооста хлъзгав. И само как започна да я подскрежава за женския дуел. Чак не можах да повярвам, че го казва той.
Реално погледнато той е даже още по-непредсказуем от Ангел, защото уж със всичко е ОК, ама...дали?

# 306
Честита Фермерка! Да не се къпе през деня, че дразни работещите я съветва вицето ѝ.Smiley

Край огъня в разговора с Ангел, Надка поне оформи истината за тазгодишния каст. Ако нямаше награден фонд, колко от тези участници биха влезли във Фермата?
Това разделение на градски и селски хора не го разбрах, а и разлика не виждам. Самата Надежда е от Варна, живяла в София и преместила се в Нови хан, който пък е почти предградие на столицата. Пчеларството в последните 20 години си стана моден бизнес. Съвремения селски живот няма нищо общо не само от преди 100 години, а дори от нашите детски спомени от 80-90те.

Добре, че Ванчето имаше рожден ден та да влезе в кадър. Да е жива и здрава и да сбъдне мечтите си!
В един момент реших, че Петър поне за донор може да влезе в употреба, че прилични гени показва, но жената иска съпруг и дом.
А той с тези 3/4 чорапи все очаквам да започне да разгравя край тъч линията.

Калоян как се е сетил да вземе костюм за Фермата. С тази папионка беше като убиец на купона Smiley

Асен и чичо Митко се раздадоха на дансинги и показаха на тия хора как се прави! Smiley

# 307
Край огъня в разговора с Ангел, Надка поне оформи истината за тазгодишния каст. Ако нямаше награден фонд, колко от тези участници биха влезли във Фермата?
Това разделение на градски и селски хора не го разбрах, а и разлика не виждам. Самата Надежда е от Варна, живяла в София и преместила се в Нови хан, който пък е почти предградие на столицата. Пчеларството в последните 20 години си стана моден бизнес. Съвремения селски живот няма нищо общо не само от преди 100 години, а дори от нашите детски спомени от 80-90те.

В почти всеки сезон тези, които определят себе си като селски хора (отрудени, другите само за пари мислят, мръсници гадни), държат едни такива речи - кога в разговор, кога - пред камерата. Помня Стоян от втори сезон как описваше, че, видиш ли, селските хора рАботят за без пари, претрепват се от работа И във фермата, та Затова Именно те заслужават наградата повече от всеки друг там.
А реално нито един от тях не е точно селянин, който се трепе от сутрин до здрач със селскостопанска дейност.

# 308
Ами нека направят седмия сезон благотворителен. Със сигурност ще е интересно и ще има кандидати.

# 309
С ерата на интернет няма село, няма град. Можеш и по прашки с мотика в ръка да се селфиш.Wink Това шега.

Селата са обезлюдени, а младите избиращи "селския начин" на живот го правят в рамките на 50км от голям град. Къщите са с повече удобства и от градските апартаменти, бонус е наистина чистия въздух. Нашите баби и дядовци си отидоха, а с тях и селския бит, после беше поколението учило в града, демокрацията, чужбината. Евентуално пенсиониране и завръщане, ако не са продали селския имот. Кой ти гледа сега овце, кози, прасета, то хора няма, какво остава за професии като овчари/пастири. Някои зеленчук се слага в двора, но така зад къщата, че отпред е трева и цветя. Плодни дръвчета с опънати хамаци, също.

Селскостопанските машини са супер модерна техника. Всичко е кооперации и евро-пар/лам/и.

Извинявайте разливането, но тези опити за противопоставяне град/село са ми нелепи и останали в миналото.

# 310
Даяна не следва точно заветите на Габи (не я знам коя е не гледах началото ) , по скоро се опасява, че както в много реалитита отпреди мъжете се обединяват срещу жените . Предполагам иска да опровергае вековната легенда как жените никога не могат да се сплотят (то това ако стане , горко им на мъжОвете , официално ще минат за слабия пол) . Тупо постъпи Милена когато я избра за фермер, щеше автоматично да се превърне във враг на народа. Тонка по може да го понесе със подкрепата на Калоян и Петър зад гърба си . А и идеята и да наруши рахата на хорицата вътре, направо щеше да си сложи не таралеж ами не знам какво в гащите . Но пък щеше да осмисли и види на практика какво означават думите Пътя към ада е постлан с добри намерения .И да знае за в бъдеще да си пести добрите намерения. Иначе дори да и е игра (всеки малко или много в живота ползва и чужди шаблони ) поне си е избрала ролята с вкус .
Сегашната приятелка на Йордан от жена му ли го е свила или са били вече разделени
Калоян милото толкоз милно ми стана с нелепата папионка, и един зачервеничък лъснатичък. Не ми е вече любимец, но има тук там и добри черти

# 311
А според мене Даяна ги дрънка тези глупости, защото се почувства силно застрашена от дуел, не за друго.

# 312
И аз мен Йордан е доста "хлъзгав", както някой отбеляза. Застана в агитката на Милена , но нито викаше, нито нищо, просто гледаше. Историята с Даяна няма да коментирам, всичко е казано. Тя беше казала веднъж, че не е сигурна дали човекът до нея е правилният и затова щяла да си "изпита" чувствата докато е във "Фермата". Той би трябвало да отстоява статута си, при положение, че се е сгодил, т.е. е предложил брак на приятелката си малко преди това. Абе и двамата са ми неприятни Persevere

# 313
  • London
Извинявам се ама коя е Габи, какъв е чак толкова нейният принос, че чак "завети" оставя. Просто един играч, който по стечение на обстоятелствата отпадна и който не се знае дали нямаше да се о***ре като повечето ако беше останала.

Абсолютно! А образът ѝ продължава да се идеализира - както във фермата, така и тук.
Абе тя тази дали седя там и 5 дни, че чак да не я забравим. Аз лично и физиономията й вече не помня. Joy Иначе съм на мнение, че всеки ще си играе играта както намери за добре. Ако някой я разбира да гони само мъже Ок, ако друг я разбира да гони жени пак добре. Личен избор.....

# 314
Триъгълникът Габи-Милена-Надя би бил много любопитен за гледане Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт