Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 410
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Аз пък Данчо хич не успях да го харесам, то половината жени са ми по-симпатични от него. Един път не изрази ясна позиция, все като Асен ми е - накъдето духа вятъра, с тази разлика, че работата му иде по-отръки, отколкото на Асен и явно в социално отношение се вписва по-добре.

# 331
Ох, а тоя Асенчо е най-жалката фигура в тая ферма. Да вземе да ди ходи, че ми е мъчно да го гледам.
Дали си е такъв, или така му тръгна просто, не знам, но направо не мога да повярвам, че някой може да бъде толкова жалък. И хем ми е жал за него, хем ми е противен...

# 332
Такъв си е според мен - смотъл, но с някакъв дебилен ентусиазъм.

# 333
Асен ли мечтаеше да отвори ресторант във Виетнам?

# 334
В анкетата подкрепих Антония само защото още ми държи влага как изгони неприятната за мен Милена. Иначе никоя жена не харесвам и не подкрепям. Даже и за мъж вече се чудя...

# 335
  • София
Интересно ми е защо много хора избират професия, която не им подхожда...
Продължавам да любопитствам... дали някой ще сподели реални спечатления от работата на Асен като адвокат.
Милена според мен се справя доста добре в тая професия- нахална е, безскрупулна и не умее да губи.

# 336
Да сигурно съм странна Simple Smile , като си говоря с някой не полягвам в скута му да ме гали по гръбчето.

Тя реве и се прегърнаха от чиста  подкрепа за секунди. Вече е прекалено да търсим под вола теле. Всичко тук се приема лично, изразявам си мнението просто.

# 337
Не знаем кой какъв е като професионалист , а да го коментираме тук си е вид безпочвено кклюлкарене на ниво Надка .
Защо трябва Фермата да е някаква допотопна. Би ми било интересно да я правят иновационна , с нови материали , нови техники на строителство , пък нека и докарат ретро вид . Аз също си мечтая да живе някой ден на село ..леле каква дзен градинка с кои рибки ще си спретна...е може и един ред домати някъде в ъгъла ..дано измислят до тогава автоматично поливане , садене и бране Joy

# 338
  • Пловдив
Е, той Асен си каза във визитката, че е потомствен адвокат и професията не му е призвание.

# 339
  • Вестерос
Може да е корпоративен адвокат, само да пише документи.

# 340
Мда, избраха я само, защото Даяна е предложение на Милена. Глупаци.
На пръв поглед изглежда така. Но...тя каза и нещо за "експериментиране" и после като не я избраха поясни, че ще дава на хората задачи, в които не са особено добри. Това предполагам, че не се е харесало на доста хора като алтернатива и затова предпочетоха Дана  ( не защото много я харесват).
За мен 30-годишен човек е сравнително млад и не очаквам жена на тази възраст да е с психика на лелка. Но Тони просто си я мързи, това е.
За Ванчето ми стана криво - май наистина много се е фиксирала върху въпроса със самотата и намирането на мъж. Голямо опяване за това. Непрестанно... И Пешо сякаш нарочно й го пробутват - грозно ми стана направо. Сега ще вземе да хлътне Ванюша и после иди обяснявай, че човека е просто един фигурант, за да става купона. Чак до него да легне я издействаха...тъпо.
Знаех си, че Надя пак няма да е доволна. Хихи...

За какво са предпочели Дана??? Антония искате да кажете???

# 341
Да не се чете от поддръжниците на Милена :https://topnovini.bg/novini/867922-advokatkata-milena-izhvarcha-ot-fermata - интересни са коментарите

# 342
Не ми се четат сега коментарите, ама само да вметна, че Милена се сдоби с поддръжници тук Само защото всички във фермата бяха срещу нея. Simple Smile
Но пък Милена беше доста по-интересен участник от Тони тъпото. Е, поне за мене.

# 343
Мда, избраха я само, защото Даяна е предложение на Милена. Глупаци.
На пръв поглед изглежда така. Но...тя каза и нещо за "експериментиране" и после като не я избраха поясни, че ще дава на хората задачи, в които не са особено добри. Това предполагам, че не се е харесало на доста хора като алтернатива и затова предпочетоха Дана  ( не защото много я харесват).
За мен 30-годишен човек е сравнително млад и не очаквам жена на тази възраст да е с психика на лелка. Но Тони просто си я мързи, това е.
За Ванчето ми стана криво - май наистина много се е фиксирала върху въпроса със самотата и намирането на мъж. Голямо опяване за това. Непрестанно... И Пешо сякаш нарочно й го пробутват - грозно ми стана направо. Сега ще вземе да хлътне Ванюша и после иди обяснявай, че човека е просто един фигурант, за да става купона. Чак до него да легне я издействаха...тъпо.
Знаех си, че Надя пак няма да е доволна. Хихи...

За какво са предпочели Дана??? Антония искате да кажете???
Да, Тони имах предвид, но явно много си мисля за Дана Laughing

# 344
  • при късмета
Не ми се четат сега коментарите, ама само да вметна, че Милена се сдоби с поддръжници тук Само защото всички във фермата бяха срещу нея. Simple Smile
Но пък Милена беше доста по-интересен участник от Тони тъпото. Е, поне за мене.
По принцип и аз взимам страната на нападания, за Милена обаче някак не ми дойде отвътре. Милена си заслужи отношението, както се и потвърди вчера от самите участници, това спря и мен да взема нейната страна.
По второто твърдение изобщо не може да има спор. Чудя се с какви мотиви вкарват такива хора в предаването и логичен отговор не намирам

Общи условия

Активация на акаунт