Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 192
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна/Амстердам
Надя била гладна и наблюдавала вталяване сред фермерите. Никой не ми се вижда позаслабнал. Дори бих им препоръчала да им дават по-малко храна за сметка на повече работа. Та те закусваха с бисквитена торта и банан миналата седмица! 😄 Какъвто и да е Кустев съм сигурна, че може да си направи сметка за изхранването на една група хора.

# 346
  • София
Тонката е голяма щета като фермер...

# 347
Надя била гладна и наблюдавала вталяване сред фермерите. Никой не ми се вижда позаслабнал. Дори бих им препоръчала да им дават по-малко храна за сметка на повече работа. Та те закусваха с бисквитена торта и банан миналата седмица! 😄 Какъвто и да е Кустев съм сигурна, че може да си направи сметка за изхранването на една група хора.
Да бе, егати късметлиите са тези! Шеф-готвач им готви вече месец - бисквитени торти, палачинки с мед, гадините ризото ядоха снощи...
Отделно идват да им приготват казани с курбани, мръве с какво там беше No Mouth
И накрая разбираме, че те не си дояждали. Живи да го ожалиш.
Нито един не ми се вижда втален от тях.

# 348
  • London
Арми уайф ти гледаш ли предаването или само в Милена се фиксираш по доста нездравословен начин. Има точно 4 коментара от някакви анонимни хора, единия дето я хули навред да не е твоя?

# 349
  • при късмета
Надка наистина мрънка само за кухнята, пазара и храната като цяло. Ако направи фасони за пуста кухня, ако следващите фермери извадят от там Кустев и дадат задачата на друга, на всички забележки запазара, затова какво имакато наличност и какво е сготвено, но ще последва Милена скоропостижно. Не знам защо си мисли, че това е някаква стратегическа позиция, да си в кухнята. Ама мрънка аниче да не ѝ дават зор и когатостанело тогава, не бил лесно, не стигало времето и не знам какво. Кустев как не измрънка веднъж за нито едно от тези неща? Можело значи. Или не се натиска или, ако го парви, го прави без да  мрънка

# 350
  • София
На мен ми изглежда, че Кустев им готви много вкусно, тази бисквитена торта беше много апетитна. И преди бях писала, че мъжът ми е ял в неговия ресторант преди короната, близо им е до офиса, и всички бяха останали много доволни от вкуса.

# 351
  • София
Кустев готви добре наистина, а сигурно и от нищо нещо може да направи. Снощи някой си каза, че имали тристепенно меню, така че не на нас тези с гладуването и отслабването. Не са видели какво е глад, от нищо не са лишени. Не помня такова изобилие да е имало в някоя друга ферма, освен в предната при богатите.

# 352
  • London
МММ дааа Барсело са хубави хотели... а Кустев е бил шефче на кухнята там

Responsible for managing a team of 40 chefs and 16 stewards.Control 3 outlets (400-550 Buffet breakfasts dinners, A la cart restaurant with thematic fusion dinners, Bistro Pool bar with snack food to 200 person) creating a menu and Development .HACCP control.Purchasing and control of delivers. Tehnicali control kitchen equipment.Develop and created new culinary practices and techniques.Food cost control. Staff training

И в тази връзка работил 5 години само с био храни..... а те Поли искаха да му мушнат да го съветвала. Общо взето на негово място щях доста да се обидя.Smile

Той с храната като ги омая чакай ти да го пратят или викнат на дуел. Любовта минава през стомаха особено при мъжете....Stuck Out Tongue

# 353
  • София
Оплете си кошничката Кустев,макар да влезе със заявка,че няма да готви.
Той и Данчо ги очаквам доста по-далеч във времето да започнат да си мерят стратегиите.Подготвени са,мотивирани,не са глупави,интересно ще бъде,но има още много време.
Засега настана една гигантска скука.Добре ,че Ванчето имаше РД,за да се сетим за нея.Предлагам и Поли да има повод-инак с това семпло присъствие...
Аз се ориентирам към Ангел,че на този етап той ми идва непредвидим.Пък и да видим Калоянчи дали ще си спази обещанието към Тончи.

# 354
Кой е ресторанта на Кустев?
Забелязвам, че добрите готвачи понякога са много недодялани по характер. Но бих пробвала кухнята им.

# 355
  • I want it all and I want it now.
Надка да вземе да спре да мрьнка, че вече става прекалено.

# 356
  • USA
За нас,зрителите,оставането на Милена беше по-добрата опция от оставането на Антония.
Втората е толкова излишна и скучна,докато покрай Милена имаше интерес и сеир.Искаше ми се да видя как се развиват отношенията й с Надя,дали всички ще са все така срещу нея.
Какво да й гледам на Антония? Спане до 9,после гимнастика и глупави разговори с Калоян.

Били отслабнали,храната не стигала ?? Те се шегуват.Никога досега във Фермата не е имало толкова храна,за каквото се сетиш.Дори млякото и месото им го носят на тепсия,вместо да си го издоят.
Този сезон е пълна пародия - Биг брадър на село.Не знам защо си губя времето,не е моето предаване.

Ако бях годеницата на Данчо,щях да съм захвърлила пръстена отдавна.Много е унизително.
Ама какво се изненадвам,онази Мила се прави,че всичко е ок,докато гаджето й Сами в национален ефир ******* Силвия,аз сега за едни прегръдки и невинни милвания ли съм се хванала.... Rolling Eyes

# 357
  • Sofia
Иван и Андрей казаха, че участниците още в следващия епизод ще се сетят , че са в игра всъщност и ще мислят стратегии.

# 358
Арми уайф ти гледаш ли предаването или само в Милена се фиксираш по доста нездравословен начин. Има точно 4 коментара от някакви анонимни хора, единия дето я хули навред да не е твоя?
Е, то половин България я обсъжда и тук и във ФБ. Аз поне я познавам, а явно и човекът писал коментара. Преди това коментирах Данчо и Даяна. Теб какво те интересува какво гледам и какво коментирам? Прескачай ми постовете просто!

# 359
Значи Миленчето си е постигнала целта - искала известност, получи я. И всеки, който продължава да говори за нея, подхранва тази известност. Тези във фермата - най-вече, но и хората по форуми ФБ. Тя толкова ги е впечатлила, толкова силно им е повлияла, че цела тумба юнаци и юначки празнуваха победата над лошия враг. Joy

Общи условия

Активация на акаунт