Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 048
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 375
  • DE
Митко и Стоян с тия носии са като излезли от "Българи от старо време" Smile

# 376
Даяна има различни виждания за приятелството между мъж и жена в сравнение с повечето хора.

# 377
Класен играч е Ангел, работи ги добре. Satisfied

# 378
Даяна има различни виждания за приятелството между мъж и жена в сравнение с повечето хора.
Има тя...Ако си види гаджето в същата ситуация, изведнъж ще придобие вижданията на повечето хора.

Тонка защо така е настроена против Асен? Някаква лична вражда ли има?

# 379
  • Варна/Амстердам
Ох, Хепи Ванче с това нощно шкафче... 🤦 Само дето папата не извика да му се похвали, че вече има къде да си постави дървеното сърце. Защо се излага така тази жена?

# 380
Тончето и то бая злобничко било, освет тъпичко. До сега все го защитавах . Асен като смята всички за чалгари , защо  се мъчи да е наврян при тях или гроздето е кисело

# 381
Ох, Хепи Ванче с това нощно шкафче... 🤦 Само дето папата не извика да му се похвали, че вече има къде да си постави дървеното сърце. Защо се излага така тази жена?

Защото е отчаяна и става жалка... Те скоро ще почнат да я бъзикат другите.

Поли е много сладка с културния шок, който преживя като ратай - тя май едва сега осъзна къде се намира и какво се случва.

# 382
Ай, какво дадоха в промото, кой кого сънувал, Ванче защо реве?

# 383
Това Ванче ми е много инфантилно и неприятно. Все едно за 18-годишна девойка говорим, а не за близо 40-годишна жена. Няма епизод, в който да не си говори за бъдещия мъж, къща и деца...

от промото: Дана сънувала Калоян, Ванче ревеше, защото нещо се караше с Ангел.

# 384
  • София
Кой е ресторанта на Кустев?
Забелязвам, че добрите готвачи понякога са много недодялани по характер. Но бих пробвала кухнята им.

Ето това е
https://www.facebook.com/brasseriejadore/?epa=SEARCH_BOX

Преди и в обедното меню бяха по-засукани нещата с много интересни презентации, сега виждам, че са застъпили повече българска кухня в желанието да оцелеят. Като цяло, като не е ресторант в центъра и не е тип кръчма или пицария не е лесно да се оцелее особено в криза, преди разчитаха на офисите, но сега всички там работят отвкъщи. Напълно го разбирам защо го събори така короната, а и те бяха отворили няколко месеца по-рано.

Тук има снимки на част от ястията му, наистина са красиви, не са много местата, на които презентацията е толкова модерна.
https://www.facebook.com/pg/brasseriejadore/photos/?tab=album&am … ref=page_internal

Да повторя, че не съм яла при него, така че не мога да потвърдя дали е вкусно, но в предаването добре си похапват.

# 385
А бе, тва промо нещо много театрално ми се видé. Само дано не е слаб драматургът. Hands Pray

Анго, Анго ми става фаворит все по-отчетливо. Ако па се е и скарáл с Пешко - безценно, ще гледаме шоО.

Ванчето я разбрахме колко е отчаяна, милата, ама от Даяна не го очаквах - да каже, че ѝ е крайно време да си намери мъж.

Ай да им е честита фермерката Тонка - онѝ си я избраха, да ѝ се радват сега. Тя е очаквала Калоянчо да ѝ изпълнява всички фермерски задължения, ама той май само мъжкия ратай ѝ е посочил дотук.
Кеф ли му прави на Калоян да постъпва така с Асен? Много се надявам да видим един по-различен Асен вече, дано. Ма, какъвто и да е, какви са тези хора, които искат само да наказват някого, бе?! Много ми нагарча вече.

# 386
  • София

Фермата - Сезон 6
     Епизод 27 (06.10.2020) - LINK

# 387
  • Варна/Амстердам
Цитирам:"Тази вечер може да сънувам бъдещия Хепи Ванче мъж!"
След като си изпроси шкафче от шуменския Джепето, да не го види и в съня си накрая? На обсесия ми бият вече нещата при нея, само за Петър говори.
И все пак съм сигурна, че навън ще се намери някой Хепи Ванче фен, който на драго сърце би й станал мъж.

Даяна и тя само за това приказва.

Разговорът за силикона беше пълнеж към и без това скучния епизод. Мария: "Найш ли ква ци**а имах?"😅

Жал ми е за Асен. Дано покаже повече характер и затапи кухото Тонче. Много е арогантна и глупава.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 23:30 от voxxymoxxy

# 388
  • Другата България
Ауууу, Калоян се очертава като изключително злобно дребно човече, чак ми е обидно на мен, че е млад човек.
А Тонката е мега тъпо и ограничено парче, буквално се гаври с Асен.
Чак ми е грозно за гледане. Толкова си е повярвала горката, че е брутално смешно и наистина долно. Ето я новата жертва на чалга компанията. Интересно като го изгонят и него върху кого ще агресират.

А Поли...ах Поли...само миналата седмица питаше какво толкова правят ратаите. Ми ето на, от първо лице ще се увери. С кокошарника умрях от смях.
"Ама цялата ли да вляза вътре? Ами ако дойде някоя кокошка?" Joy

Високо интелектуалния разговор за кубиците силикон между кокошките в човешки вид използвах, за да ида за нова порция пуканки. По време на него някой разбра ли какво говореше Мара?

# 389
Стори ми се, че Пешето утре ще се кара с Ачко заради лудото ХайВанче, сигурно - да защити "любимата" .

Той нощно шкафче ѝ сковá,
та Фермерката по нощите нервирá.
А Хепито на Цялата Вселена съобщи,
Че Той и гардероб ще ѝ сглоби

Избива ме на фермерско-мебелистка поезия.
Trollface

Тръпна в очакване на утрешния епизод.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 23:36 от Ензим

Общи условия

Активация на акаунт