Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 399
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 420
Много скучен епизод. Заспах чак. Ама като гледам не съм изпуснала много.
Даяна не я разбирам. Объркана ми изглежда, освен ако не играе някакво странно театро. Но то с мъж Близнак е малко трудно да не си объркана Smile
На мен ми е интересно Ачката ако го откара до момента, в който останат 2-3-ма души, дали ще се опита да се сдуши с някого. Сега, откакто натири двете с общия мозък, ми е тек-юрдек.
Ваня според мен не толкова е против Асен, колкото, че няма дупе да прати някой от другите мъже ратай. Логиката й може би е, че Асен, с който и да е на дуел, ще бъде загубилият дуела и ще си ходи вкъщи. А другите мъже - първо, че са й ценни за строежите, после има вероятност да се спасят при дуел и после да й го ****-т. Щото според мен освен Калоян и Петър, чак толкова поддръжници реално няма. От Ангел я е страх вече със сигурност.

# 421
Дали на Асен му стиска да продължи да дразни фермерката и да не изпълнява задълженията,  или бързо ще омекне както Жанета се спъхна след като първоначално се запени.

# 422
Не знам дали ще продължи, той дори не е започнал с неподчинението, само се заканва. Мека Мара ми се струва Асенчо, ще видим, дано се опълчи на Тони тъпото и още по-тъпото ѝ вице.
И какво ще постигне - те ще го пратят на дуел и толкова, те толкова си могат.

# 423
Аз мисля, че Тонка ще направи мъжки дуел. Личи си че не понася Асен. Но и Поли да прати дуела общо взето тази събота ще е - леле майко.
Ангел категоричен мой фаворит. Боби също.
Ангел е простак, но какъвто и номер да направи на жените, дори и да ги обиди ще е прав. Такава сбирщайн в женският лагер не е имало до сега. Не му пука от никой, не му дреме за лагери и дали ще се хареса на другите.
Ангел е изял шамари от живота и е станал циник и единак. Лоша съдба е имал. Пък може и да си е бил такъв, но няма начин случилото се да не го е променило.
Другият ми фаворит - Боби.
Работи докато всички спят, не се заяжда, не влиза в интриги.

# 424
Цитат
Избива ме на фермерско-мебелистка поезия.
   Асенчо не слушА и ратай станА.
   Поли я дръпна и при плъховете
   я бутнА !
   Тони само спи,
   а Калоян бръмчи.
   Хепи Ванче ... зле, ако
   Пешко не кове.
 Бай Анго -
  Президент и
мой любим претендент!

# 425
Хммм, май си промених аз фаворитите за мъже. Много си промених мнението за Кустев, след първата седмица ми стана по симпатичен. Определено той и Ангел за сега са ми фаворити.
Петър и Калоян?? Вече не.

# 426
Alba rosa, ти не можеш да я запомниш таз Антония и туй то. Grinning Веднъж е Дана, веднъж е Ваня, въобще за нищо я нямаш горката. Grinning

Асен ако саботира и накажат фермерката, накрая пак той ще го отнесе. В очите на групата той ще е виновен, че ще им отрежат бюджета и ще започнат още по-гадно да се държат.

Фиданките вчера ги сяха през педя, все едно са лалета, а не дръвчета. Верно, че бяха лешници и джанки, но бяха много на гъсто.

# 427
Асен ако саботира и накажат фермерката, накрая пак той ще го отнесе. В очите на групата той ще е виновен, че ще им отрежат бюджета и ще започнат още по-гадно да се държат.
Той е в такава позиция, че по-зле няма накъде.
А и няма да е във фермата следващата седмица, за да понася последиците от саботажа.

# 428
Ами още не са почнали да му дялкат специализирани дървени фигури. Stuck Out Tongue Winking Eye
Но да, той до там се е докарал вече, че няма полезен ход.  Най-вероятно ще е и на дуел.
Надявам се да не избере пак Митко, да не вземе да го бие. Neutral Face

# 429
Мен пък Асен не ме дразни. Има много по-дразнещи и противни индивиди в тази ферма - Калоянчо-папионката, Куку Ванче, Тонка и Мима. Мария що не вземе да си оправи зъбите първо и след това слага силикон.
Мисля, че Асен отива на дуел, но този път ми се струва, че ще избере Стоян, а не Митко.
Надя не търпи жена да я командва, която и да застане като фермер, тя ще е вечно недоволна. Забелязвам, че е склонна да се подиграва на останалите, има много злоба и мъст в тази жена.

# 430
Alba rosa, ти не можеш да я запомниш таз Антония и туй то. Grinning Веднъж е Дана, веднъж е Ваня, въобще за нищо я нямаш горката. Grinning

Хахах, леле, вярно, че пак съм я объркала. Представям си да съм там и да я кръщавам така докато е фермерка. Одма ме е пратила да чистя на кокошките. Satisfied

Ама вярно, че накрая ще се окаже, че циганинът най-работен от всичкото българи. Браво, браво на Боби - дава съвсем различен поглед върху етноса.

# 431
  • София
Работен е Боби и не влиза в конфликти, ама за мен е малко неискрен. Някак прекалено се пази, прекалено на симпатичен се прави. Конформист и то съвсем съзнателно. Не харесвам такива хора.

# 432
  • Пловдив
Аз много ще се радвам, ако Асен елиминира някой друг (без Боби). Тоя Стоян много нечистоплътен ми изглежда, особено с тая циганска татуировка на рамото...
Вчера коментарите на Ангел бяха страшни, чак Дана си загуби способността за врещене. Grinning

# 433
  • Sofia
Коментарите на Ангел бяха верни, но изразени много грубо и просташки,  чак се учудвам как тук се възприемат положително като непукизъм.

# 434
  • Асеновград
LaughingRolling EyesНе гледах много , че превключвам ....Rolling Eyes
Тая ,,ХЕПИТО,, не е наред , можели жена на тези години да се държи като 3г. И вечно озъбена.....ужас.
За сега Ангел ми харесва на фона на останалите ,,льольовци,, . Много смешно ми стана , като набързо обясни на Дана , че Калата си пада по Антония , а тя си останала да виси като марсол.Laughing
Тонка и тя като готвача , стана фермер , и се взе на сериозно.....мързеланата.  Абе жените даже не ми се коментират , много е зле каста.Unamused

Общи условия

Активация на акаунт