Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 63 141
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 450
Антония е непоносима вече за мен. Мина някои граници на поведение и отношение към останалите.
Използва Калоян за целите си, но в същото време не го и понася.
Ангел пак може да си е откровен и да си играе играта без да се държи така просташки.
Ваня е свръхемоционална като характер и затова предизвиква дразнене у тези, които я гледат (мен не). Просто си е такава, не мисля че играе.
Даяна и Йордан - какви неща си говорят, как се бутат. Направо са ми, като ученици, а дават заявки за зрели хора с принципи и морал.

# 451
Те толкова са се втора Чили в Асен, а преди в Милена, че даже и не се усещат как Анго ги прави на две стотинки. Ей така между другото в разговор си им каже някоя и друга истина.

# 452
  • Асеновград
Когато дадоха жената на Стоян, на мен ми се стори, че е циганка

Не е  циганка , имат си по една боя по рожденния....Познавам семейството и.

# 453
Когато дадоха жената на Стоян, на мен ми се стори, че е циганка.

Е, това какво значение има?

# 454
  • Mediterraneo
И на мен ми се промениха представите за Кустев и Ангел и в момента ми харесват. Особено Ангел е огън- тихомълком успява да им рече истини, ама те са толкова тъпи в по- голямата си част, че даже не се и обиждат. Кустев си готви, страни от интриги, ще избута доста напред. Жените са тотал щета! Боби бих го добавила също към Ангел и Кустев за претендентите напред.

# 455
  • Вестерос
"И ти увисна кат един марсол" – така финализира диспута Анго.
Скрит текст:
Аз от един-два епизода назад започнах да го заглеждам,то друг играч няма там.
Иначе мечтата ми се сбъдна -Поли ще разбере какво толкова правят тези ратаи.За Асен беше толкова тъпо,че дори Тони тъпото можеше да се усети.Дори да са решили да го пратят да се дуелира,пак можеше да не е ратай.Конкретно тази година това не е наложително.Допускам,че двамата влюбени може и да не са го разбрали.
След като дори Анго се учуди на отказа на голямата фермерка да приеме яйцата.Пък то така е по условие.
Чакам довечера с нетърпение да гледам как ще ги настъпи Ангел Simple Smile
Инак откровена скука,напъвам се да гледам.
С глас се смея JoyJoyJoyJoy

# 456
Аз Ангел си го харесвам от ден първи. Е, да, изложи се като подари на Милена онзи одялкан ***, но има ли човек, в което и да е предаване да не се е изложил по един или друг начин. Такъв е Ангел селянин, такъв му е изказа, маниерите, държането, но е добър и чувствителен вътрешно в себе си. Показа го и като застана от страната на Милена на дуела. Стана му кофти, изпита съжаление, че никой няма да я подкрепи и показа феърплей. Харесва ми също, че е непукист, никой не бръсне и не отразява. В повечето случаи стои над нещата, гледа си в своята паница, не се занимава с празноглавите индивиди и си играе играта. Бях го написала и пак ще се повторя, но само заради това което му се е случило в живота, ще изпитвам уважение към Ангел докрай. Има неща в живота на човека, които го белязват толкова силно, че тези хора заслужават най-малкото респект само заради това, че са минали през такива тежки моменти. Кустев също ме разочарова на няколко пъти, но все още му симпатизирам.
Боби е добряк и страхотен работяга. Но ми е леко изкуствен в това да се хареса на всички, особено си пролича като избра Жанет за ратай, почна да говори с един патос, с едно вдъхновение, избирал я да я предизвика и сумати други глупости и заучени фразички, искал тя да се върне във фермата пък я прати на дуел. От друга страна го разбирам, има хора които мразят конфликтите, разтреперват се, стават емоционални и много се натоварват. В този случай Боби си седи точно там където му е най-комфортно - при строежите, хем да му е спокойно, хем си е в свои води, хем работата върви.Hands V

# 457
Стоян толкова мило говори за жена си и как си я обича. От 14 години били заедно, от 5 женени. Той ми се вижда позаслабнал и все работи, гласа му не се чува. Даже неудобно му стана, че се поуспал и Боби почнал сам.
С Митко бяха много добри в пресъздаването на обичая.Simple Smile

Речника на Ангел е пиперлив, но пред камерата показва колко е прозорлив.

# 458
  • Пловдив
А Надя, освен че все философства пред камерите, и в лични разговори се включва неуместно. Ангел й разказва за починалото дете, тя му вика "ти защо му даде име..."?! И други такива случаи имаше.

# 459
Най-големия майтап е, че тия пачи никога няма да посмеят да направят Кустев ратай, от едничкия страх, че няма кой да им сготви.
Тони нали беше много ербап и се дразнеше как като фермер Кустев само дефилирал и се мажел с плажно мляко. И нали уж я беше яд, че я изкара мързелива. Що не го направи ратай сега, ммм? Ще се опитва да се скатава между мъжленцата и така да го докара до финал, джукеската.
О, да - Надя принципно се включва със супер неадекватни и глупави въпроси и съвети.
Това за името на детето...явно се опитваше накъм суеверие да го докара, ама не й се получи. Той и Ачката разказвайки за самото име показа, че сякаш вярва в разни негативни енергии, както и да е то човек в страданието си понякога не е много рационален. Ама на нея къде й работата да коментира като някоя дърта сваха. Съвсем да му вмени вина на човека.

# 460
Явно повечето тук ни дразни, че Боби се опитва все да е политкоректен, но го разбирам, има си причини той.
А, както и преди казах - никой човек не е напълно искрен и в реалния живот, камо ли в някакво риалити.
Симпатичен ми е Боби, хич няма да се учудя и победител за сезона да стане (по-добре - не, че ще има вълна недоволство, че му "дават" наградата заради произхода му). Но Анго ми е по-интересен образ, нищо че такъв простак на моменти. Simple Smile

# 461
На Антония Фермата ѝ е през късите панталонки, свитите цигари и кафето. Какво ли си мислят всички кандидати които са отпаднали и неизживяват "Пътят на една мечта". То чак смешно -  сбъдва се нейната: да е простА риалити звезда.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 14:21 от Cafelate

# 462
Аз пък предпочитам такива политкоректни хора като Боби пред разни Дани, Марии и прочие откровени простаци. За пример: само сравнете Боби и Мария. Циганин и българка. Мъж и жена. Селянин и гражданка. Само  две минути наблюдения са достатъчни да видиш, че строителя е класи над кръчмарката, тъй де...собственичката на заведение...

# 463
Ех, миналата седмица щяхме да си счупим клавиатурите от писане само от едно йезуитско тълкуване на отговора на един обикновен въпрос "Може ли да взема бира?" Simple Smile
Сега .. скука.

# 464
Е, много ясно, че е по-приятно с културни хора да общуваш. Simple Smile Боби си има мисия - точно това иска да покаже - той ли, продукцията ли, все тая. Вчера Надка малко като по сценарий го разпитваше край огъня как е успял да избяга от стереотипа...

Общи условия

Активация на акаунт