Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 360
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 465
Сценарий, не сценарий, едва ли лъже човека, че майка му е била необразована. И беше единственият на играта с въпросите, който изрази някакъв срам, че може да не се е справил.
Митко ме срази с познания по история - браво на човека!

# 466
  • Другата България
Е, много ясно, че е по-приятно с културни хора да общуваш. Simple Smile Боби си има мисия - точно това иска да покаже - той ли, продукцията ли, все тая. Вчера Надка малко като по сценарий го разпитваше край огъня как е успял да избяга от стереотипа...
И той, и продукцията.

# 467
Сценарий, не сценарий, едва ли лъже човека, че майка му е била необразована. И беше единственият на играта с въпросите, който изрази някакъв срам, че може да не се е справил.
Митко ме срази с познания по история - браво на човека!

Не, не, не ме разбра. Simple Smile На Надка въпросите ми се сториха като по сценарий - някак си - чак сега, аз бих го разпитвала още тогава за тези неща, когато разкри за произхода си, интересно ми е наистина. И браво и на него, и на родителите му.
И на Митко - браво.

# 468
Ох, аз за Надето съм се загрижила. Хич не й е лесно. Носи цялата Ферма на гърба си - пчеларка, градинарка, готвачка. А от два епизода насам и изповедник, край огъня. Сега разбрахте ли, защо не й стига храната?Animal Bee

# 469
  • София
Мен не ми изглеждаше сценарий, и аз бих го питала. Аз примерно мислех, че родителите му не са чак неграмотни т.е. постижението така му е още по-голямо и за родителите му. Дано стане пример за други цигани, че има смисъл да се учи.
Това няма общо с предаването, не бих го избрала за победител заради житейската му история, но ако помогне на младежи, които се чудят дали да учат, ще е добре.

# 470
Разбира се, че е по сценарий, казано им е да го направят. Кога сте видели Надя да прояви интерес към някого, да го попита нещо по-лично? Тя не се интересува от никого в тази ферма, за никой нищо хубаво не е казала, вечно е недоволна и гледа само кой да нахули. И с този състрадалченски глас мега противна.

# 471
Надя пред камерата как каканиже с тих "мъдър" глас. Smiley А как го нареди Асен - некадърен бил и така малко нескопосан, ама имал желание да работи Smile

# 472
  • при късмета
Надка приклещва участниците един по един и ги принуждава да отговарят на много лични въпроси. Явно ще го играе много разбираща и съпричастна.
Боби ми е симпатичен и е напълно нормално да се държи дистанцирано от интригите и работата да му е приоритет.  Макар, че вчера призна, че се засяга когато някой с изказ, контекст и при някаква ситуация, в обидния смисъл натяква, че е циганин. И с право. Каза, че не се сърди на никого вътре и, че това се е случвало навън. Според мен е напълно нормално такава реакция да му е станала обичайна, разбираемо е. Сега, ако стане някакъв конфликт с него и опонента използва само това като аргумент, това означава, че няма реални и с какво друго да го засегне. Ако ме се е случвало редовно в живота, то е ясно защо се държи политкоректно, така да се каже.
Ангел ми е симпатичен и интересен от началото. Да, определено имаше тъпи изцепки, по-скоро просташки, но няма злоба в него, дори в просташките му шеги. Хем виждам някаква доброта у него, хем действията му на моменти изключват тази възможност, но ми е интересен от началото.
Стоян също не ме дразни и той само на работата набляга.
Вчера с Митко ми хареса как представиха ритуала, а Стоян много добре се справял в кухнята.
Аз очаквам и Асен на изпроводяк да си каже каквото има, на когото има. Да видим дали ще си изпълни заканата, да покаже, че фермерката изобщо не е отваряла правилата и не знае какво може и какво не може да прави. Мисля, че като кодекс вече го знае на изуст и сега събира материал, че наведнъж да я постави намясто, предполагам пир някакво събиране на всички, с някой от водещите

# 473
Тя пък щото много кадърна с нейното прехвалено сиРНи.

# 474
  • София
Не мисля, че Боби нарочно се държи така, за да се хареса на всички. Той от ден 1 си е такъв. Точен, изряден, първи на строежа, не се интересува от интриги и любови, доказа се и на Арената.
Този, който играе и то фалшиво е Даяна. Винаги е в центъра на събитията когато собствения и задник е застрашен. Първо да не я избере Милена за дуелист, сега Тони да не я избере ратай или за дуелист после. А това което прави с Данчо си е грозно и толкоз. Изобщо не ме вълнува кой кого подтиква и кой прав и кой крив. Лично мнение просто.
Ангел сам си избира задачите. Харесва му нещо и го изпипва и майстори, ако не му е на гайдата се прави на пет за шест. Това имах предвид и е видно за всеки. Според мен останалите във Фермата имат респект към него и едва ли някой иска да излезе срещу него на Арената, въпреки че изглежда тромав на прива виста.

# 475
  • София
Ангел казва доста неща на място и е стъпил на земята, макар да е простак на много моменти. Антония си е проста. Не знам защо толкова хора я подкрепиха, може би, за да не подкрепят предложението на Милена.

# 476
Хич не ми изглежда тромав Ангел - помним играта с въжето. Simple Smile Силен изглежда, умения - има, затова мисля, че може и на финал да иде.

Моите  първи прогнози за финалисти, нищо че е рано още:
Мара, Надя, Ангел и Кустев или Боби.

Не че това искам, такова усещане имам. Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 15:05 от Ензим

# 477
Ох, аз за Надето съм се загрижила. Хич не й е лесно. Носи цялата Ферма на гърба си - пчеларка, градинарка, готвачка. А от два епизода насам и изповедник, край огъня. Сега разбрахте ли, защо не й стига храната?Animal Bee
Не забравяй и мандраджийка! Smile

Тя пък щото много кадърна с нейното прехвалено сиРНи.
Ххахах Smile
А какво стана с това сирене в крайна сметка? Успяха ли да го докарат или още не е дошло време да им го оценяват.

# 478
  • при късмета
Ангел заради корема лъже с външния си вид. Като го изключим за неговите килограми и телосложение е доста здрав. Малко тромав, пак заради това, но силен, предполагам и издръжлив.

# 479
  • София
О, да, даже според мен е най-силен от всички. Като груба сила имам предвид. Правя си заключения от видяното до тук, но наречете го и усет, все тая. Simple Smile
Единствено ако има баланс, бързина (тичане) няма да е много ок, ама то фермереската Арена не е голяма и си е повече до сила и кардио отколкото до линейна бързина.

Общи условия

Активация на акаунт