Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 307
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 510
Дано отпаднат първо Тони, Поли, Калоян...

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 18:51 от mrav4ica

# 511
  • Вестерос
Спойлер за отпаднал участник

Скрит текст:

Днес видях Митко около Централна гара. Беше с една жена и мъкнеха куфари.      
Аууууу и сигурно наскоро е отпаднал участникът.

Значи знаем, че са отпаднали
Скрит текст:
Скрит текст:
Асен, Митко и евентуално Петър

# 512
То и за Антония така ни пуснаха по пързалката, а Милена отпадна.
Гледаме си и не вярваме на никакви такива клюкинки.Grinning

# 513
  • при късмета
Ако днес е видян с багажа, то остава в предаването поне още месец

# 514
Давайте спойлери, клюки...че голяма скука.
Ще скочи ли Калоян на Тонито ( едва ли ) , ще скочи ли Тонито на Петър ( ще е купон, но едва ли )  , ще клъвне ли Петър на куку Ванче ( ако продукцията натисне ,но едва ли ) , ще бойкотира ли Асен  фермера  ( едва ли ),
ще направи ли Надка сиренето ( едва ли), ром ли е Боби или циганин ( или си е Боби) ...

Това са драмите май...скука

# 515
Дана Асен да и повиши малко тон и веднага започва да подскача и да се прави на мъж, а Ангел я направи на 5 сторинки и тя не посмя да мъцне.

Според мен няма значение дали те дразни и колко ти допада някой. Възрастни хора не трябва да се подиграват и да издевателстват. Тази жестокост е присъща на децата, но те още не разбират. Доста е грозно и жалко да гледаш такова отношение от големи хора.

Напротив - присъща е и на възрастни. Винаги е било така - за хората не е важно какво ти казват, а кой ти го казва. Различни стандарти за различните хора в зависимост от личните предпочитания. Хората са много много жалки същественца.
Все пак ми е интересно ако Асен вместо да мънка им се изрепчи като мъж на место дали после ще му се зъбят. Защото хората усещат инстинктивно къде ще им мине номера и се възползват да изхейтят или да избият комплексче. Усещат, че Асен ще се засегн, но ще поеме всичко и няма да ги накаже по никакъв начин. Докато Ангел ще ги завре в кучи ... и окото няма да му мигне. Не му дреме, че ще засегне човек. Асен е много по-съобразителен и цивилизован и никога не би обидил.

# 516
  • при късмета
Чудно, как в темата Милена беше защитавана само на основание, че била нападана от всички. А тя правеше интриги, открито нападаше (Кустев примерно) и изобщо проявяваше чисто негативни черти и сама си го направи. Въпреки това, беше защитавана, само на основание, че всички са с/у нея. Странно защо не е същото към Асен, при положение, че и той е нападан от всички, игнориран, все ратай, а към никого не е проявявал агресия или неуважение. Да, употребява епитети за този и онзи, но не обижда директно, само пред камерата. И е в отговор на някакво действие с/у него, не защото той започва тази агресия.

# 517
  • USA
Една жена,ако има уважение към себе си,не би тръгнала да флиртува по толкова очевиден начин,както Даяна го прави,с мъж в сериозна връзка по национална телевизия.
Нито е твърдяла,че е свободна.Напротив,многократно каза,че е във връзка,но е сложно и не знае дали ще има бъдеще тази любов.
Въобще как може да я защитавате? Данчо няма да се сваля на жена,ако тя не му даде намеци или му отвръща на свалките,нали така?
И двамата са ми неприятни по тази линия.

# 518
Скрит текст:
Колкото повече време минава, толкова по-малко хора харесвам. Даяна след снощния епизод ми се срина тотално в очите - имала само приятелски чувства към Данчо. Моля?! А миналата седмица на Поли съвсем друго разправяше, но сигурно е говорила за някаква хипотетична ситуация.  Expressionless И ако приемем за миг, че е вярно, защо непрекъснато разпалва огъня, а не му каже и покаже, че не споделя привличането. Ако му беше истински приятел, нямаше да го остави да се излага така, но отстрани погледнато изглежда, че й доставя огромно удоволствие да причинява болка на годеницата му. И за това, че се върти накъдето духа вятъра, съм съгласна с Дяволо.

А защо пък Даяна трябва да мисли за годеницата, която не познава и защо непременно трябва да бъде откровена. Може и самата тя да не е наясно какво изпитва. Може и просто да кокетничи, това не е забранено в любовта. Може да не се чуства сигурна и затова да се предпазва като говори за приятелство, а не любов. Причините може да са много и различни и съм сигурна, че не са чужди на повечето хора. Много интересно, дали всички ние в подобни случаи сме 100% откровени, дори когато не сме пред камера. Защо очакваме някой в подобна деликатна ситуация да разкрие истинските си мисли и чувства пред целия свят?

Моля? Вие сериозно ли? Защо трябвало да мисли за годеницата 7 да не и дреме едва ли не??? Еми дайте да си кокетничим със сгодени мъже и да го смятаме за "нищо нередно"...
Когато двама имат отношения за трети място Няма!
Като го вижда, че той поддава му казва така и така или слага граница. До момента аз такава граница не виждам, а именно обратното, ако го сънувала той щял да си вземел решението.
Някой изобщо поставили се на мястото на годеницата му? И, ако вашата Даяна е толкова добра и морална дали щеше да проявява непукизъм към годеницата, която е навън???

# 519
Една жена,ако има уважение към себе си,не би тръгнала да флиртува по толкова очевиден начин,както Даяна го прави,с мъж в сериозна връзка по национална телевизия.
Нито е твърдяла,че е свободна.Напротив,многократно каза,че е във връзка,но е сложно и не знае дали ще има бъдеще тази любов.
Въобще как може да я защитавате? Данчо няма да се сваля на жена,ако тя не му даде намеци или му отвръща на свалките,нали така?

Браво!

# 520
Чудно, как в темата Милена беше защитавана само на основание, че била нападана от всички. А тя правеше интриги, открито нападаше (Кустев примерно) и изобщо проявяваше чисто негативни черти и сама си го направи. Въпреки това, беше защитавана, само на основание, че всички са с/у нея. Странно защо не е същото към Асен, при положение, че и той е нападан от всички, игнориран, все ратай, а към никого не е проявявал агресия или неуважение. Да, употребява епитети за този и онзи, но не обижда директно, само пред камерата. И е в отговор на някакво действие с/у него, не защото той започва тази агресия.
Милена нямаше конфликт с всеки поотделно, не нападна вкупом всички, но за това пък всички заедно се обединиха срещу нея. Да си видяла конфликт на Милена срещу Поли, Мария, Стоян, Митко? Но това не им попречи и те да са в групата срещу нея, защото така е по-лесно, по-леко се живее по този начин там. И така както съжалих Милена, по същият начин съжалявам и Асен. Мразя групово отхвърлени, игнорирани и оплювани хора.

# 521
  • при късмета
И обратото важи с пълна сила, Даяна няма да се сваля на мъж, който не ѝ подава сигнали. При това да дава сигнали и да отвръща са диаметрално противоположни. Инициатора дава сигналите, а другия отвръща. Т.е. не могат да са един и същи човек от двама. А Данчо е водещия в промяна на отношенията им, не Даяна. Тя държеше на приятелството и още иска отношенията ми да останат такива, поне на този етап. Доколкото Данчо прави всичко възможно да се променят

# 522
  • София
Бе попитано какво прави Надя. Ами Надя освен с оранжерията, която е нейна идея се занимавава и с добиването на млечни продукти, което вече ще е ежеседмично, а за тази седмица конкретно има две задачи (дадени от продукцията и възложени на нея от седмичната власт), да направи компоти от нектарини и сладко от боровинки. Не всички трябва да коват пирони или да боядисват. Има и други важни неща във Фермата.

# 523
Няма как да знаем какви иска да са им отношенията , Дая един път казва едно друг път друго . И двамата имат вина и двамата имат хора извън формата . И това , че на Дая приятеля й явно е хоцкал неозначава , че може да си флиртува с друг както тя се опита да каже , защото или прощаваш на човека и вървите на пред или  всеки по пътя си .. ама такива той е сгафил значи и аз мога ..
това изобщо не показва да има принципи и да е много примерна както на нея самата многоо и се иска .
Мисля , че ако Тони или Жана бяха на мястото на Дая щяхте да ги направите на 2 стотинки само защото изглеждат кифли а Дая не , защото няма корекций ..

# 524
  • Другата България
Бе попитано какво прави Надя. Ами Надя освен с оранжерията, която е нейна идея се занимавава и с добиването на млечни продукти, което вече ще е ежеседмично, а за тази седмица конкретно има две задачи (дадени от продукцията и възложени на нея от седмичната власт), да направи компоти от нектарини и сладко от боровинки. Не всички трябва да коват пирони или да боядисват. Има и други важни неща във Фермата.
КАжи честно! Joy
Има, да.
Да плете интриги.

Общи условия

Активация на акаунт