Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 059
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Готвача попита колко са порциите до тук, Ваня каза 16, той им каза махнете 2, трябва да са 14. На въпроса защо - той отговори, заото толкова са хората на основната маса. Така че, според мен си беше умишлена провокация от продукцията, а останалите разбрали, недоразбрали захапаха въдицата.

# 586
  • London
Измислени драми за две чинии. Оная патка Поли да не беше загрижена за ратаите преди нея? Не.....сега е нейното време и никой не е длъжен да я мисли.

Ванчето не е виновна в случая. От Ангел лъха лошотия и злоба за жалост.....Петър постъпи джентълменски. Не харесвам мъже, които си мислят, че жената е втора ръка човек, да й подвикват, да я сплашват с биткаджийски тон. Ангел със сигурност е посягал на жените си. Груба работа!

# 587
Какво направи Ваня че я захапа змията Ангел. Излъчиха ли или аз съм пропуснала. Този път с риск ада да замръзне, Петър беше прав да се развика. Ангел е доста злобен към жените, да не се окаже накрая , че той е фена на Калоян .
Като сервираха с Петър и другите нещо са капризничели и им давали зор, и Ванчето съответно се изнервила и им се дръпнала.
Мерси, и свръх чувствителния Ангел му се сви стомахчето и не може да преглътне това брутално сопване, на фона на мирния, добронамерен, спокоен и благ живот който водят там. Разбрах.

# 588
Ангел що не се дръвчи на мъжете. Или на Мария. Избира си по-слаби. Симпатизирах му, ама вече не.

# 589
  • London
И Мария прави адски грозно впечатление, че при всяко пререкание не може да се изясни, ами оставя впечатление, че налита на бой. Сигурно, ако не бяха камерите и Дана като майка си щеше да е без зъби. Изобщо колкото по-прост е един човек повече подскача като маймуна и не се въздържа, няма и думи и аргументи да се разясни. Аборигени!

Чудя им се на тия 75 гласа горе......

# 590
И Мария, и Ангел не бяха прави да предизвикват скандали на масата по време на хранене. И  двамата са нетактични грубияни.

# 591
Нямат вече общ враг, миличките, хванаха се за гушите, няма го обединението, язък. Sob

А Тончето реши да се прави на шефка, аууу, страх ме хвана чак.Scream

# 592
Иван и Андрей пак направиха от мухата слон и с 2 липсващи чинии си запълниха предаването. И от кога ратаите не получават храна и ЗАЩО?? Те не работят ли??

# 593
Лелеле това Ванче  то не е натискане, то не е чудо. Аз като ви казвам, че ще ги омъжи някоя вечер Пешо като не внимава. Като за начало днес си уговори среща с родителите му Grinning И чак ми стане неудобно  след сумати излияния Пешо колко е най-най готвачът Галин колко чистосърдечно отбеляза "А Петър ти нищо не казваш..." и въпросния от кумува срама дето се вика "Ами аз работя", майко мила. А към края от речта на Антония разбрах, че някой(най-вероятно наш Ванче) не искал да готви, но после като го уредил с друг (най-вероятно Пешеца) се съгласил. И излиза, че Хепито е затънала много зле. Представям си Пешеца като я защити на масата ...

Да добавя само, че Тонка днес каза най-смислените изречения от началото. Как може да са недоволни при толкова ядене и тристепенни менюта и не знам си какво. Явно работата им идва малко и тя за моя изненада го разбира. Ако си изморен като пребито куче даже няма да ти се яде, а не да стоиш и да спориш за каквото не ти е на кеф.

# 594
Ооо, мáни, след тази пламенна защита... край, ще реши, че и той като нея - хлътнал. Милата.

Верно, само Тонка си призна, че имат ядене на корем. То ние не виждаме, де. Ще плача Надка, че се били вталили, кой бе...

# 595
# 596
  • На морето!
Ангел напада само жени. В момента, в който Петър се включи, той млъкна и се сви. Типично поведение на домашен насилник. Става ми все по-противен.

Тони явно не разбира, че тази лудница е предизвикана от липсата на ясно и ефективно управление. Мисля, че сега ще започне да си обяснява поведението на Милена.

# 597
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 28 (07.10.2020)

# 598
А към края от речта на Антония разбрах, че някой(най-вероятно наш Ванче) не искал да готви, но после като го уредил с друг (най-вероятно Пешеца) се съгласил. И излиза, че Хепито е затънала много зле. Представям си Пешеца като я защити на масата ...

Хаха, да, и аз така разбрах. То не, че Ванчето нещо сготви, тя основно снимаше Пешко, ахкаше и охкаше край него.

# 599
Нито Поли, нито Асен са ми симпатични, но и това нахилено куку вече много взе да ми омръзва.
Много точно определение. Тя не е позитивна или просто усмихната, тя е нахилена, а реално много негативна. Имам чувството, че ми е по-неприятна и от Надя, която някак се кротна и изчезна като изгониха Милена.

Общи условия

Активация на акаунт