Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 077
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 600
Надя сега си е заета в мандрата, да не ѝ загори изварата. Мисля, че ще има сеири с нея тепърва, според как завърши управлението на новите общо-мозъчни.
С Мара поне ми оправиха настроението с табелата на "хотела" .

# 601
  • На морето!
Според мен това поведение е професионално изкривяване на Ванчето. Мен не ме натоварва, предпочитам да виждам такива енергични и усмихнати момичета, а не тихи и подмолни интриганти като Надя или агресивни простачки като Дана.

# 602
  • London
Ваня наистина доста се натяга на Петър. Чак е неудобно, но пък ето, че и той пуска нишани на няколко пъти. Може нейните закачки да са провокирани все пак от него. На масата наистина се ядоса той, не съм сигурна, че щеше да се застъпи за друга от жените. Дано не играе, че това Ванче вече ще влезе в новините по лош късмет. Хаха....

Антония цяла ферма се гологъзи и нищо прави сега седнала на хората квалификации да дава. Тя и Поли там са най-малко работилите май, та е най-добре да се засрами и да млъкне.

А Калоян да не вдига кръвно, нон стоп е зачервен в лице като стар пияница. Joy

# 603
А какво ще кажете за коментара на Калоян за Антония "Много ме харесва, бе човек. Много ме харесва. Ама  не мога да й дам това, дето иска". Възможно ли е чак толкова да се изкривят представите на зрителя какво гледаме ние, а какво е всъщност там, защото Калата говори едно, а пък аз имам съвсееем друго впечатление.

# 604
А какво ще кажете за коментара на Калоян за Антония "Много ме харесва, бе човек. Много ме харесва. Ама  не мога да й дам това, дето иска". Възможно ли е чак толкова да се изкривят представите на зрителя какво гледаме ние, а какво е всъщност там, защото Калата говори едно, а пък аз имам съвсееем друго впечатление.

И на мен ми направи впечатление, но може би имаше предвид Дана..

# 605
  • London
Той Много ме харесва ли е казал или Ми харесва? Пак пропуснах моменти.... Joy Не вярвам тя да го харесва, държи се с него като пудел.

Дана му приляга доста повече на Калоян. От една черга са. Всеки да си знае гьола за да има разбирателство и успех във връзката.

# 606
Показват ни час, час и малко монтирани кадри на вечер, разбира се, че нямаме реална представа точно кое-как.

# 607
Възможно е и Калоянчо простото парче да си интерпретира нещата така. Той също пуска нишанчета и на Дана(с която са си лика прилика), Тонка от женска интрига се държи за него,да не го даде на опонентката,но и тримата са доста кухи.

# 608
Тъййй, изгледано.
Интересен любовен триъгълник обаче. Дана мисли, че има химия с Калоян.
Калоян мисли, че има химия с Антония.
Антония мисли...Антония не мисли.
След тази защита от Петър, Ванчето сигурно вече мисли имената на трите им деца. Представях си, че като представяше рецептите, накрая щеше да каже "И поръсвате с щипка любов".
Ангел тамааааан го харесаш, и изпляска някоя велика простотия.
Продукцията много евтино играе с тия 14 порции. Ама пък за манджа да се карат...
Подразних се, когато Поли и Тониту обсъждаха Асен. Имах чувството, че Поли е сложена за ратай само, за да донася за Асен и да го държат под око едва ли не.
В тази връзка пишман фермерката беше много смешна как се заканваше да вкарва ред и дисциплина Joy

# 609
  • London
Аз чакам вечерята.... И музиката като в някой филм за магове са я сложили за фон. Като изключим, че е сгоден всичко изглежда много сладко, като в приказка. Да не си годеницата обаче в случая. Joy

# 610
  • Велико Търново
И от кога ратаите не получават храна и ЗАЩО?? Те не работят ли??
Никой не е казал, че не получават храна. Гласът зад кадър каза, че на ратаите не се полага част от угощението. После стана ясно, че дали ще им дадат, е решение на фермера на седмицата. Да се сърдят на Антония трябва. Тя Поли си го каза, де... ама само пред камерата.

# 611
Антония дойде при Калоян и Петър и търсеше нещо, Калоян попита - аз ли, тя - не, и някаква касетка отнесе. И Калоянчо се похвали на Петър - много ме харесва, бе човек...
Калоянчо наистина си е таман за Дана,  да се ориентира навреме...

# 612
От Антония ли е зависело това - трябвало е да каже на гост-готвача, че иска порции  за ратаите?
Нали от продукцията са казали така - за ратаите да няма от специалните манджи, всеки повод за скандал им е добре дошъл. Или нещо не съм разбрала. Blush

# 613
Аз чакам вечерята.... И музиката като в някой филм за магове са я сложили за фон. Като изключим, че е сгоден всичко изглежда много сладко, като в приказка. Да не си годеницата обаче в случая. Joy

Хахахах ....Вече си мисля, че Данчо си представя как е попаднал в паралелна вселена, някаква магическа реалност, където няма годеница.

# 614
Явно правилото е да се готвят порции точна бройка, без да са предвидени ратаите. И съответно после колкото реши да им отдели фермерът. Все предпоставки за скандали.
Ратаите някак гледаха изолирани отстрани презентацията, много кофти. Аз ако бях ратай щях да си лежа вътре през това време.

Общи условия

Активация на акаунт