Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 087
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 615
Поне десерт наистина можеха да им сипят. На мене щеше да ми приседне, ако за някого няма нищо от специалната вечеря.

# 616
На Ангел му дойде от изневиделица защитата на Петър. Гък не каза, не че не можеше, просто не искаш да прераства в голям скандал, но му трепереше отвътре. Петър пък големия джентълмен, който не разплаква жени изобщо, само дето Жанчето плака колко време именно заради това, че я унижи.

# 617
  • Варна/Амстердам
Ванчето се разтопи при защитата на шуменския Джепето. 😅

# 618
Петър пък големия джентълмен, който не разплаква жени изобщо, само дето Жанчето плака колко време именно заради това, че я унижи.
Как я е унижил, че съм пропуснала?

# 619
  • London
На мен Петър не ми допадна в момента на ратайския бряг, там с Милена и  Асен случая иначе не е изпъквал с друга излагация. Жанчето му се слагаше, човека не се впечатли и тя беше ужасена и обидена, че не я щат.... Не помня да й е крещял по този начин като Ангел. Той Ангел си беше видимо доста пиян, очите му плуваха..... Как при толко ядене и пиене все недоволни, аз щях да си пия и папам и глас нямаше да ми се чува.

# 620
Тия толкова много алкохол ли им дават, че чак да се напиват. То винаги са им давали, да, иначе много ще се съобразяват какво говорят и сеирът отидé. Само на Дана нищо не ѝ трябва, тя и без алкохол вдига скандали, ей така, За нищо - "Ти си лицемерен, край, няма да си играя с теб" .

# 621
La Catrala , и ние щяхме да те обсъждаме каква си сива мишка и безлична...хихи Няма угодия никъде. За тази вечер, си записвам точка от мен за Петър и Антония , и пак минус за Ангел, за трети път го улавям да подклажда интрига.
За Ваня ми е жал вече да я гледам , и дори да има симпатия от страна на Петър , в началото се кефеше на яко лъскане на егото му , но вече почва да му е неудобно .А този тип хора като него не прощават неудобството пред публика  Галин на няколко пъти (правейки му впечатление че момата доста е хлътнала, го подкани да и отвърне със същото, но той се оправда.
Даяна също ми се вижда доста хлътнала , колкото и да не иска и да се самозалъгва .

# 622
  • София
На Ангел му дойде от изневиделица защитата на Петър. Гък не каза, не че не можеше, просто не искаш да прераства в голям скандал, но му трепереше отвътре. Петър пък големия джентълмен, който не разплаква жени изобщо, само дето Жанчето плака колко време именно заради това, че я унижи.

Този шуменец ми е много агресивен. От него очаквам с това тряскане на чинии, чаши, инструменти - и обиди със заплахи - просто да скочи на бой, мутренско насилие ми е това. Никакво кавалерства няма. Поза и представление.

Ангел млъкна, защото не искаше да участва в цирк. Куку Ваня крещи като учителка в детска градина и заплашва с рев, който така и не се състоя, петелът тряска чинии и крещи демонстративно...

Тамън са си двамцата.

# 623
Не знам, ама в "Женени от пръв поглед" психолозите една двойка не могат да направят и те да се харесат, пък тук сбрани от кол и въже и веднага се начифтосаха самички, че даже и любовни триъгълници заформят.

# 624
  • София
Такам, значи първо самата продукция е виновна за скандала. Нарочно са казали само за 14-те порции, за да стане панаир. Това всеки би трябвало да го е разбрал ей така между редовете дори. Браво на Антония, че си даде нейната порция, ама трябваше да се сети преди това, тя за това е Фермер, за да гледа глобално на нещата и да е навсякъде, когато има подобни казуси. Не видях обаче да им дават от десерта. Абе грозна работа. Не става въпрос за това дали има или няма храна, а за отношение.
Второ, относно скандала между Ангел и Петър. Разбра се, че Ваня е отказала на Тони да е готвач и презентатор, но когато Тони и е сложила Петър за партньор се е съгласила. Още от тук почва излагацията на ''Хепи'' Ванче. После дадоха кадър колко язвително се държеше на масата, все едно всички са и длъжни и Ангел, който беше подпийнал и каза истината в очите. Той каза, че тя е егоист и че отдавна има такова мнение и сега просто и го казва. Това беше. Браво на Петър, че я защити, все пак е хубава, мъжка постъпка. Ангел според мен не се впечатли, просто си замълча, за да не стане по-сериозен скандал и евентуално сбиване за глупости. А Петър явно му е къс фитила и има афинитет към трошене на чаши и чинии. За втори път по идентичен начин избухва. Като цяло много натоварващ и грозен епизод. Аз честно не знам какво да ви кажа, чудя се Фермата ли гледам или Биг Брадър. Всичко тръгна наопаки още от Дана сутринта на закуска. Мария като и се пише приятелка и 'майка' можеше на четири очи да и направи забележка за посудата, а тя малко подигравателно подходи на масата пред всички. На Дана също и е къс фитила и избухна. Грозна работа. Не ми се гледат такива тъпотии. Черна точка и за двете, особено за Дана. Поли пък какво топи Асен пред Тони. Ей, коварни хора навсякъде бе. Офф.
Изложиха се със социологическия въпрос. Асен много хубаво им го обясни още в началото. Ама нали е Асен, няма пък да е неговата. А след него и Кустев и Данчо им го казаха. Ама не ще следваме ''умната'' Кала. Тъпаци.
Относно строежа. Така като гледам Ангел ще излезе прав. Пирони стърчат, жени не хващали чук коват. Една греда 6 пъти не могат да отрежат. Със сигурност след края на снимките при Андрей ще влязат истински майстори. Бая неща ще трябва да оправят...
Добре, че беше финала с табелата на Надя и Мария, че малко от малко да ми се оправи настроението.

# 625
  • London
Ами това не са истински майстори. Да си въобразява някой, че ще издадат ферма като бригадата на Нов дом е несериозно. Даже е хубаво, че жени се впрягат да коват и вършат строителна работа, защото на дуела ще им е нужен опит. Нали идеята е да пробват нови неща, ако ще варя сладко само......

# 626
  • Sunshine state
Не трябваше Мария да напада Дана на всеослушание. Ангел беше прав и изобщо не ми дреме Ванчето дали реве или не. Що за простотии от Петър и Х.В.?! И на тия им лъснаха характерите. А на Ванчето ще й викам РевИ Ванче - егати истеричката. Права е Антония - за едната храна се дърлят, а имат такава в изобилие!

# 627
  • София
Да, между другото аз само храна и пиене виждам около тях, те са се хванали там всички да си броят хапките. Толкова е грозно, че няма накъде. Не ми се гледат повече такива тъпизми. И игрите намалиха. Имаме една никаква игра за имунитет и дуела. През останалото време броим пастички и се обясняваме в пишман любови.

# 628
  • Sunshine state
Именно. Гледам го от нЕма и къде, да не мислиш. Пълна пародия - цял ден тъпчат и се карат за храна.. Егати наглярите!

# 629
Дилемата с порциите Поли я описа най-добре. Тони е трябвало да се поинтересува ще има ли и за ратаите и като види, че няма, да им каже да си направят сами нещо за вечеря. После се направи на паднала от Марс.

А драмата на Ангел изобщо не беше заради липсата на порции за всички, а заради "пренебрежителното" отношение на Ваня към храната, че не готвела с ищах, че внесла негативизъм на масата...
Аз не знам къде ги видя той тези неща. Дали заради Петър или не, обаче готвиха с голямо желание, не показаха никакво неуважение към храната, а и изобщо не им се е троснала кой знае колко Ваня, че да обижда някого (да не говорим, че презентирането се изисква от предаването, те не могат да го прескочат и да им дадат да ядат направо). Това е просто смешно. Те редовно се дърлят на масата. Да не говорим, че същата сутрин Дана внесе много повече напрежение на същата маса, с разправии, но на Ангел не му стана обидно.
Отделно след 7 часа готвене ми се вижда нормално да се изнервиш. Аз и за любим празник като Бъдни вечер/Коледа, като престоя 1 ден в кухнята без да мога да седна, и вече усещам как главата ми изпушва към края.
"Как можело да се изнервя човек, като прави нещо с ръцете си?".... Ама, Ангеле, то цял ден на крак в кухнята, не е като да полегнеш на сянка под навеса и лежерно да си дялкаш дъските.
Ваня може да е всякаква, да - много лесно ревна, но не беше виновна за нищо. А Петър така се беше изнервил, че имах чувството, че и той ще ревне. Претреперваше му гласа.
Защо трябва да е тайна фактът, че Дана не си изпълнява задълженията, и трябва да и се прави деликатна забележка настрани, под сурдинка? Тя нали беше много принципна. Според мен е по-глупава и от Тонката.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 02:15 от MondoCane

Общи условия

Активация на акаунт