Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 085
  • 1 692
  •   2
Отговори
# 630
  • Sunshine state
За мен пък ревИ Ванче си показа простотиите. Беше по-ниска от тревата, та чак забравихме, че е вътре, докато не се почувства окрилена от пилотчето. Той пък голям защитник и джентълмен ще се окаже, пък предната седмица на Милена храна не щеше да дава. Двойният аршин играе яко и при него. Хич не са ми приятни ни Ванчета, ни пилотчета с тия измислени любовни сюжети, сори.

# 631
И какво толкова направи Ванчето в случая, че Ангел така да се обиди?
Реакцията на Петър беше вече след като се развиха събитията. На мен ми е интересно кое беше неуважителното към храната, та Ангел чак да вкара реплики, как някои хора нямали да ядат, пък те...

А и не знаем точно колко ниска е била, защото аз добре си спомням как Асен още и преди драмите с Милена, я наричаше Хейти Ванче, просто като не ти я показват, няма как да знаеш.

# 632
Ванчето не я дадоха да се умори от готвене. Припкаше щастливо около готвещият Петър и снимаше. Прави ми впечатление, че откак пърха около Пеепии, стана и тя много важна  и рева, че да може джентълменът да я защитава.
Дадоха набързо и накратко, че е имало реплики ( ХВ тросното отказва да прибере нещо във фурната, а може и да не е било само това ) преди да започне презентацията. Та Анго не е пример за дипломатичност, но повечето пъти казва верни неща и сега си мисля, че може би пак е имало нещо,което е провокирано поведението му.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 08:44 от mrav4ica

# 633
  • Sunshine state
На ВанчетУ и порасна работата покрай силния на деня Петър. Иначе беше като църковна мишка и не е влизала в конфликт с никого. Скучна ми е отвсякъде.

# 634
  • Другата България
Изгледах епизода.
И каква стана тя?
Милена им била виновна за скандалите. Really? Че тя Милена докато беше вътре скандали нямаше, имаше всички срещу един. И Надка злобила.
Сега е манджа с грозде, всеки срещу всеки и ЪФкорс, един манекен на ИДИЛ, който си мисли, че като плющи по масата с юмрук и хвърля чинии това го прави ЖетНтълмен. И  леля му Ванче, дето се е напрегнала от....нищо примира до него, мислейки, че заради нея го прави. А човекът просто гради образ. Оффф.
Дана....какво да й коментираш. Всичко е казано. Там каузата е изгубена, спасението е отпадане, иначе изблиците й ще се множат ли множат.
Данчо поради що излезе по пижама да стърчи до Даяна, докато тя мие чиниите?  
Страх ли й пазеше? Много комично беше.
А Асен си знае - в събота е на дуел.
Кого ли ще дръпне? Стоян? Този пък с разсъжденията си за щастливите хора направо ....по-добре да не си беше отварял устата.

# 635
Във всеки епизод ми правят голямо впечатление монтажите и това, че продукцията понякога така ги реже, че и тя не може да разбере кое как е станало. Примерно ситуацията с Дана, Еми извинете, но никой не видя какво точно и е казала и как се скараха. Те излъчиха започнал конфликт и после някакво джафкане. Не им е за първи път, режисура, режисура. В ратайското скандалът беше същата работа.

# 636
Да, и аз си мисля същото, Ангата си се заяждаше с Ванчето, не я харесвам, ама не го разбрах от какво точно е недоволен. Явно не излъчиха всичко.

# 637
Прави ми неприятно впечатление, че от продукцията винаги правят намеса за да стане скандал и разправия в момент на женско управление. Когато фермер е мъж, то не са бонуси, то не са допълнителни дивиденти , намаляне на цени , увеличаване ей така на ставки предварително заложени и обратно. Това ми е първа Ферма която гледам, и виждам чист Биг Брадър , където печели този който е симпатичен на продукцията

# 638
  • при късмета
Като в детската градина бяха всички вчера. Ангел се заяде ненужно, на Петър реакцията беше неподходяща, пак с хвърляне и тропане по масата, а на думи зацикля на една и мисли, че първото помага. А най-ненужно се тръшна Ваня, чак ще реве. Не знам защо считате, че Ваня до сега е била незабележима, без мнение и не го е изразявала? При случая с пастите и Милена, Ванчето първа отиде при нея и каза каквото мисли в прав текст. Но съвсем нормално, без скандал. Чак после се включи Дана в нейния си стил и всички помнят това. После, когато Даяна искаше да обърне мнението на другите за Милена, първо с Ваня говореше. На нея обясняваше, че ако с бездействието им това се задълбочава и е все едно дали правят нещо или бездействат и чак после към разговора се присъедини Данчо. Ваня пак без сцени и скандали обясни, че не е на това мнение и не можа Даяна да ѝ го промени, тя си беше в агитката на Антония. Вчера преигра по някаква причина. Тръшкане от възрастни хора, не приемам за нормално.
Дана вместо да прави панаири, да си беше признала, че е скътала и да се беше извинила. Ама от нея нормално реакция не трябва да се очаква, много липси има това момиче.
Трябва обаче да отбележа нормалността на Антония вчера, защото надали ще се случи пак. За първи път мислеше нормално и постъпи нормално, като си даде порцията.
Пропуснала съм разговора с готвача за порциите и не става ясно той от къде знае, че трябва да са 14, от продукцията с такава задача е влязъл или от Антония. Може би е от продукцията, заащото и Антония беше изненадана от това, което стана, затова си даде порцията. Това си е пропуск на фермера, както каза Поли, защото тогава трябва да предупреди ратаите да си сготвят.

# 639
Дáли са грешно име на сезона, трябваше да се казва "Фермата - преяждане" . Ядат като невиждáли и пак за храна се карат, ужас. А съм почти сигурна, че в реалния живот всички жени там се съобразяват какво и колко ядат.
За мъжете - не знам.
А с графика за миене на чинии Тончето много се изложи - който е наред, той ще ги мие, слабоумна ли е, не разбра ли за какво стана скандал сутринта? Бе, кви въпроси задавам, на Тони тъпото ѝ се наложи да си размърда мозъка и резултатите са очаквани.

# 640
  • София
За мен пък ревИ Ванче си показа простотиите. Беше по-ниска от тревата, та чак забравихме, че е вътре, докато не се почувства окрилена от пилотчето. Той пък голям защитник и джентълмен ще се окаже, пък предната седмица на Милена храна не щеше да дава. Двойният аршин играе яко и при него. Хич не са ми приятни ни Ванчета, ни пилотчета с тия измислени любовни сюжети, сори.

Именно, именно, всички забравят май грозните закани на доблестния Петър от миналата седмица.

Толкова неща не ни показват и ни пускат от средата на нищото, че изобщо не изключвам Ангел да си е събирал по отношение на Ваня и просто сега, подпийнал на главно, да си го е излял.

Всички любовни сюжети във Фермата са ми блаа  Срам ме е от тяхно име като ги гледам. Дори Краси и Поли миналата година бяха къде-къде 😁

# 641
Ох, Анго пред камерата - "Тук са много петЕли, не можем да се разберем" Joy
И на мене не ми стана съвсем ясно какво толкова го е подразнило, спестяват ни много неща.
Разбрах, че "позитивното" Ванче нещо много троснато им е отговаряло на закачки ли, що ли... Било се изнервило..Все тая, хич не е позитивно ХайВанчето, щом се изнервя от най-малкото, че и рев до небето, айде...

# 642
  • Sofia
А какви пози чупеше Ванчето по бански пред Петър . Joy
Тонито не съобрази какво ще ядат ратаите и накрая благородно им отстъпи своята чиния. Трогателно. Целият панаир стана от плиткоумното и управление.

# 643
  • Варна/Амстердам
Крейзи Ванче към Ангел вчера:
"Ся ше ревна, щот съм нервна, щот ме наблюдаваш от два часа и не мога да ям, и ми присяда!"
Когато показаха ретроспекция от случващото се непосредствено преди вечерята, стана ясно, че Крейзито нервничи, тропа с крак, мърмори и всички на масата видимо се чудиха какво става. Очевидно всички са били изнервени, но само Ангел бе решил да саботира домакинята, отказвайки да яде и "награждавайки" я с истината според него. Ясно е, че има моменти, които не са показани, така че истината вероятно е някъде по средата. Аз имам опит с колежка, държаща се по подобен начин-обострена чувствителност, подплътена с як рев, вменяване на вина. Това също е енергиен вампиризъм.

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 10:20 от voxxymoxxy

# 644
На мен пък ми стана интересно какво означава "основен сос"?🙄 Това по повод рецептата за основното. Впрочем, в сряда гледам епизода от край до край заради рецептите.😋

Общи условия

Активация на акаунт