Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 059
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 645
Вие сериозно ли се вързахте на думите на Калоян и не усетихте реалната цел? Това беше шега между приятели. Естествено, че му е ясно, че не го харесва толкова. Сякаш вие не се шегувате по между си. Не знам защо винаги се търси задни мисли, конспирации, теория на относителността....И то извън всякакъв контекст и 1/1000 от това, което се случва се вижда по ТВ.
Мен пък Мария ме кефи. И Антония ме кефи. Даже и Кустев ми харесва вече. И Даяна и Данчо ми харесват и не ме дразнят.
Егати пък негативизма за всичко...

# 646
И аз се зачудих за този - основен сос.

# 647
  • София
И аз се зачудих за този - основен сос.

Сос от запържена мазнина + брашно и течност. Течността може да е мляко/сметана - бешамел тип, или бульон /вода - велуте тип. В мазнината може преди това да е пържено месо/лук, чесън.

Това от фр кухня и повечето големи готварски книги, професионални вкл.

# 648
Панирано поширано яйце върху пържен хляб, че и сос тип чорборляк, и кисели краставички. Получавам киселини само като слушам рецептата. Joy Иначе много уважавам поширани яйца, но не и с толкова екстри и толкова пържено, много тежко ми се струва.

# 649
Панирано поширано яйце върху пържен хляб, че и сос, и кисели краставички. Получавам киселини само като слушам рецептата. Joy Иначе много уважавам поширани яйца, но не и с толкова екстри и толкова пържено, много тежко ми се струва.
Ензимче, това е стаааара българска рецепта. Как пък ти да не я знаеш. Едно време редовно са готвели  по точно такива рецепти.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 650
Привидя ли ми се или Надка извади нектарините от компота с някаква отвертка...?🙄

# 651
Хепи Ванче:  Аз също не съм гладна.
        По - късно ....
-  Сега ще ревна, щото се изнервям, и не мога да ям, и ми присяда.
И тамън да ревне, Пешко се сетИ, че е джентълмен. А какво по - естествено за един джентълмен от това,
да  Фърля чинии ?!
От днес официално свалям доверие от Ванче.
Скрит текст:
Хепи Ванче съм добра,
но само със силните на деня.
Пешко го боготворя... моя сбъдната мечта.
Щом шкафче ми скова
ще съм негова жена!

# 652
Ахахаха, Дорина, време е И и А да
се свържат с теб за издаване на стихосбирка посветена на този сезон!😁

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 10:47 от Gingerbread

# 653
Gingerbread, не ти се е привидяло. Joy

# 654
Хепи Ванче:  Аз също не съм гладна.
        По - късно ....
-  Сега ще ревна, щото се изнервям, и не мога да ям, и ми присяда.
И тамън да ревне, Пешко се сетИ, че е джентълмен. А какво по - естествено за един джентълмен от това,
да  Фърля чинии ?!
От днес официално свалям доверие от Ванче.
Скрит текст:
Хепи Ванче съм добра,
но само със силните на деня.
Пешко го боготворя... моя сбъдната мечта.
Щом шкафче ми скова
ще съм негова жена!
Не, той - построи прословутото шкафче.
И аз гласувах за Ваня, но вече не съм сигурна,че изобщо ми е симпатична, след като малко повечко ни я показаха.

# 655
  • Варна/Амстердам
Надя е гнусна жена. Аз бих я накарала да използва ръкавици, а в кръга на шегата и намордник, за да не си лапа пръстите (и да не хапе). 😁

# 656
Привидя ли ми се или Надка извади нектарините от компота с някаква отвертка...?🙄
Да. Като някакво прасе се държа.

# 657
За мен Продукцията врътна скандала и дори умишлено излъчи кадрите с разговора за броя порции, а можеше да бъде отрязан.
Готвача казва 14 папука ще направят, а Ваня пита защо не 16 има още патладжани, които не са нарязани за да станат 16. Галин така малко с неудобство отвърна "Защотооо ще сте на основната маса 14".
Според мен никой не е предполагал, включително Антония, че няма да има порции за всички. Какво да проверяваш и да разпределяш предварително като не се допуска подобна липса.
Ваня я видях да соли патладжана и да бърка булгура. Петър ряза, стърга, пълни, тъпка, пошира (как му ставаха яйцата хубави Relaxed - завидях му!), панира и презентира - мечта! Smiley
Малко храна - дели се поравно. Много храна - много скандали, много претенции.

Дана кой я излъгал, че е толкова специална и различна, ум няма тая жена. Всяка е предателка и лицемерка, само Дането е принципно, но я мързи да си изпълни задълженията. Smiley

Мария има много хубаво тяло, всяка сутрин бяга и е супер спортна. Само зъбките да оправи. И се сетиха да слагат субтитри като говори. Smiley

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 11:21 от Cafelate

# 658
За поредна година се случва - темата е по-забавна от самото предаване.
За всички тук - Hug Hug Hug

# 659
Ванче трябваше да каже на Антония още при определянето на порциите. И аз мисля, че тя нямаше представа за това разпределение. Няма как да предположи, че ще се готвят по-малко порции

Общи условия

Активация на акаунт