Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 050
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Погледнато реално Петър проявява по голяма агресия от Ангел. Чупи чаши, снощи хвърля чиния уж в защита. Но това говори за лабилна психика/или театър/
Да Ангел е груб, простак, но не е проявил физическа агресия към никой. Обижда, но често пъти в обидата му има доста истина която е твърде неудобна за отсрещната страна.
Петър и преди съм казвал, че не ми е толкова груб и агресивен, колкото го изкарват, нормална реакция, подсилена с монтажа и повторения на точното място.
В думите на Ангел може и да има голяма доза истина, ама не му е работа да я казва. Както не му беше работа да казва и на Дана, че е увиснала като марсол. Бърка се където не му е работа и му е крайно време да си го отнесе.

# 706
Те Пешо и Ванче тази презентация я направиха като водещи на "Милион и едно желания" или друго детско предаване от този тип.

# 707
Оф...боже госпАди, вчера както си бях легнала и почти заспала, като се разготвиха тия ми ти пилоти и хепи Ванчета, отново огладнех. Те го обърнаха на Вкусно това предаване. Само Ути го няма за разкош.

Отношенията между всички влюбЛени двойки са толкова странни, че оставят усещането за нескопосано театро. Даже вече не искам да ги коментирам и да им се впечатлявам, защото режисьорската намеса е съшита с бели конци. Ще се опитам някак да игнорирам тези отношения, оформяйки си мнение за самите участници като хора.
При Дана няма празно -всеки ден трябва да има скандал или най-малкото драма. Мария прекрасно я виждам като участничка в кеч мания. Много ме забавляват избухванията й. Даже Пепи с удрянето си по-масата е някак по-фин и грациозен. А това удряне по масата как да не го обичам...изглежда така все едно някой няма други аргументи и тропа, ама не с краче, а с юмруче.
Анго ясно, че е с претенцията да е бам -башка и да го раздава мистериозен до края. Даже не се опитвам да му вникна в логиката, защото според мен идеята е да дразни женичките и мъжете, които смята за женчовци. Пък прав- не прав, не е важно. Да става дунамата там, сълзи да се леят, с юмруци да се тропа. Ии-хуу!

# 708
Погледнато реално Петър проявява по голяма агресия от Ангел. Чупи чаши, снощи хвърля чиния уж в защита. Но това говори за лабилна психика/или театър/
Да Ангел е груб, простак, но не е проявил физическа агресия към никой. Обижда, но често пъти в обидата му има доста истина която е твърде неудобна за отсрещната страна.
Петър и преди съм казвал, че не ми е толкова груб и агресивен, колкото го изкарват, нормална реакция, подсилена с монтажа и повторения на точното място.
В думите на Ангел може и да има голяма доза истина, ама не му е работа да я казва. Както не му беше работа да казва и на Дана, че е увиснала като марсол. Бърка се където не му е работа и му е крайно време да си го отнесе.
На мен хич не ми е нормално да хвърляш и да чупиш чаши и чинии, само защото си ядосан. Ако реагира така то при по сериозен проблем може и до физическа разправа да се стигне

# 709
  • London
Ето на записа се вижда, че няколко човека дори предлагат да си отделят от порциите за ратаите.... Къде точно е проблема в такъв случай?

И се почна ''На масата нямаш право да се изнервяш!''
-'' Аз още не бях седнала на масата.''
- Застанала си пред масата, нямаш право да се изнервяш.

А реално изнервена е била Ваня, защото въпросните люде са бързали да се наплющят.....аз до този извод стигам и не им се е слушала историята на храните. Ами от такова неуважение и аз ще се изнервя. Както и да е.... спирам въпроса.

# 710
Уфф, не ми се гледа отново дуел с Асенча. През половината време ще трябва да си държа клепачите отворени. Не може ли някак без бой да го пратят да си ходи - со кротце, со благце?
СетИх се защо дадоха на Надка да прави сиренето. Толкова киселее, че само като погледне млякото и то се пресича Bowtie

# 711
  • Варна
Къде точно е проблема в такъв случай?
Мисля, че не ни го показаха проблема... Нещо се изгуби в монтажа.

# 712
  • London
Ами аз го видях проблема, имаше ретроспекция.... не им се слушаше историята за храните. Бързаха да ядат, Ваня им каза ''Имайте търпение малко''.  То просто няма какво друго да е, ненаяли се свини.

# 713
  • София
На мен хич не ми е нормално да хвърляш и да чупиш чаши и чинии, само защото си ядосан. Ако реагира така то при по сериозен проблем може и до физическа разправа да се стигне
Ами по-добре чинии да хвърля отколкото юмруци да раздава. Понякога точно тие действия предпазват от физическо насилие и служат за отдушник и човек не ги прави толкова съзнателно. Дори са по-полезни лично според мен, отколкото мълчаливото хилене на Милена например и гледането с налудничав поглед. По-плашещи за мен са такива тихи дето не ти е ясно какво мислят  колко си ги настъпил, от една хвърлена чаша или бутната чиния или юмрук по масата. На бой рядко налитат точно такива.

# 714
Защо да няма вариант да е друго?
Казаха да се сложи храна във фурната, ХВ се тросна - не, тук ще стои. И им дадоха физиономия на всички - никой не беше очарован от командаджийския тон и тросването на Ваня. Това дадоха,но може и да са разменяли реплики. И момата се изнервИла.

# 715
  • София
И аз така видях ситуацията, Петър също най-вероятно се е изнервил тогава и затова после го изкара, че защитава Ваня, но за мен по-скоро тъй като той готви основно, а явно е трябвало да разкажат за храната, то така е и редно, му е докривяло и на него. Преди това е решил да не мрънка, после видя възможност да си го изкара и той.

# 716
  • при късмета

Не съм съгласна. Обичайно жените имаме едно наум като се разправяме с мъж, особено такъв, който не ни е ясен как реагира. Като прочетеш по погледа му омраза, мерзост плюс плувнал пиян поглед по-хубаво не се разправяй. Може и да отнесеш някой шамар! Аз тогава със сигурност бих ревнала вече от безсилие и от унижение.

Видяхме я Бети как изяде унизителен шамар миналата година. Има много такива ганьовци и сред тях винаги жената изпитва страх да спори, страх да реагира и тн.
А аз не съм съгласна с това ти обобщение. От някой селяк или агресивен комплексар, изобщо не ме е страх, че ще изям шамар. Особено на обществено място. Те са много уязвими откъм унижение, повече отколкото си мислят, че унижават жертвата си и точно на такива не трябва да те е страх да говориш по-смело и смислено разбира се. Вцепеняват се и се изнизват. Да, има един малък процент, който в неспособността си да приеме това унижение, може да посегне. Но тогава ще е още по-унижен, защото е достатъчно жената да му плесне един шамар, в отговор на неговата физическа агресия. Подчертавам шамар, не юмруци, защото той е израз точно на унижение, не толкова да нараниш жертвата. И агресорите са крайно изненадани, че им отвръщат, защото очакват именно жената да ревне и да не реагира, това им е победата, а не че са ги наранили силно физически. Това за мен и ако сме на обществено място. А ако сме насаме, толкова по-зле за него.
Изобщо не е винаги жената да изпитва страх и да не реагира. Не казвам, че няма такива, а че не винаги е така. Много жени не позволяват агресия към тях и слава Богу, даже са повече от тези, които търпят

# 717
Ами по-добре чинии да хвърля отколкото юмруци да раздава.
Едното много често в дългосрочен план води до другото.

# 718
  • London
Мако за мен това са небивалици. Като му удариш шамар може да те фрасне след шамара така че да изпаднеш в комоцио. На селяка му помага като се намеси някой като Петър.... тогава само върти очите и мълчи, видяхме го нагледно.

# 719
Защо да няма вариант да е друго?
Казаха да се сложи храна във фурната, ХВ се тросна - не, тук ще стои. И им дадоха физиономия на всички - никой не беше очарован от командаджийския тон и тросването на Ваня. Това дадоха,но може и да са разменяли реплики. И момата се изнервИла.
Ами виж, че продукжията държи да снима кулинарно шоу. То са кадри на манджата, рецепти, разказване за рецептите на масата, в интервю по отделно, пак снимане на тавата докато е на мсата, докато се е приготвяла още.... Според мен е имало изискване да е там и да се вижда, за да ги снимат пред нея докато разказват.

Общи условия

Активация на акаунт