Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 211
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 735
Ако продължава да се държи така, никога няма да намери някой (нормален) мъж. Няма мъже, които да харесват такова противно и агресивно поведение в жена. Представям си на мъжа си какви сцени има да му спрята ежедневно за това какво как и кога й казал.

# 736
  • Варна/Амстердам
Дана няма да не намаже и тук. Отблъсква с маниакалното си поведение, лабилен характер и ужасяващ маниер на говорене.

Хепи шкафче и шуменския Джепето не са са ми интересни. Прекалено са ми неистински взаимотношенията им. Особено от страна на мъжкия, който  отвръща с половин уста на нейните глупости и то от кумова срама.

# 737
  • при късмета
А аз се чудех откъде у Дана тази увереност, "да пленява" Калоян

# 738
Всяка година чувам участници да казват, че нямат нищо общо с това, което са и често им изключват микрофоните за разговор. Така, че лично аз не смятам да взема за чиста монета показаното и какви са всъщност.

# 739
Ахахахаха, Воксиии право в десетката.. Хепи шкафче 😁😁😁

# 740
  • London
Ужас много кифла го раздава Дана в това предаване, а този Петър фермера е голям симпатяга? Какво е станало между тях? Защо не се е получило?

# 741
  • София
Ахахахаха, Воксиии право в десетката.. Хепи шкафче 😁😁😁

Много добро попадение от Вокси, аз вече тъй ще я наричам, лепнА ѝ 😁😁

# 742
Ужас много кифла го раздава Дана в това предаване, а този Петър фермера е голям симпатяга? Какво е станало между тях? Защо не се е получило?
Ми...сигурно е бил лицйемерен.Yum

# 743
Много е изрязано от предисторията нарочно явно. Гледах пак епизода внимателно и се вижда, че всички са седнали и чакат ХВ да започне, а тя тропа с крак и казва " ще почна когато искам". Явно всички са изнервени, храната изстива, някой казва да се прибере във фурната, а тя се зъби "няма пък" . Даже пяха песни докато чакат и Анго я пита " ама ти кога точно се изнерви -  преди или след презентацията". Явно не е било на нейната нещо и се е правела на интересна или не е била подготвена за презентацията и всички са се изнервили да я чакат, но само Анго ѝ се сопна. Всъщност тази нейната зъбата усмивка не само, че е фалшива, а е защитна реакция към околния свят. Чела съм го някъде това - както кучетата си показват зъбите, когато чувстват заплаха, като защитна реакция, така и хората се зъбят понякога.

# 744
  • София
Той не я хареса, държа я докрая, защото тя имаше огромно желание и натягаше постоянно повече от Ваня сега. Там 4 жени се бореха за един мъж. Той не я хареса визуално. Мен също тогава въобще не ми хареса с тези зъби, а и отчаяно поведение на 21 години. Ама не ѝ се изпускаше някой с пари, макар и фермер.

Въпросният Петър избра друго момиче, с което нищо не стана впоследствие.
Тази беше другата

# 745
  • Sofia
Хепито е лудо Ленче прилепчиво, от които няма отърване. Всички разбраха за симпатията и към Пешо, а човека просто е внимателен с нея да не нарани чувствата и, а тя още повече се окуражи . Grinning

Такива като Ангел уважават образовани хора ако се държат човешки с тях. Милена го подразни с чувството си за превъзходство. Никой прост човек не се смята за отрепка.

# 746
  • Асеновград
Чак сега изгледах епизода.
,,Хепито,, съвсем изтрещя , почуди се как да получи внимание.
Дано Пешо , да се разграничи от Ванчето  , че няма да е в негова полза.
Тези жени , не спряха да се излагат и малки и големи....
За сега все повече симпатизирам на Ангел ( но от зор , че другите изобщо не ми допадат) , въпреки че е груб и малко недодялън.
Как пък ни един участник не ме спечели , ужас.......страхотен подбор този сезон.

# 747
Ако се замислите, бай Анго изобщо не е такъв простак, какъвто го изкарвате тук, а има много тънко чувство за хумор всъщност. Подаръкът към Милена не беше с идеята, която вие си мислите. Тя не само се "фукашье" колко е по, по, най сред жените, ами се опита да бъде и по мъж от мъжете. Бай Анго ѝ даде това, което не ѝ достига просто. Това не е било с цел да я унижи, а да я свали на земята и да ѝ покаже къде ѝ е мястото. Същото е и с лудото Ванче вчера. Готвила била 7 часа , сякаш другите не са ковали, изливали плоча и т.н., ами и ще я чакат да се накани, да си каже думичките. Агресия в него аз не виждам, за разлика от Петър. Говореше ѝ нормално, а тя започна да циври за няма нищо. Да беше станала, да се обоснове и т.н., а тя хленчи като 6-годишна "сега ще заплача" и той какво - компот ли да ѝ отвори?

Последна редакция: чт, 08 окт 2020, 22:31 от armyhousewife

# 748
  • Варна
Хепи шкафче и шуменския Джепето не са са ми интересни. Прекалено са ми неистински взаимотношенията им. Особено от страна на мъжкия, който  отвръща с половин уста на нейните глупости и то от кумова срама.
За мен са истински. Петър дори не се преструва на влюбен или привлечен.
Ванчето е лапнало като ученичка, ама едва ли ще е съгласна на нещо краткосрочно. Не че Петър ще й го предложи, де. Очевидно му е приятна по начин, който не включва сексуално привличане и раждане на дечица.
Явно има какво да си кажат двамата, все пак са пилот и стюардеса. Simple Smile

# 749
  • при късмета
И според мен Ангел няма нито един характерен белег на агресор или насилник. Напротив, много спокойно си казва, като нещо не му харесва и изобщо не го интересува реакцията отсреща. Дали ще са съгласни с него или не, това няма да му промени виждането.
Виж у Петър, този порив за трошене и хвърляне не е на добре. Започва да не говори адекватно, повтаря една и съща дума или фраза по няколко пъти и според него чупенето и хвърлянето е достатъчно. Всеки се ядосва, дори понякога се случва да хвърли или счупи нещо в яда си, но всеки път, за всяко нещо е прекалено. Ванчето да се подготви, че Петър всеки път като не е съгласен с нея ще крещи, блъска по масата, ще хвърля и чупи предмети. Или да си мълчи, това са двата варианта. Не казвам, че е насилник, но признаци на агресор има.
Аз не мога да си представя мъж да ми се държи така повече от веднъж. Айде, веднъж си изпуснал нервите, добре. Втория път ще бъде натирен да блъска по друга маса и изтиганен за изпроводяк. Изобщо няма да го чакам да му стане навик или обичаен начин на изразяване на несъглласие

Общи условия

Активация на акаунт