💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 665
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 005
Не й дава право така да говори, но имах предвид, че е нормално тя да изглежда най-отпусната от всички жени. Първо, защото почти винаги трениращи момичета ще постигат по-бързо и ще запазват своята форма, отколкото трениращи жени, заради природата и годините. Второ, защото имат повече време и по-малко други ангажименти от жените. Но и на мен Христа не ми изглежда зле. С малко повече килца и някоя и друга тренировка, може да засенчи някои девойки Wink

# 1 006
  • София
За битката довечера ми е все едно коя ще отпадне. Ако можеше и двете щеше да е най-добре, но тъй като няма как -  избирам по-малко неприятната за мен -  тоест Симона. И то основно, за да се запазят ловците и понеделник да разформироват онова измислено племе рибарите.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 15:26 от geriiii_

# 1 007
Пупитка, така е, но всъщност тя е най-заетата жена в целия сезон. Имам предвид, че все пак работи, по-голяма е, а знаем как с годините се увеличават усилията за поддържане на фигурата, има 3 деца.
Едно е да си младо момиче, без семейни и домакински задължения като чистене, готвене за мъж и деца, изкарване на пари и т.н. Със сигурност времето й е по-кът от на другите момичета.

Не оставам с впечаатление, че се върти около печката. През цялото време парадира с бизнеса си и това, че е майка. Което пък е безкрайно тъпо, тъй като едва ли е единствената на тази планета, която работи и има деца. До колко е добра майка - това е друга тема и не би била интересна. Но с "големия" персонал, който ръководи и тежкия "бизнес", който прави - направо не се сещам как ѝ е останало време да е жива...

# 1 008
Ами сега й е паднало да си почива JoyJoyJoy кога иначе.
Аз симпатизирам на Рибарите и затова защитавам всеки един от тях, с изключение на Катя Blush

# 1 009
Не харесвам Христа и искам тя да си ходи. От друга страна, при ловците без Симона ще има повече мир. Ако тя се върне, конфликтът и с Ваня и неминуемото вземане на страна от другите, ще им повлияе негативно.

Снощи връхния момент в епизода беше опитът за скандал с Алекс от страна на Катя. Joy Толкова бяха смешни, като някакъв скеч направо. Joy "Комиците" пасти да ядат. Алекс ми напълни душата просто, егати спокойствието. Катя накрая ми изглеждаше отчаяна от ситуацията. Grinning

# 1 010
Аз симпатизирам на Рибарите и затова защитавам всеки един от тях, с изключение на Катя Blush
Е то за тях май само ти си Матросов на амбразурата 😂

# 1 011
И аз съм за Рибарите, искам Ловците малко да се поразтресат, вчера ми направиха много неприятно впечатление.

# 1 012
Честно да си призная и на мен взеха да ми стават симпатични рибарите Joy Просто защото са някакви супер първични, всеки мега неадекватен посвоему и са като някакъв театър на абсурда, не ме дразнят, а ми е смешно с тях. Другите две племена са голямата претенция. Ловците, че са най-доброто, подготвено, обединено и силно племе, ама заедно с това половината се чувстват големите вождове и искат да командорят, а жътварите пък са сбор от превземки, принцове и принцеси Grinning

# 1 013
  • Козлодуй
И аз харесвам рибарите без Катя

# 1 014
  • София
М'да. Театър на абсурда са рибарите.
Александър като заговори все едно гледам индийски сериал.
Само дето Кришна не е призовал Simple Smile

# 1 015
  • Испания
Скрит текст:
Аз пак за грошовете.
Ами, до сега само на някои с грошове им е предложено да направят нещо с тях. Въобще не на всички. Защо?
Не е ли редно след спечелване на грошове към всеки да има опция за избор-дали да похарчи въобще и за какво.
Можеш ли да откажеш да харчиш? Става ясно, че да-когато Христа отказа разговор с децата си, запази ли си сумата, или взеха друго? Въобще май само в отбора на Рибарите се харчат грошове, Тошко с неговите съм пропуснала, Джери също.
Кой друг има грошове?

Има ги в първия пост на темата.

Екатерина вече няма грошове.

# 1 016
  • София
М'да. Театър на абсурда да рибарите.
Александър като заговори все едно гледам индийски сериал.
Само дето Кришна не е призовал Simple Smile
Ние му викаме Отчето. 😁 Всички са бъгави там, даже и Чудомир изглежда все едно не знае защо и къде е попаднал.

# 1 017
# 1 018
Чудех се какво не ми харесва визуално в Борислав и най-после установих - идиотската му прическа Joy Този сезон като цяло мъжете са по-фешън от жените, изключвам Христа и нейните пирги.

# 1 019
  • Sunshine state
Алекс определено говори като проповедник. Шом и мъжът ми го е забелязал, дето нищо не отразява. Да не е в някоя секта?

Общи условия

Активация на акаунт