💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 56 892
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 990
Извинявайте за въпросът но Мая напусна ли реалитито или още я лекуват?

# 991
  • Sunshine state
Извинявайте за въпросът но Мая напусна ли реалитито или още я лекуват?
Официално никой нищо не е казвал. Едвс ли ще се върне. Така е и редно.
Христа е като някой ходещ скелет и лично тя е най-отпусната от жените, въпреки слабото си тяло, така че не знам защо тръгна да обсъжда Симона. Ходи ми като на прет-а-порте, видиш ли. 🤣

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 14:48 от Pupitka

# 992
Определено, Вие сте ми по забавни от предаването! Надничам в няколко теми на Смайлито и доста ми радват окото.

Само аз, ли харесвам Симона?! Допада ми и визуално и в игрите. Ваня е най комплексния играч от жените , но и тя достигна дъното. Като на дъното(за мен) са още бизнесменката, психото, джуджето, примадоната и цигането. Като на този етап Джери и Мира са ми по средата.

Миналата година какви красавици имаше... Тея сегашните носовете им големи или джуките, или веждите (тип Фрида, по гъсти от на мъжете) пък и в самочувствието. То поне в игрите да бяха по -добри.
Фен съм си на силните, и миналата година прабългарите, сега ловците. Тази нито красивите са красиви, нито умните умни. От мъжете искам Тодор, Милен, Влади, Ники и Боби на финал.

# 993
Ходи ми като на прет-а-порте, видиш ли. 🤣
😂
Щото има семейство, децааа... Може да си позволи да се е отпуснала малко! 🤐

# 994
Мен не ме дразни поединичното лицемерие, а повсеместното. Защо всички се правят, че не играят всеки сам за себе си, целейки се в наградата от сто хиляди? Защо Ваня да не избере противник, срещу когото ще е спокойна да излезе? Какво ѝ пречи да каже - пичове, понеже вие сега ми дадохте възможността сама да избера противника си, аз ще го направя така, както ми е най-удобно на мен. Преструвките, че не са там заради играта и наградата и това няма никакво значение и всеки от тях е супер смел и не му пука срещу кого ще излезе, ми идват много насилени и измислени.

# 995
Пупитка, така е, но всъщност тя е най-заетата жена в целия сезон. Имам предвид, че все пак работи, по-голяма е, а знаем как с годините се увеличават усилията за поддържане на фигурата, има 3 деца.
Едно е да си младо момиче, без семейни и домакински задължения като чистене, готвене за мъж и деца, изкарване на пари и т.н. Със сигурност времето й е по-кът от на другите момичета.

# 996
  • Sunshine state
И какво от това? Като е толкова заета, какво прави в предаването тогава? Това не й дава правото да обсъжда кой имал семейство и кой бил отпуснат. Не си вижда задника, увиснал до петите, ами ходи да приказва за въображаемия целулит на Симона. Злобарка.

# 997
Голямо акцентиране върху 3те й деца, но не разбрах, тя е родила 3 деца или е майка на 3 деца.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 15:01 от Фръц!

# 998
  • Sunshine state
Аз разбрах от обясненията й, че има 2 и 1 доведено. Все едно само тя има деца.

# 999
Да, това беше глупав коментар от страна на Христа.
Липсват и мускули, но пък не изглежда чак толкова зле, колкото я описвате. Тя на колко години е?

# 1 000
Симона е на 28, Христа на 35

# 1 001
Въй, мислех, че е 42-3 😁
Христа имам предвид.

# 1 002
Ами, така е... Децата не прощават! 😆

# 1 003
Ако качи някое килце, вероятно ще изглежда по-добре. 😁

# 1 004
Христа е куче в добрия смисъл на думата.
Не знам защо сега се държи така.
Тя магарето си в калта няма да го остави.

Общи условия

Активация на акаунт