💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 622
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Испания
Защо слагате зрителите до участниците? Подиграват се с участниците. Ние, зрителите, имаме избор.

# 1 201
  • София
Браво на Симона! Много спортна злоба има в себе си. Очаквах тя да падне, явно нещо не съм разбрала от спойлерите тук Stuck Out Tongue Winking Eye Тежка игра е.
Добре дошъл в темата на Александър!

# 1 202
  • София
Изчакай с ъпдейта за грошовете. Ралица и каза, че печели 100 гроша само. Не спомена за грошовете на Христа.
100 за победата и 50 от кесията на Христа = 150.
Всичко друго ще е подигравка с играчи и зрители.

Така е, ама виж какво сме писали. Може да се прибавят само по 100 гроша, ама това са мои догадки. Защото 100 гроша са тези, които се дават на двубий за директна елиминация. Не че има кой знае каква логика, но е някакъв аргумент.
Но към момента нито Ралица, нито Димо казаха, че печели 100+50 гроша. Симона си тръгна с една кесия на стойност 100 гроша и толкоз. Ще видим в понеделник.

# 1 203
СТАТИСТИКА ИВ Сезон II (актуална до 12.10.2020 )

Битки между трите племена :
Ловци - 7 победи (3T), 2 втори места, 1 третo място ( 10 играни битки )
Жътвари - 3 победи (2T), 5 втори места, 2 трети места  ( 10 играни битки )
Рибари - 0 победи, 3 втори места, 7 трети места ( 10 играни битки )

Битки между две племена :
Ловци - 2 победи ( 5 играни битки )
Жътвари - 2 победи ( 3 играни битки )
Рибари - 1 победа ( 2 играни битки )

Индивидуални битки
битка за спасяване от елиминационен дуел
Първа битка : 1.Тодор, 2.Ивана, 3.Елена, 4.Лазаринов
Втора битка : 1.Алекс, 2.Тодор, 3.Ева, 4.Ивайло
Трета битка : 1.Екатерина, 2.Ивайло, 3.Любомир, 4.Димитър
Четвърта битка : 1.Христа, 2.Ивана, 3.Ивайло, 4.Джералдин
Пета битка : 1.Ваня, 2.Станимира, 3.Симона, 4.Христа
Шеста битка :
Общо : Тодор 1 победа ( 2 битки ),  Алекс 1 победа ( 1 битка ) ,Екатерина 1 победа ( 1 битка ), Христа 1 победа ( 2 битки ), Ваня 1 победа ( 1 битка ), Ивана 0 победи ( 2 битки ), Ева 0 победи ( 1 битка ), Ивайло 0 победи ( 3 битки ), Лазаринов 0 победи ( 1 битка ), Елена 0 победи ( 1 битка ), Любомир 0 победи ( 1 битка ), Димитър 0 победи ( 1 битка ), Джералдин 0 победи ( 1 битка ),Симона 0 победи ( 1 битка ),Станимира 0 победи ( 1 битка )
елиминационен дуел
Първа Елиминация : Лазаринов - Елена
Втора Елиминация : Ивайло - Ева
Трета Елиминация : Любомир - Димитър
Четвърта Елиминация : Джералдин - Ивайло
Пета Елиминация : Симона - Христа
Шеста Елиминация :
Общо : Лазаринов 1 победа ( 1 битка ), Любомир 1 победа ( 1 битка ), Джералдин 1 победа ( 1 битка ), Симона 1 победа ( 1 битка ) Елена 0 победи ( 1 битка ),Ева 0 победи ( 1 битка ),Димитър 0 победи ( 1 битка ),  Ивайло 1 победа ( 2 битки ), Христа 0 победи ( 1 битка )
битка на съюзниците
Първа битка : Вайс - Милен
Втора битка : Станимира - Тодор
Трета битка : Джералдин - Сюзън
Четърта битка : Любомир - Чудомир
Пета битка : Тодор - Станимира
Шеста битка :
Общо : Вайс 1 победа ( 1 битка ), Тодор 1 победа ( 2 битки ), Станимира 1 победа ( 2 битки ), Джералдин 1 победа ( 1 битка ), Любомир 1 победа ( 1 битка ), Милен 0 победи ( 1 битка ), Сюзън 0 победи ( 1 битка ), Чудомир 0 победи ( 1 битка )
битка за определяне на капитан - Ваня 1 победа , Ивана 1 победа, Ивайло 1 победа

Грошове
Джералдин 230 ( +100 от Ивайло )
Симона 150 ( + 50 от Христа )
Любомир 130
Лазаринов 100
Тодор 80
Ваня 50
Вайс 30
Станимира 30
Алекс 20 ( -30 за хляб и сирене )
Екатерина 0 ( -50 за три закуски на сестра си )

НОМИНАЦИОНЕН СЪВЕТ

ЛОВЦИТодорМиленЛазариновБориславВаняСимонаЕваЙоанна
Съвет 1ЙоаннаЕваЕваХХХХХХТодорЛазариновЛазариновЛазаринов
Съвет 2ВаняЕваЕваХХХХХХТодорЙоаннаТодорЕва
Съвет 3ВаняВаняВаняВаняСимонаВаняХХХХХХВаня
Съвет 4ХХХХХХ

ЖЪТВАРИВладиславВайсЛюбомирДимитърИванаСюзънДжералдинЕлена
Съвет 1ИванаЕленаСюзънЛюбомирЕленаДжералдинИванаИвана
Съвет 2ДимитърДжералдинДимитърЛюбомирЛюбомирЛюбомирИванаХХХХХХ
Съвет 3ИванаДжералдинИванаХХХХХХВладиславДжералдинВайсХХХХХХ
Съвет 4ХХХХХХХХХХХХ

РИБАРИЧудомирНиколайАлексИвайлоЕкатеринаМаяСтанимираХриста
Съвет 1ИвайлоИвайлоИвайлоИванИвайлоИвайлоАлексИвайло
Съвет 2ИвайлоЕкатеринаИвайлоНиколайИвайлоХХХХХХИвайлоЕкатерина
Съвет 3ИвайлоХристаИвайлоХристаИвайлоХХХХХХХристаЕкатерина
Съвет 4СтанимираХристаХристаХХХХХХСтанимираХХХХХХЧудомирЕкатерина
Съвет 5ХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Ивайло - На първия съвет на Рибарите този глас за Ивайло е даден от Иван. С решение на Иван на елиминация отива Алекс. Ден по-късно Иван напуска формата по собствено желание.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 23:12 от Bengun

# 1 204
  • Испания
Ивана директно: https://www.instagram.com/ivana_dilova/live/

# 1 205
  • Варна
Само аз ли издивявам от фарса със сестричките? Иванка хич и не ми пречи, там е ясно, че е повече театро и сценарий. А и нейното държание по никакъв начин не пречи на останалите, както това със сестрите. Реално за единия сеир всички участници от предаването са жестоко прецакани......

# 1 206
Средните отиват на реката, натам гледа Ралица, юхууу!

# 1 207
Сега погледнах, Христа даже не отиде с грошовете на терена, за разлика от Тодор..

# 1 208
Някой с изтекла информация? Grin

# 1 209
  • София
Голяма драма ще има с тези грошове. Лазаринов не случайно се е вманиачил по тях.
Трябва да гледаме внимателно оттук-нататък ако на Арената в двубой за директна елиминация в петък се изправи участник, който вече е побеждавал в такъв дуел дали ще си даде грошовете на победителя. Защото такъв бе случаят на Иво с Джери. Защото тогава имаше предаване на грошовете.
А днес дори не ги споменаха. Ето един потребител над мен пише, че дори не се е видяла кесията на Христа?!
Но сега пак го върнах. Факт, Симона си тръгна само с една кесия и с думите на Ралица - 100 гроша.

# 1 210
Обаче интересно как тази година не излезе ( или поне аз не съм попаднала досега)  спойлер за финалистите накрая- миналата година се оказаха достоверни:)  На мен лично не ми развалят удоволствието от играта. защото все пак до последно не е сигурно, че е вярно.

# 1 211
# 1 212
Много се радвам, че Христа отпадна, въпреки че се справи прилично.
Браво на Симона за играта, страхотна беше.
И на мен ми направи впечатление, че не дадоха грошовете на Христа на Симона, но и аз мисля като Дяволо, че ще прибавят грошовете само на спечелилите такива от елиминационни битки.
И добре дошъл в темата, Алекс!

# 1 213
Христа добре че загуби. Повече я харесвах , но пък тя вече се измъчваше
 Много е отслабнала и беше въпрос на време да отпадне. Не е за всеки тази игра.

Никой не я е отвлякъл на сила от улицата и замъкнал в ИВ. Сама се е “продала“ на продукцията, а и в предишни сезони е имало мизерни обиталища - не е като да е изненада. Няма причина да ги съжалявам нито нея, нито Примадона Иванка, че им се пада спане под звездите. И честно казано даже Примадоната не е толкова изкуствена колкото Христа. Аз лично се радвам, че вече няма да отделят ефирно време за невероятните постижения, които никой друг няма - има деца и ръководи трансгалактически бизнес. А и демонстративното въртене на задник ми идваше в повече. Не я харесвам нито визуално, нито интелектуално и се радвам, че си тръгна. Може да е велика в нейната махала, ама света е доста по-голям от една паланка...

# 1 214
Този не е истинския Алекс. Един истински варненец не би казал че Секта е от софето. Секта си е от Варна.

Общи условия

Активация на акаунт