💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 634
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 185
Тодор и 300 игри да спечели няма да го харесам. Яко неприятен тип. Не искам да спечели формата.

# 1 186
  • Пловдив
А на Джери тържествено ли и дадоха Ивайловите, че не съм видяла. Само чух по-късно.
Тодор да говори така на Йоана /интелигенцията/ добре, че я слагаха все нея на финал, иначе президент-резидент през крив макарон щеше да е.

# 1 187
  • IT
Много искам жътварите да отидат на реката.

# 1 188
  • София
Нека изчакаме все пак понеделник. Но ако не се върне с 150 гроша ще е гавра голяма.

Хмм абе чакайте малко. Единствената логика е, че Христа имаше 50 гроша, а не 100. Т.е. дали не се губят само 100 гроша, т.е. тези, които са спечелени след битка за директна елиминация???
За нищо друго логично не се сещам.

# 1 189
Жалко, на кадрите от следващата териториална битка отново са три племена Sad
Може би защото Мая се води още в играта и ги броят за шестима Рибарите. Аз друга логика не намирам.

# 1 190
  • Варна
Когато показаха кадрите на Христа, се сетих за Мая. Какво стана с това момиче? Явно се надяват на мозък, като моя, който я беше забравил, но да не би тя да е видяла сметката на юридическия екип на предаването, че така я покриха по бързата процедура?
Когато я изведоха от играта, ми хрумна, че може да е дала положителен тест за корона, но и карантина да беше, до сега да е свършила.

# 1 191
  • София
Изчакай с ъпдейта за грошовете. Ралица и каза, че печели 100 гроша само. Не спомена за грошовете на Христа.

# 1 192
  • Испания
А на Джери тържествено ли и дадоха Ивайловите, че не съм видяла. Само чух по-късно.

Дадоха ѝ ги в края на битката, когато победи Ивайло. Отиде при племето с всички пари: имаше 30, спечели 100 + 100 от Ивайло.

# 1 193
Когато показаха кадрите на Христа, се сетих за Мая. Какво стана с това момиче?
Няма да се върне. Била си е доста активна в инстаграм през юли месец, така че не я чакайте.

# 1 194
Отвратително тежка игра. Браво на Симона за победата! И Христа се представи достойно. Дожаля ми за нея накрая. Чудя се ако нямаше такъв вампир като Катя в племето, дали щеше да ми стане така антипатична.
Мира ми напълни душата като каза на Ники, че и тя не би го избрала за съюзник. Joy Уникално прост е Николай. Как само злорадстваше, че е загубила битката на съюзниците.
Другият любим момент от Влади: "А ти какво си постигнала?" Joy Ивана как се засегна, моля ти се.

# 1 195
Изчакай с ъпдейта за грошовете. Ралица и каза, че печели 100 гроша само. Не спомена за грошовете на Христа.
100 за победата и 50 от кесията на Христа = 150.
Всичко друго ще е подигравка с играчи и зрители.

# 1 196
Тодор да говори така на Йоана /интелигенцията/ добре, че я слагаха все нея на финал, иначе президент-резидент през крив макарон щеше да е.
Ха, най-смешно ми стана като нещо говореше за това, че можел да я манипулира лесно. Искам да му запомня физиономията като разбере как ги е връткала всичките до един. Smiling Imp

# 1 197
Браво за достойното представяне на Симона !
Радвам се , че слуховете не се потвърдиха . Ясно е , че Симона не е от най-силните играчи , но съпоставка с Христа нямаше , наистина бе по-достойна , а и на мен лично даже няма да ми направи впечатление отсъствието на Христа .
Николай определено ме разсмива много 😁
А Иванка с това самочувствие заслужава някой да я свали на земята 🤦♀
Йоана понякога я харесвам , понякога ме дразни много , както с приказките “ искам рибарите да отидат в резиденцията “ 😬

# 1 198
  • Sofia
Ох, искам отново да я видя Ивана как се гърчи на реката. Bowtie

Иначе, браво на Симона – изключително тежка битка, раздаде се докрай!

# 1 199
  • Варна
Христа добре че загуби. Повече я харесвах , но пък тя вече се измъчваше
 Много е отслабнала и беше въпрос на време да отпадне. Не е за всеки тази игра.

Общи условия

Активация на акаунт