💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 627
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 275
С грошовете, скъпи съфорумци, ще се случи каквото със щита SDI в миналия сезон  Wink гаф до гаф

# 1 276
  • София
А как се определя територия когато останат само две племена?
Териториална битка в понеделник. Победителите получават вилата, загубилите отиват в стопанството.
Реката отпада?
Поне миналата година така беше -  отпадна най-нежеланата територия.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 14:47 от geriiii_

# 1 277
  • София
То май стана ясно кое племе се разпада и
Скрит текст:
къде отива Катя. Нали беше публикувала своя снимка в жълт екип.

Аз мисля, че има сценарий, но не за всичко и не докрай. Изключително ме дразнят коментарите по време на битка. Това някой да коментира как ще даде всичко от себе си и ще спечели, а вече е загубил, е направо смешно. Още помня миналия сезон Роберта как рецитираше тези коментари, хич не ѝ вървеше актьорстването.
Въпросът е защо участниците се съгласяват с този сценарий. Аз не виждам човек, който да не отнесе негативи.
Ако си казва мнението директно - бил много груб.
Ако си мълчи - мишка.
Ако изтъква качествата си - много му е самочувствието.
Ако се обиди - комплексар.
Ако направи някой лапсус или не се изкаже правилно- тъп.
И като прибавим и склонността на българина да коментира физически особености на хората... Ужас. Коя била дебела, ниска, едра, грамадна, кльощава, тромава, увиснала, джукава, цигане, целулитна и т.н. Направо се чудя как все още има хора които се съгласяват да се подложат на тоя хейт, участвайки в риалити.

А добавяйки ББ елементът е гадост.

Ще го догледам сезона, но ми оставя един вкус на пошлост. Жалко за хубавата идея. При иска ми се да си намеря епизоди на Форт Бояр (така ли беше състезанието в оня замък на остров?). Помня, че много го харесвах.

# 1 278
  • София
С грошовете, скъпи съфорумци, ще се случи каквото със щита SDI в миналия сезон  Wink гаф до гаф

Какво се е случило миналия сезон с този щит, явно съм проспала? Аз понеже превъртам повечето разговори и ситуации в племената и гледам основно игрите. Но и на мен ми направи вппечатление, че на Симона не ѝ дадоха грошовете на Христа

# 1 279
Засега на жълтиците не им обръщам голямо внимание. То се видя до тук, че и продукцията не знае много-много какво да ги прави. Така че няма как да им измислим предназначение, което не съществува на този етап от играта.
Ако имаше регламент за всички, когато са гладни да купуват храна с тях, разбирам. А то няма. Ще ги използват за някоя спорадична интрига тук-там и това ще е.

# 1 280
  • София
Как да нямат сила жълтиците? Сто пъти им обясниха,че може да се купи двоен глас,имунитет.Продукцията много добре знае какво да ги прави,къде да бутне и кого да чукне,че и на кого да ги удвои.
Рибарите освен,че са най-малобройни,стават и най-бедни...
Относно бъдещото усвояване на играчи,аз също мисля,че Катя няма да е в едно племе със сестра си.За останалите-много ми се иска Николай да е ловец,толкова ми е забавен,че ако отиде при онези скучноватите,дето мълчат 24/7,ще загине.Само с един Любо ще говори.Но пък с Ивана какви дебати може да се получат ... Simple Smile
Мен Ивана не ме дразни,дори външно.Ето джуката вече й спихна Simple Smile и говори по-разбираемо ,че си е и симпатична.Влади какво й се сопва и тросва.Ок,напредва кариерно,вечер се прибира и спи и на сутринта семейството му се притеснява как ще се върне от работа,ако има такова де,не съм му чела визитката,не ми е интересен.Няма интереси,не се обогатява духовно,не пътува,не контактува социално-всичко,което Ивана прави в една или друга степен.Може да е всякаква,но поне прави живота си интересен.

# 1 281
  • Sofia
През няколко поста се коментираше, къде ще попадне Екатерина при евентуално разпадане на рибарите. Не знам нищо и нямам инфо, това са само мои лични предположения, които слагам в скрит текст:
Скрит текст:
Попадането на Катя при жътварите е задължително. На тях им липсва завършващ играч (понеже са много умни и пращят от акъл), колкото и добре да вървят в игрите окапват, "като круши" на финалната фаза - пъзелът, а точно там е силна Катя. Ловците нямат този проблем, при тях даже са двама (Милен и Йоана), дори и единият да отпадне другият ще свърши работа. Все си мисля, че трети силен на пъзелите играч при ловците би направил играта безинтересна, а това продукцията не би допуснала.

# 1 282
  • София
Жалко, на кадрите от следващата териториална битка отново са три племена Sad
Може би защото Мая се води още в играта и ги броят за шестима Рибарите. Аз друга логика не намирам.
Забравил си миналата година. Прабългарите изкараха една цяла седмица с 5 играча. И даже тя им беше най-силната - нямаха нито една загуба. Затова и беше още по-абсурдно, че ги разбиха точно тях....
От друга страна, предпологам, че и сливането на племената го правят на средата на предаването -  с предстоящата включително стават точно шест седмици от началото.

# 1 283
"Продукцията" ми звучи като Злата мащеха Joy

# 1 284
  • София
Еми живот-за едни майка ,за други-мащеха Simple Smile
И аз си мисля,че е рано за разцепване.

# 1 285
  • Испания
Още преди седмици Екатерина публикува снимка с новия си цвят, която аз сложих в темата, след което тя изтри снимката. Ясно е къде отива. След това го направи още веднъж с друга снимка. Би трябвало да я одрусат здраво от продукцията.

Като му дойде времето, ще я видим.

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 17:09 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 286
  • Пловдив
А от къде Катя разполага с такава снимка, ми е много интересно.

# 1 287
  • София
Обаче аз открих една закономерност.
Винаги на елиминационни дуели губи този,чието трасе е по-близо до морето,странна работа.
Единствено не си спомням това първото момиче къде игра.Не ми се рови.

# 1 288
Аз все още си чакам появата на Мая или нейна заместничка при рибарите Joy

# 1 289
  • Испания
Симона показва, че няма целулит.

Но оправдава Христа за приказките ѝ по неин адрес.

Общи условия

Активация на акаунт