💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 721
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Sofia
Е, тя нали каза, че няма да става политик, а environmentalist или нещо в този дух. Даже ми е малко странно, че учи точно Политология, с оглед на това, с какво иска да се занимава.

# 1 261
Няма нужда да става политик, те си имат щабове с такива като Йоанна в тях, които мислят политически стратегии и ходове и правят анализи и оценки на ситуациите.

# 1 262
  • пустинен пъпеш
Как да напиша в спойлер инфо във връзка с предходен коментар?

# 1 263
  • Варна
Ловците колкото и да се дразнят един други, са си най стабилното племе и си знаят, че ако се държат един за друг, ще стигнат целокупно надалеч. На съвета Симона захапа Ваня, последната отвърна, като я номинира, а в снощният епизод и носеше джанки и и сплете косата.
Катя вчера съвсем на място се изказа, че ще са племе, докато не ги ожънат/изловят.
Йоана продължава да ми олеква с подмолните си действия, сама си го каза, че действала с цел съотборниците и да се хванат за гушите, патка, кой луд ще я вземе на работа в екипа си.

# 1 264
Съмнявам се. Особено след предаването. Показват ни я като неспособна да контролира емоционалността си, нямаща ясни принципи, двулична и злобна. Никой не би ѝ се доверил и не би я подкрепил.
Аз я виждам нещо като нищо, очаквах повече от нея, предвид това къде учи. Обаче явно това, което носят тя и сестра ѝ избива най-отгоре.

# 1 265
Как да напиша в спойлер нещо ,коментирано преди малко?

и пишеш между двете, това което искаш да е скрито. Simple Smile

# 1 266
  • Варна
Нямало "продукцията" да допусне двете сестрички в един отбор, та тя ги допусна до племената, че и ги подпира да съботират игри и какво ли не..... Йоанна ми е супер неприятна, да става актриса, че се разревава за нула време. Катя не ми пречи толкова, колкото малката....

Ивана ми е забавна дори, просто там е ясен защо е такава. Кифли с лопата да ги ринеш, пък нито е мега красавица, нито нещо нечувано и невиждано.

Николай как още не е прегризал нечий, неизбрал го за съюзник, гръклян, ми е тъмна Индия...

# 1 267
  • Sofia
Точно подмолните качества на Йоана ще са много ценни за бъдещата й кариера. В тези среди се цени умението да говориш много и да не казваш нищо, ако горното е съчетано и с лукаво, и подмолно поведение, става много интересно.

# 1 268
Йоана без сестра си и както не беше позната на зрителите би била много интересен за гледане играч в Сървайвър.

# 1 269
  • Пловдив
А как се определя територия когато останат само две племена?

# 1 270
  • София
Не знам колко са им платили на двете сестри за екстрата, наречена предателство, но е гнусно. Алчност и глупост. не може да си малко предател - да саботираш игра, но да не ядеш. Или си предател, или не си.

# 1 271
Териториална битка в понеделник. Победителите получават вилата, загубилите отиват в стопанството.

# 1 272
  • пустинен пъпеш

# 1 273
Йоана и Ивана толкова очевидно играят по сценарии, че не знам как успявате изобщо да ги сложите в списъците си с харесвани/нехаресвани. Аз до момента поведение от самите тях, а не по зададена роля, виждам някакво само по време на битките (или поне някои от битките), където са си средна хубост играчи. Справят се по-добре от очакваното, та по-скоро ги харесвам като състезателки, защото винаги може да ме изненадат. Негативите от словоизлиянията им ги слагам към черните точки на продуцентите. Способността на Ивана да прехвърля навременно отговорност и вина при игрите я прави по-силен състезател, отколкото например Ваня, която въпреки по-добрата си физическа подготовка и игра, попада по-често в кофти ситуации с племето си. И Ваня има сценарии, но не става хич за актриса и чак е сконфузно да я гледаш докато си играе ролята, на другите две поне им се получава.

# 1 274
  • Пловдив
Териториална битка в понеделник. Победителите получават вилата, загубилите отиват в стопанството.
Реката отпада?

Общи условия

Активация на акаунт