💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 693
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 960
Според мен и това, че ще го играе жертва сега, също няма да ѝ донесе успех.
Но то затова хората сме различни. Не може всички да харесваме или не харесваме някого.

# 961
При мен се получи точно обратното – в самото начало Ваня изобщо не ме грабна, но сега рязко започнах да ѝ симпатизирам.
И аз така.
Изобщо не усещам да се прави на жертва, по скоро ми се струва, че е силна, уверена и спокойна.
Чакам с нетърпение момента в когато ще известят ловците за задкулисните игри и саботажа на Йоана.

# 962
Аз не харесвам Ваня като характер, но не мога да ѝ отрека спортната подготовка.

# 963
  • Козлодуй
И аз харесвам Ваня силно момиче но не умее социалната игра когато осъзна грешката си че се опитва да се коалира с Боби ли беше и се дистаницира но не успя дори се опита да го обърне на шега но стана по-лошо Тодор я захапа що казала че всички са против нея.
Интересно ми е кой ще посмее да отстрани Тошко колко ли ще трябва да го ласкае за да гласува против него Simple Smile

# 964
Много глупаво постъпи снощи този Боби или какъв беше, в опита си да се хареса на племето, като дрънкаше как тя се опитвала да го прикотка. Не ми е мъжкарско това, по ми прилича на женско поведение.
Симонка нали щеше да изяжда Ваня, какво стана снощи, как падна бързо. Майтап ще е днес ако отпадне, аз определено ще съм за Христа.

# 965
Боби можеше да каже, че е имал разговор с Ваня, който не му е харесал, не е длъжен и не беше учтиво да изпада в подробности какво точно са говорили. Така я злепостави повече и предопредели до голяма степен отношението на останалите към нея. Не е мъжко, да.

# 966
Ами това си е негова преценка дали да го сподели; Аз не смятам,че не е мъжко- това е игра, а не любовни взаимоотношения;

# 967
Е, дай да си изпеят майчиното мляко за всичко тогава... Дали ако я харесваше физически, щеше да разкаже подробности?

# 968
И себе си злепоставя, но сега нали е нарочена Ваня за лицемера. От това което съм гледала май Йоана е най-големият лицемер, как ходеше между Ваня и Симона да говори на едната за другата коя какво е казала. Че снощи се обаждаше колко неотборна била Ваня. Да вземат да покажат как саботираше отбора си на играта онзи ден, много ще ми е интересно да видя какви ще са реакциите на останалите.
Наоми, да игра е, и точно в нея си показваш характера.

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 14:24 от Не се сърди, човече

# 969
Каква любов? Разговор на 4 очи си е на четири! очи.
На тоя извивките са му само по мускулите. По тЕлото.

# 970
Когато човек каже нещо в такова предаване, трябва да е наясно, че то не остава скрито. Та я Ваня е трябвало да има едно наум, че този разговор с Боби (така ли му е името) може да стане достояние на останалите.
Но тя хич не беше подготвена за тоя вариант.

# 971
Защото се има за неотразима и не допусна, че може такъв мъж да не я харесва. Пробва го като си правиха лицеви опори заедно и реши, че са от една кръвна група... Проблемът ѝ не е толкова във външния вид, колкото в поведението обаче. А ако мъжете не харесват нещо в една жена особено много, то това е жената да е лепка.

# 972
Аз пак за грошовете.
Ами, до сега само на някои с грошове им е предложено да направят нещо с тях. Въобще не на всички. Защо?
Не е ли редно след спечелване на грошове към всеки да има опция за избор-дали да похарчи въобще и за какво.
Можеш ли да откажеш да харчиш? Става ясно, че да-когато Христа отказа разговор с децата си, запази ли си сумата, или взеха друго? Въобще май само в отбора на Рибарите се харчат грошове, Тошко с неговите съм пропуснала, Джери също. Кой друг има грошове?

# 973
  • София
Не харесвам Ваня, то нито една от жените не ми е симпатична освен шашавото Кате.
Има мисъл в нея.

# 974
Е, разговор на четири очи, плюс екипа и всички зрители. Предивид, че със сигурност там не кисне екип по 24 часа да им снима всяка дума, и на двамата им е било ясно, че това е разговор, който ще се излъчи и обсъжда. При това положение, не виждам защо Борислав трябва да го пази в тайна. Тайна от кого?
Не ми харесва Ваня като човек. Ако и другите не я харесват, имат пълното право да я номинират. Тя не е някаква свещена крава на племето. В момента превъзхожда физически половината участнци, така че номинациите не са толкова страшни за нея. Ще я видим към финала.

Общи условия

Активация на акаунт