💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 56 371
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 150
  • Испания
Не е ли по-добре Йоанна да не участва, стратегически погледнато, не защото ще саботира, струва ми се, че Симона би била по-добрият избор.

Ако знаеха истината, игра нямаше да види Йоанна.

# 151
  • София
Браво бе Миленски

# 152
Каква е идеята на Жътварите Джери да тегли каруцата ?
Според мен малоумна стратегия.

# 153
И аз се надявам на някой спойлер ... миналия сезон всичко разбирахме предварително от тук 🙄😁

# 154
  • София
Милен сглоби и двете колелета. Боби се запъна нещо. А Милен и с възлите почти сам се справи.
Ловците пак тръгват с преднина, за пореден път. Но интересно от промото ще има обрати, как и защо ми е странно.
Иначе много тъпо да сложат Джери да тегли каруцата.

# 155
  • София
Цялата работа е според мен да сложат накрая Любо на пъзела, защото другите обикновено се провалят...

# 156
  • София
От последната двойка ще зависи всичко, нали имало някаква Розета.
Там трябва да са Йоанна, Катя и Любо. Интересно кой ще им партнира. Май не могат да се повтарят. Така че сега като го няма Милен само да реши пъзела (а Йоанна да се бие в гърдите после) може и наистина да саботира. Дано не.

# 157
Цялята работа е според мен да сложат накрая Любо на пъзела, защото другите обикновено се провалят...
Според мен на тегленето трябваше да са Вайс и Влади. Така Любо остава свободен за пъзела.
150-200кг да се теглят на пясък не е задача за жена, но Капитана им никога не е блестял с ум.

# 158
Е това си чисто нарушение на правилата - смяната на Джери с Влади в дърпането. По условие на играта Влади може само да бута.

# 159
  • София
Как може да сложат жени да ринат в пясъка. Недоумявам.

# 160
  • Испания
Е това си чисто нарушение на правилата - смяната на Джери с Влади в дърпането. По условие на играта Влади може само да бута.

После някой да попита какво толериране има Джералдин.

# 161
  • София
Хмм, струва ми се, че другите племена откриват по-лесно дъските. Ловците започнаха много по-рано да копаят, а нямат почти никаква преднина. Тук продукцията много лесно може да манипулира с дълбочината на която са заровили дъските.

# 162
  • Испания
Скрит текст:
Хмм, струва ми се, че другите племена откриват по-лесно дъските. Ловците започнаха много по-рано да копаят, а нямам почти никаква преднина.
Тук продукцията много лесно може да манипулира с дълбочината на която са заровили дъските.

Продукцията винаги манипулира лесно.

Пак в движение сменят правилата.

Нали имат човек, който изпробва игрите? М?

# 163
  • София
Тия ги разправяйте на някой друг за късмета на Мира с дъските...

# 164
  • Испания
Току-виж им повярваме!

Общи условия

Активация на акаунт