💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 890
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 270
Аз лично мисля, че тази седмица през номинации ще минат Ловци и Рибари.

# 271
  • София
DebSs,
Въпросът не е в това, а че ни правят на маймуни. Да беше честна играта и играна по предварително разяснените правила разбирам, но не би. Промениха ги поне 5 пъти. Освен това Жътварите няколко пъти накланяха гредата с кофата волно или неволно, но за тях нямаше викове нарушение на правилата от Димо.

# 272
Интересно ако Ваня не беше изказала мнение колко ли време щяха да се чудят кой да не участв Сега и за саботьорка ще я обявят.
И също как ли се чувстват хората от отбора на Ловците? Реално копаенето на Йоанна, както и пълненето на кофата от нея не бяха с решаващо значение, вече на пъзела смятам, че наистина не игра изцяло, защото реално той беше от лесните.  Та в такива отборни игри, в които всяко действие има последействие, то една целенасочена намеса оказва влияние върху всички участници.
Получава се нещо като "Ефектът на пеперудата".

# 273
  • Sofia
Мен такива неща не могат да ме подразнят или развълнуват, защото, все пак, гледаме TV шоу, с всички произтичащи от това особености, а не олимпийско състезание.

# 274
  • София

Защо така? Нещо от промото ли? Че не го гледах, следя и Ролан Гарос.
Ти със спойлерите мисля че си като мен не четеш, така че явно предчувствие/прогноза правиш?
Вярно е, че чисто математически Ловците от доста време не са ходили на дуел. Май последните 2 седмици ако не се лъжа.

# 275
  • София
Тъкмо гледах промото за утре. Изглежда ми доста опасна игра, предвещаваща контузии.

# 276
DebSs,
Въпросът не е в това, а че ни правят на маймуни. Да беше честна играта и играна по предварително разяснените правила разбирам, но не би. Промениха ги поне 5 пъти. Освен това Жътварите няколко пъти накланяха гредата с кофата волно или неволно, но за тях нямаше викове нарушение на правилата от Димо.
Еми това е телевизията Simple Smile .. Във всяко предаване го има, показано по един или друг начин.
Смятам, че това със забраната за накланянето на гредата го включиха после (не знам дали беше казано в началото, преди играта), само защото Ловците и Рибарите бяха почти наравно и вече на финалната права.. Та те дори не успяха да намерят последната си греда, после и забиването на някои от летвите не беше както трябва. В един момент даже двата отбора вместо да копаят гледаха как Жътварите редят пъзела си.

# 277
Аз пак да си кажа "Чудомир на три лексотана". Този човек винаги изглежда като токущо да са му били инжекция с транквиланти в задника!

# 278
  • Sofia
Вижте, ако предаването беше напълно истинно, справедливо и обективно, след 10-тата седмица щяха да са останали само мъже, а всички жени щяха да са изхвърчали безславно. Така че аз предпочитам да гледам по-разчупено и непредвидимо шоу, за сметка на 100-процентовата безпристрастност.
Ако исках да бъда зрител на демонстрация на изцяло физически възможности, щях да си пусна спортните канали.

Аз пак да си кажа "Чудомир на три лексотана". Този човек винаги изглежда като токущо да са му били инжекция с транквиланти в задника!
Ох... Satisfied

# 279

Защо така? Нещо от промото ли? Че не го гледах, следя и Ролан Гарос.
Ти със спойлерите мисля че си като мен не четеш, така че явно предчувствие/прогноза правиш?
Вярно е, че чисто математически Ловците от доста време не са ходили на дуел. Май последните 2 седмици ако не се лъжа.

Прогнозата е лично моя, нямам инфо.
Ако рибарите загубят още един играч и Мая не се върне остават 5. И от следащата седмица е възможно отборите в игрите от три да станат два. Само спекулирам, разбира се.

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 23:08 от Bengun

# 280
  • София
Bengun, окс, така и си мислех де... Simple Smile

Хора, тц, разбирам, че не сме на олимпиада. Обаче това не е Игри на волята, всичко друго, но не и този формат. И имаха цял сезон да си изгладят гафовете, те правят още по-големи. И не визирам само сценария по който вървт, за чисто технически грешки става въпрос.

# 281
  • Испания

И той, и Александър /а и Ивайло, за което го харесвах/ знаят, че са в "Игри на волята". Трябва ли всички да истерясват като Екатерина? Не мисля.

# 282
Всичко досега беше доста тъпо, но тази вечер удари всички предишни в земята.

Купата се връчва за гафа в монтажа с пироните на Рибарите. Толкоз пък да няма кой да го види това и да махне този жизненоважен кадър.

# 283
Всичко досега беше доста тъпо, но тази вечер удари всички предишни в земята.

Купата се връчва за гафа в монтажа с пироните на Рибарите. Толкоз пък да няма кой да го види това и да махне този жизненоважен кадър.
Купата е отдавна връчена, справка - Юлката.

# 284
Поредната необмислена игра - още в началото бе ясно, че няма как двама души да намерят дълбоко закопани дъски на такава голяма площ.
Откриването им беше чист късмет. Жътварите през цялото време си сваляха кофата надолу, но за другите две племена не беше ок. Един отстранен от рибарите само защото се хванал, докато жътварите всички го правеха. Тежката каруца, която бутаха до брега - рибарите бяха точно до брега и нямаха какво да бутат, а ловците бяха най- далеч и имаха поне 10 метра повече бутане. На първи пост 3ма, на втори 2ма и на трети при пъзела двама = 7. Защо трябваше да играят 6 души само от отбор? В кофата няма как само с плюене да сипят вода - имало е и пясък, който е натежал.
А да пироните - нямаше значение дали изобщо ще ги забият...
Изобщо голямо разочарование пак.
Като гледам утре е играта дето Марешка и Гадтон играха, но никой от тях не падна, сега здраво ще се пада на глава. Очаквам да дойде скоро играта дето трима се контузиха(Наско май счупи даже крак), та по-бързо да намалеят...

Общи условия

Активация на акаунт