💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 56 813
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 255
Сюзън май се водеше танцьорка-красавица, но аз не виждам нищо красиво в нея, когато е без грим. Ивана пък определено ми харесва много повече на външен вид без всички добавки.
Рибарите колко са сплотени...Ще падна Joy

# 256
  • София
Пак рев и сополи.
Отврат.
крокодилски сълзи са това. Крайно време е да се махат дуо наглите, за да почне истинското състезание.

# 257
Моля ?!?!
Йоана:
"Аз не съм щастлива,че трябва да играя играта по този начин."

# 258
  • София
Не знам защо продължава да се твърди, че е "стратегически правилно" или полезно, за което и да е племе да е на реката. Rolling Eyes

# 259
  • София
Ох, тая, малката сестра, вече много ме дразни! Какво реве, сто пъти рева, че била саботирала, ама оправдания, ама чудо, ред сълзи - ред сополи! Хубаво, решила си - саботирала си - какво се оправдаваш сега! Саботажът ти няма да стане по-оправдан, само защото ревеш и се оправдаваш! Вече изобщо не им симпатизирам и на двете, особено на малката, защото голямата не е саботирала отбора си, ама малката си е предателка - едно е да изпраща тайно храна на сестра си, друго е да саботира хората си. Кога ли ще им подшушнат и ще изяде боя!

# 260
Тия всичките нямат грам тактическа мисъл. Като почнеш от жътварите, които набутаха момиче да бута каруцата и е цяло чудо, че стигнаха до победа, минеш през хаотичното им копане, после как пък никой не се сети да съблече блуза, клин, кърпи имаха , да ги намокри и да пренесе водата и накрая защо просто не наредиха пъзела на земята,където лесно и бързо можеш да го подредиш, пък после бучкай в рамката, казал ли им е някой, че не може така?

А Йоанна за какво циври, някой с пистолет на челото ли я кара да саботира? Боже, какъв евтин театър ни разиграва!

# 261
Ауу, голяма готвачка била Катя- над шеф направо.
Егати буламача.
Тошко ако хване някой 25 кг.- ов сом го признавам.Simple Smile

# 262
  • София
Да избелим образа на ВещЕкатерина!
Не се съмнявам в това, но на Николай творението си остава ужасно - помня, че сложи всички продукти заедно и имаше страшно много мазнина.
Симона не може да е толкова глупава - да обяснява на Йоанна, че Ваня саботирала. А за отговора на Йоанна, коментарът е излишен...

# 263
Оооо .. тази игра я помня. Добата сам държеше една от талпите, а капитан Америка беше върху тях.

# 264
  • Испания
И сега какво? Онова дребното на ръст недоразумение в едно с продуцентите разпредели отборите за тази седмица!

Да пеем "Одата на радостта"!

# 265
Катя,щеше да се оправи сама,защо зорлем бутат малката в този негатив!?

# 266
Пародия, цял епизод ни подготвят за загубата на ловците, куп нарушения. За едни може за други не. Няма лошо всички отбори да минат през териториите, но нека е честно.

# 267
  • София
Симона злобата няма да прости на Ваня, че не игра и сега ще я нарочи пред истинския предател. Сега като се гледа сигурно и е ''много приятно''
Дано Ловците не губят елиминационни битки. Сигурен съм, че другата седмица пак ще са си в резиденцията.

# 268
Само мен ли не ме бърка, кой отишъл на реката, кой в резиденцията.. Йоанна саботира териториална битка, не номинационна. Нека сега видим дали всеки от Ловците е такъв, какъвто беше до сега.

# 269
  • Испания
Александър

Ето приключи поредната тегава и изпълнена с емоция териториална битка! Спомням си колко бяхме надъхани, бяхме готови да умрем на този терен! С Ники развързахме колелетата и ги наденахме за отрицателно време и отидохмe да копаме! Чуфо и Мира ни дадоха невероятна преднина! Мира откриваше тези дъски като добре тренирано трюфелно куче! След това влязохме и аз и Ники и Катя! Открих три дъски една след друга и ги поведохме с 17 такива! Цели 5 повече от жътварите! Отново водехме! След това обаче ни изпревариха Направо се одръвихме от копанъе! Три часа ни се
Скрит текст:
еба мамата
на пръстите от твърдия пясък и от едрите камъни в него! Нищо не помагаше, нито копаене с камък, нито с дъска! Пустата 20-та дъска не излизаше! Димо ни даде знак, че можем да продължим след две минути и аз почнах да заравнявам терена за каруцата! Минахме и отидохме да събираме вода от морето! Всичко беше оръжие за масово изстискване за мен - коса, брада, потник! Ведрото се наклони и отидохме на пъзела! Изблъскахме и каруцата дотам! След вещите усилия на Катя и Христа взехмв второто място! Ураааааа! Отиваме в стопанството при любимите ми досади! ☺️☺️☺️[/i]

Общи условия

Активация на акаунт